- Poruka
- 17.686
lepo je znati da Hrvti priznaju RSK iako u njoj gotovo nema Srba vise
Rekao sam da postoji Krajina, a tzv. RSK niti postoji niti je kad postojala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lepo je znati da Hrvti priznaju RSK iako u njoj gotovo nema Srba vise
Meni je bilo najjače kad su neku budalu pitali zašto najviše mrzi Hrvate, što im najviše zamjera, a lik kaže "zato što su onemogućili svim srbima da žive u jednoj državi".
E da je na krstarici nakucao bi mu 100 reputacija samo za tu primitivnu ali iz duše iskrenu izjavu koja sažima cijeli problem.
... tocno, taj bi dobio repke i od Hrvata i od Srba...nismo je mi dobili na tanjuru nego krvavom borbom protiv neprijateljaZanimljivo, ti si mene već doživeo i opisao u glavi na osnovu postova koje pišem(o). A nisi svestan koliko grešiš.
To što ja držim jednu stranu a ti drugu, u istoj priči, ne znači da sam ja "otvoreniji" šta god ti to značilo u ovom konekstu. mJa svoje stavove gradim pre svega na ličnom iskustvu, a imam ga puno kad je Hrvatska i Hrvati u pitanju. Ti nisi spreman da problem sagledaš od početka, onako kako to treba. namerno (ili slučajno) mešaš datume i događaje, vadiš delove koji ti odgovaraju i lažiraš istoriju. Ja sam u mnoge od tih događaja gledao, imam svoje iskustvo. Ti i dalje možeš da glumiš i pišeš neistine, mada ne vidim razlog za to. Vi ste dobili državu na tanjiru od zapadnih država, i jedino šta mi pada na pamet zašto dolazite na ovaj forum, jeste da sami sebe tapšete pa ramnu i ubeđujete da vam država nije nastala na terorizmu i etničkom čišćenju, da to nije nastavak zločinačke politike iz I i II Svetskog rata.
nismo je mi dobili na tanjuru nego krvavom borbom protiv neprijatelja

Nisam znao da je zauzimanje citavih gradova i sela i planinskih masiva za tri dana "krvava borba"! Kada cete vec jednom shvatiti da nisu hrvati pobedili nego da su Srbi izgubili!!!
da bi srbi izgubili,morali su Hrvati pobediti.inace nema smisla,breee...

etnicki rbatu, ne pali se ko hepo kocka na to ''bre'', nego da JA i ti ,nastavimo ono u vezi ....koga bi ste dalje
, esi za ?etnicki rbatu, ne pali se ko hepo kocka na to ''bre'', nego da JA i ti ,nastavimo ono u vezi ....koga bi ste dalje
, esi za ?

sto se mene tice,more.aliii,merlin je nesto nevrozna...![]()
manijace 1an ,zasto meni saljes srce !? ko je merlin !?
moderatorka..
K - O - J -A !?! ebala te tajanstvenost , daj progovori !da bi srbi izgubili,morali su Hrvati pobediti.inace nema smisla,breee...

zažto merlin jel merlin monroe ili merino ...???![]()

tek sad vidjeh,milica je vaga u horoskopu.sad je jos vise volim...![]()
......etnik ,a sta si ti u znaku ???? ne razumem , otkud ti ideja da je nervozna !?! ako mislis na ono sto je rekla da se upristojimo, u pravu je ...vidis da su ovi tvoji pobenavili
devojka radi svoj poso, nema ona veze sa onim sto mi pricamo !
slazes se ?!
p.s. a koji ce ti qrc srce ??? slihtaro 1na ,namazana rvatska ...1vo ide cvece ,mulac 1an ....a onda ako devojka pristane ,onda joj saljes srce , i tad si jos na ledu...

Rekao sam da postoji Krajina, a tzv. RSK niti postoji niti je kad postojala.

ja ovdje ginem i za daleko manje stvari..![]()

....znaci placaju te , za sicu ....AJDE LEPO AKO VEC TOLIKO ZNAS
RECI TI NAMA GDE JE TO U HRVATSKOJ KRAJINA ...DA NE KAZEM NEKA RSK
CISTO KOJI DIO HRVATSKE JE KRALINA ...JA ZIVIM OVDE I MISLIM DA NISAM JOS NAISO NA NJU
NO MOŽDA I JA NESTO NAUCIM
![]()
....znaci placaju te , za sicu ....

i ja kažem. koji q ti šalje srce. daj ditetu cicilici??? ne razumem , otkud ti ideja da je nervozna !?! ako mislis na ono sto je rekla da se upristojimo, u pravu je ...vidis da su ovi tvoji pobenavili
devojka radi svoj poso, nema ona veze sa onim sto mi pricamo !
slazes se ?!
p.s. a koji ce ti qrc srce ??? slihtaro 1na ,namazana rvatska ...1vo ide cvece ,mulac 1an ....a onda ako devojka pristane ,onda joj saljes srce , i tad si jos na ledu...
mozda je to povjesno stivo ..no reci ti menikoji dio hrvatske se zove vojna krajina ..geografski ili kako zelis"vojna krajina" bi trebala biti stivo tamo negdi u 6-7 razred, poviesti..
mozda je to povjesno stivo ..no reci ti menikoji dio hrvatske se zove vojna krajina ..geografski ili kako zelis