- Poruka
- 3.883
mozda je to povjesno stivo ..no reci ti menikoji dio hrvatske se zove vojna krajina ..geografski ili kako zelis
vojna krajina,bosanska krajina,imotska krajina.sve je to poviesna Hrvatska...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozda je to povjesno stivo ..no reci ti menikoji dio hrvatske se zove vojna krajina ..geografski ili kako zelis
ma ne,jednostavno me krivo interpretiraju...![]()
vojna krajina,bosanska krajina,imotska krajina.sve je to poviesna Hrvatska...

ae ne ebi ale ...sad si se uebo ...Pogledajte prilog 180943, sad znamo da nesto krijes!
nego etnik ,ne rece mi sta si u znaku ?
nema toga. misaona nepoznanica![]()

vaga,bolan.i,kakav mi je horoskop...

ne znam ,idi kod astrologa !
...ti bi bolju prodju....isto kao da ja kazem tamo oko zemuna je krozilen to vam je hrvatska ...stvarno bi bilo glupo i neistinito
.
ne znam ,idi kod astrologa !
,a zato ti spopadas vazdusne znakove ,aaa !?...ti bi bolju prodju....

tako je pajdo..

etnik , sad vec preterujes ...hoces reci da si iz zemuna ?zene-horoskopi.nema shanse da izgubim...![]()

znaci zavodis zene , kao dzon travolta iz borce grede !?etnik , sad vec preterujes ...hoces reci da si iz zemuna ?

znaci zavodis zene , kao dzon travolta iz borce grede !?

nebi precizirao,ali iz Hrvatske...![]()

ebte ,tolika snaga u 1og rvata i herojstvo i ne sme reci odakle je .....ajd dobro
Da bi nesto bilo okupirano mora prethodno da bude drzava. RSK to nikad nije bila.
kod milice(cobanice)je to vise iz prakticnih razloga...![]()
ebte ,tolika snaga u 1og rvata i herojstvo i ne sme reci odakle je .....ajd dobro
se bojis necega ?! msm ako si iz zemuna , popijemo pice ...popricamo malo o zemunu i tako ...zene, politika, zivot....

Evo da se razbije iluzija o snazi HV 1995..oni su doveli u srednju bosnu sve te gardijske brigade HV i HVO pa nisu mogli ni pera odbiti Alijnoj armiji.cak je morala i VRS intervenisati da kako bi sprijecila totalni poraz HV i HVO,imali su svu artiljeriju VRS na raspolaganju a negde su citave brigade VRS slate u ispomoc i da bi se zaustavio totalni poraz HV i HVO kao sto je bilo u Zepcu ili Kiseljaku.
![]()
moze,ali negarantiram da te necu mozda, onako kukavicki, priklat....![]()

ae vazi , nadjemo se i ti pokusaj a ja cu vec videti koja ce biti moja reakcija....Kupres, Glamoč, Grahovo, Drvar, Šipovo, Mrkonjić Grad......
ae vazi , nadjemo se i ti pokusaj a ja cu vec videti koja ce biti moja reakcija....
znaci ,nadjemo se na picu ? kazem teme ce biti zene, politika , zivot, zemun, nesto o prolecu...i tako...ajde nesreco , ja castim !

valja,ali ne danas.cim dodjem u zemun...![]()

etnik , ne zaebavaj ...obecajem da te necu ...samo popricamo onako , znas vec ...cemu strah ,jbte !!? sve je to uglavnom predato bez borbe