bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 39.442
Ima, kad si iskusan kao ja i znaš sve o sisama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima, kad si iskusan kao ja i znaš sve o sisama.
E, kad smo kod sisa, buki bundeva gde je? Zna li se?Ima, kad si iskusan kao ja i znaš sve o sisama.
Nee.. odlučila sam da me ne nerviraju više te usputne sitniceNe vristis? Ja posle majstora imam blagi nervni slom![]()
Meni porasle u klimaksuMa kakvi. Mi smo generacije koje su imale stroge roditelje pa nam nisu dozvoljavali da nosimo sise kada smo izlazili napolje i ostale nam male.
Ja nikad nisam savladala tu vestinu, dzaba sam matorija od tebeNee.. odlučila sam da me ne nerviraju više te usputne sitnicematora sam ja za te zaebancije
![]()
Ja bih to izbegavala, guzve su u saobracajuMeni porasle u klimaksusad ih ponesem i na posao ponekad
![]()
I neka mi neko kaže da žene nisu naprednije od muškaraca? Mi ceo život "napredujemo".Meni porasle u klimaksusad ih ponesem i na posao ponekad
![]()
I neka mi neko kaže da žene nisu naprednije od muškaraca? Mi ceo život "napredujemo".![]()
Taki ti horoskopJa nikad nisam savladala tu vestinu, dzaba sam matorija od tebe![]()
A znaš da sam postala alergična na reč ''napredno''I neka mi neko kaže da žene nisu naprednije od muškaraca? Mi ceo život "napredujemo".![]()
To se zna, no cute o tomeI neka mi neko kaže da žene nisu naprednije od muškaraca? Mi ceo život "napredujemo".![]()
Da ti kažem pošteno i a ja sam još uvek u čudu, ne znam kako da se ponašam sa njima,ceo život ih nije biloJa bih to izbegavala, guzve su u saobracaju
Fala bogu, ni nemam oko cega da brigam tu![]()
Sada ćemo da je ubacimo u listu cenzurisanih reči.A znaš da sam postala alergična na reč ''napredno''![]()
Ne znam, tu mukicu nemam, mada evo ga klimaksDa ti kažem pošteno i a ja sam još uvek u čudu, ne znam kako da se ponašam sa njima,ceo život ih nije bilo![]()
tako je... ovamo kuka nema me, sad sam tu, nje nema@mina68 ne pravi se luda, nego dolazi, fale nam tvoji saveti o sisama![]()
sta kupujes tamo?Inače, opet sam ''ubila''platu na temuu. Mene treba sankcionisati i lečiti![]()
Buki bundeva?E, kad smo kod sisa, buki bundeva gde je? Zna li se?
Ma jes, kako da ne, a naši stomaci?I neka mi neko kaže da žene nisu naprednije od muškaraca? Mi ceo život "napredujemo".![]()
Ako imaš taj problem, znam ja... samo kažem, mogu da pomognem.Da ti kažem pošteno i a ja sam još uvek u čudu, ne znam kako da se ponašam sa njima,ceo život ih nije bilo![]()
Neee .. pitaj @snowtrooper , on zna sigurno za bukija, nick bundeva.Buki bundeva?
Za butke smo bili zaduženo zmjaje i ja, ako na njega misliš?
eee, on nije zalazio kod nas u kafanu.Neee .. pitaj @snowtrooper , on zna sigurno za bukija, nick bundeva.
eee, on nije zalazio kod nas u kafanu.