- Poruka
- 3.883
A SR Hrvatska je bila republika dva naroda. Šta bi sa jednim, kako je izbrisan iz ustava i kako je etnički očišćen???
Hrvatska-Hrvati.koja sad dva naroda...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A SR Hrvatska je bila republika dva naroda. Šta bi sa jednim, kako je izbrisan iz ustava i kako je etnički očišćen???
E moji Hrvati iz dalmacije ne znate ni sta ste vi ste Srbi katolici samo vas vekovna propaganda ubila.Srbi nemoj te vise pricati o ovakvim stvarima svi smo shvatili da vec vekovima Ameri,Vatikan i hazari rade protiv nas hoce da nas uniste

Hrvatska-Hrvati.koja sad dva naroda...
SFRJ - Hrvati i Srbi. Znaš, ima ona kjižica, neki je zovu ustavom... a neki ga pogaziše. E, oni se zvou teroristima.
Став проф. др Војислава Шешељ о држави Републици Српској Крајини
i sad netko tu ocekuje ozbiljnu raspravu...Krajina je postojala za vreme Austrougarske dok Hrvatska jos uvek nije
Krajina je postojala za vreme Austrougarske dok Hrvatska jos uvek nije
prijatelju,nema vise juge.automatski vise nema konstituivnosti,stanarskih prava,stafete mladosti,letovanja na jadranu za dzabaka,....
jasta,onda je nas posla vatikan i u roku keks smo genocidisali srbe i prozvali sve to,Hrvatska...
Krajina je postojala za vreme Austrougarske dok Hrvatska jos uvek nije
Nije postojala.
Vojna krajina postojala je u Habsburškoj monarhiji i protezala se od Senja do Temišvara i sa ovom nakaradom iz devedesetih nema baš ništa zajedničko.
A u Austrougarskoj je postojala Trojedna kraljevina Slavonija,Hrvatska i Dalmacija u sastavu AU monarhije.
Tudjman jeste prekršio ustav,ali nije bio prvi u rušenje ustavnog poretka je prva ušla jedna druga repulika još 88. godine , pre i Hrvata i Slovenaca ,samo što to domaći licimuri prećutkuju ili opravdavaju .SFRJ - Hrvati i Srbi. Znaš, ima ona kjižica, neki je zovu ustavom... a neki ga pogaziše. E, oni se zvou teroristima.
Osim toga što si polupismen, upravo i pišemo o tome da više nema SFRJ, jer ste je razbili. Pišemo da ste okupirali deo te SFRJ, dao sa većinskim Srpskim stanvoništvom, sa svojom istorijom i tradicijom, kulturom i religijom. Jeste izvršili etničko čišćenje, ali su vam još uvek prst u oko tragovi o Srbima na tom prostoru, zato se i ruše groblja, pale kuće, poznati Srbi se nazivaju Hrvatima i ko zna štam još.
Postoji Krajina i sad, sinko, eno je tamo gdje je i bila.
Nije postojala.
Vojna krajina postojala je u Habsburškoj monarhiji i protezala se od Senja do Temišvara i sa ovom nakaradom iz devedesetih nema baš ništa zajedničko.
A u Austrougarskoj je postojala Trojedna kraljevina Slavonija,Hrvatska i Dalmacija u sastavu AU monarhije.
a znaci i dalje je tako zovete?
Ne vidim zasto ne bismo. Nema vas vise ni u Sarajevu pa se ono i dalje tako zove.
Osim toga što si polupismen, upravo i pišemo o tome da više nema SFRJ, jer ste je razbili. Pišemo da ste okupirali deo te SFRJ, dao sa većinskim Srpskim stanvoništvom, sa svojom istorijom i tradicijom, kulturom i religijom. Jeste izvršili etničko čišćenje, ali su vam još uvek prst u oko tragovi o Srbima na tom prostoru, zato se i ruše groblja, pale kuće, poznati Srbi se nazivaju Hrvatima i ko zna štam još.
lepo je znati da Hrvti priznaju RSK iako u njoj gotovo nema Srba vise
pa vojna krajina je poviesni i istorijski pojam.tamo su Hrvatine stale da obrane krscansku evropu..
++++
http://hr.wikipedia.org/wiki/Antemurale_Christianitatis
Latinski naslov Antemurale Christianitatis ("predziđe kršćanstva"), je papa Lava X. dao Hrvatskoj godine 1519. u pismu banu Petru Berislaviću. To nije bio jedini naslov takvog tipa i on se pojavljuje i u drugih kršćanskih država u sukobu sa Osmanlijama, kod Ugarske i Poljske.
Papa međutim nije bio prvi koji je dao Hrvatskoj takav naslov. Plemstvo južnih hrvatskih krajeva uputilo je 10. travnja 1494. sa sabora u Bihaću pismo papi Aleksandru VI. i rimsko-njemačkom caru Maksimilijanu I. tražeći pomoć protiv osmanskih napada u kojem je Hrvatsku nazvalo kulom i predziđem kršćanstva:
"Ovu silu mi već sedamnaest godina zaustavljamo gubeći naša tijela, živote i sva moguća naša dobra, te poput kule i predziđa kršćanstva branimo svakodnevnim ratovanjem kršćanske zemlje, koliko nam je to uopće ljudski moguće. Neka Vam dakle po nama bude rečeno ovo: ako bi mi popustili Turcima, tada bi oni u svako doba mogli zaskočiti kršćanstvo iz Hrvata
++++
vjecnaja pamjat Hrvatskim vitezovima,i laka im Hrvatska zemljica..
Meni je bilo najjače kad su neku budalu pitali zašto najviše mrzi Hrvate, što im najviše zamjera, a lik kaže "zato što su onemogućili svim srbima da žive u jednoj državi".
E da je na krstarici nakucao bi mu 100 reputacija samo za tu primitivnu ali iz duše iskrenu izjavu koja sažima cijeli problem.
Meni je bilo najjače kad su neku budalu pitali zašto najviše mrzi Hrvate, što im najviše zamjera, a lik kaže "zato što su onemogućili svim srbima da žive u jednoj državi".
E da je na krstarici nakucao bi mu 100 reputacija samo za tu primitivnu ali iz duše iskrenu izjavu koja sažima cijeli problem.

meni je najjace kad pitas rvate zasto mrze srbe ,dali bi minimum 100 razloga, a kad ih pitas zasto se srbi mrze jos iz vremena starcevica

Reefer ja nemam više iluzija prema vama ni najmanje.Ti kojim slučajem da nemaš firmu i da ne posluješ sa Hrvatskm, u stavovima bi bio otvoreniji od apatrida i od paje (samo pajo se "kao fura " na vojsku i te spike al u biti su isti).