ne znam zasto sam ja mislila da si ti na njihovoj strani?
lep post![]()
Ма није, он је за Тому,
нада се да ће и он
као и један наш колега који се више не појављује
да се у неком преврату домогне неке функцијице ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam zasto sam ja mislila da si ti na njihovoj strani?
lep post![]()
По твом писању видим ниси далеко од жутаћа..
Какви бре фашисти..шта ти се причињава?
zato ne sekirajte se ko će da zameni Tadića.
A i ako ne bude uspešniji od njega, bar neće da nas vredja u lice i ponižava.
Ма није, он је за Тому,
нада се да ће и он
Pa ko vas ****, oborite onda vladu nasilnim protestima.U trenutku kada je narod gladan, kada Srbim gladuje, režim pravi gej paradu. Iako zna da je narod iziritiran i na ivici erupcije.
recimo da se neki i sekiraju. Ko će da zameni Tadića? Kaži jednog "službenika" koji to može da radi, a da ne bude lošiji? Ajde navedi jednog....
ne vredi da provociraš.
Ti si mali i beznačajan lik, koji nikada u forumskom bitisanju niej postavio ni jedan dobar tekst, ili ni jedan dobar komentar i živiš na ovom forumu samo od podyebavanja i zluradih komentara.
Čibe.
recimo da se neki i sekiraju. Ko će da zameni Tadića? Kaži jednog "službenika" koji to može da radi, a da ne bude lošiji? Ajde navedi jednog....
Predložio sam moju mačku.
A stvarno- bilo koji predsednik opštine.
Tadić pre ministarske i predsedničke funkcije nije imao NI JEDNO ZAPOSLENJE U KOJEM JE RADIO POSLOVE UPRAVLJANJA LJUDIMA I RESURSIMA.
Znači TOTALNO NEISKUSNA LIČNOST
Dakle- ako je tako, a jeste onda bilo ko sa iskustvom u menadžerskim poslovima će biti bolji od njega.
Prvi prolaznik na ulici koji naidje moze da ga zameni. Moze i neki majmun iz ZOO vrta da ga zameni. Toliko je dobar da i kamen moze da ga zameni.
Aleksandar3,svaka cast na postu,sve si lepo rekao i tu se ne moze mnogo toga dodati,cak sta vise i nema se sta dodati!
Mene je jedino strah,sobzirom da nemamo nikakvu opoziciju,i cinjenica je da su to sve isti ljudi koji se vrte u krug,i umorni smo vise od njihovih praznih prica,da kako je krenulo i kako je narodu dosta i to vecini,velikoj vecini,da se ne desi narod na ulicama!Bez snaznog vodje to bi bio veliki haos!Ali jedino tako imamo neku sansu,da rizikujemo!
Aleksandar3 podržava SNS, stranku koja je samo druga strana DS-a. I sad misli da će izazvati neke revolucionarne promene kada umesto Dačića dođe Vučić.
Pa ko vas ****, oborite onda vladu nasilnim protestima.
Ali, ja mislim da treba putinovskim metodama lomiti demonstrante i opozicionare.

Pa kad razmišljaš o politici sa 1% mozga i kad su ti saznanja vezana samo za ono što se dešava na pola metra oko tebe, onda tvoj stav ima logike. Ti glasaj sledeći put za kamen.
Da, ali su Rumuni, madjari i Slovenci tranziciju i razvoj shvatili ozbiljnije. Oni nisu ubili svog premijera.
Da, ali su Rumuni, madjari i Slovenci tranziciju i razvoj shvatili ozbiljnije. Oni nisu ubili svog premijera. Mi 10 godina tabanamo oko kosovskog pitanja i jos uvek zivimo u zabludi svetske zavere dok imamo primer da gradonacelnik Kopra postaje crnac. Ovde bi se od tako necega napravio skandal.
Tempo kojim neka drzava napreduje je samostalan, jednostavno, nismo u rangu sa Slovenijom, Madjarskom ili Rumunijom...
Pa i ja bih voleo da vidim tvoju mačku na mestu predsednika, ali nije to baš tako. potrebna je podrška ne samo naroda, već i političara, domaćih i stranih, potrebne su veze i moć da se spreovodi vlast, potreban je kapacitet da se koordinira institucijama i sl. nije predsednik samo ličnost, i to je ono što je problem. Nije Tadić samo Boris, nije on predsednik što ima iskustva u poslovanju i radu. Već zbog sklopa mnogih parametara koji su potrebni za takvo mesto. Zato ja iskreno sumnjam da imamo boljeg u ovom momentu. Mi ionako trebamo da imamo moćnog premijera, takvo nam je uređenje, a da nam predsednik služi samo za paradiranje, smeškanje i mirenje i balansiranje između politike vlasti i opozicije. Ali, na žalost, imamo Mirka koji je nesposoban, pa spoljnopolitički faktori uvažavaju Tadića i kao premijera, tj. primarnog čoveka Srbije.
pa oni nisu imali premijera kriminalca i narkodilera
Evo dajemo ti svi zajedno dozvolu da živiš ubuduće u Kopru.
Nadam se da će ti se sa tim činom ispuniti sve životne želje, nadanja i snovi.
Srećan put i lep provod .....
mnoge stvari se ne mogu zakreciti...jer je kuca stara i urusena...
da sagradimo novu?
Imamo mi bolje
![]()
Ма није, он је за Тому,
нада се да ће и он