Okupacija RSK

Meni je bilo najjače kad su neku budalu pitali zašto najviše mrzi Hrvate, što im najviše zamjera, a lik kaže "zato što su onemogućili svim srbima da žive u jednoj državi".

E da je na krstarici nakucao bi mu 100 reputacija samo za tu primitivnu ali iz duše iskrenu izjavu koja sažima cijeli problem.

:lol: ... tocno, taj bi dobio repke i od Hrvata i od Srba...

Zanimljivo, ti si mene već doživeo i opisao u glavi na osnovu postova koje pišem(o). A nisi svestan koliko grešiš.
To što ja držim jednu stranu a ti drugu, u istoj priči, ne znači da sam ja "otvoreniji" šta god ti to značilo u ovom konekstu. mJa svoje stavove gradim pre svega na ličnom iskustvu, a imam ga puno kad je Hrvatska i Hrvati u pitanju. Ti nisi spreman da problem sagledaš od početka, onako kako to treba. namerno (ili slučajno) mešaš datume i događaje, vadiš delove koji ti odgovaraju i lažiraš istoriju. Ja sam u mnoge od tih događaja gledao, imam svoje iskustvo. Ti i dalje možeš da glumiš i pišeš neistine, mada ne vidim razlog za to. Vi ste dobili državu na tanjiru od zapadnih država, i jedino šta mi pada na pamet zašto dolazite na ovaj forum, jeste da sami sebe tapšete pa ramnu i ubeđujete da vam država nije nastala na terorizmu i etničkom čišćenju, da to nije nastavak zločinačke politike iz I i II Svetskog rata.
nismo je mi dobili na tanjuru nego krvavom borbom protiv neprijatelja

nismo je mi dobili na tanjuru nego krvavom borbom protiv neprijatelja

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

TACNO !!! juriiiisss....do pobede
smiley-transport018.gif

da bi srbi izgubili,morali su Hrvati pobediti.inace nema smisla,breee...

Ko ti je to rekao?! Evo ti primer.....srbima naredjeno povlacenje iz cele Krajine u roku od tri dana i iz juznog dela Bos.Krajine za 14 dana.......i vi se usetate sa vojskom I VI STE ZNACI POBEDILI??!! Sta mislis koje su mogucnosti da zauzmes npr. Dinaru ili Pljesevicu ili Grmech za tri dana ako se u tim sumovitim planinam vojska grcevito brani? Ili npr. da vi hrvati niste skloni ubijanju zena i male dece maljevima i sekirama i bacanju u jamu i vadjenja ociju.....pa da ste ostavili srpske civile na svojim ognjistima, koliko bi ste zrtava imali u gerilskom ratu sa srpskom vojskom koja bi vas napadala samo lakim pesadijskim oruzjem, bez upotrebe artiljerije, osim minobacaca. Kazite sebi "imali smo vise srece nego pameti" i budite zahvalni sto smo mi Srbi na izdisaju kao narod inace bi drugu pricu pricali.

??? ne razumem , otkud ti ideja da je nervozna !?! ako mislis na ono sto je rekla da se upristojimo, u pravu je ...vidis da su ovi tvoji pobenavili :mrgreen:

devojka radi svoj poso, nema ona veze sa onim sto mi pricamo !

slazes se ?!

p.s. a koji ce ti qrc srce ??? slihtaro 1na ,namazana rvatska ...1vo ide cvece ,mulac 1an ....a onda ako devojka pristane ,onda joj saljes srce , i tad si jos na ledu...

??? ne razumem , otkud ti ideja da je nervozna !?! ako mislis na ono sto je rekla da se upristojimo, u pravu je ...vidis da su ovi tvoji pobenavili :mrgreen:

slazes se ?!

p.s. a koji ce ti qrc srce ??? slihtaro 1na ,namazana rvatska ...1vo ide cvece ,mulac 1an ....a onda ako devojka pristane ,onda joj saljes srce , i tad si jos na ledu...

ja ovdje ginem i za daleko manje stvari..:mrgreen::(

slazes se ?!

i ja kažem. koji q ti šalje srce. daj ditetu cicilici
lizalice.jpg

Back