Bačulov sindrom polako vrši dokrajčivanje ovog koruptivnog režima u Srbiji

па?
он само воли ту Децу.Како то може се оквалификује под "журком и весељем"?
Na tvoje konkretno pitanje : Gde si ti juče na pomenu video žurke i veselje?... dao sam konkretan odgovor.
U čemu je problem, nemaš oči ili ti treba prevodilac za realnost?
Snimci postoje, ljudi su videli, nema šta da ti dokazujem.
Ako ti je problem što istina ne odgovara tvojim željama, to je već druga tema.
A što se “mladih studentica i propalih glumaca” tiče – pa znaš kako kažu, svako se hvata za ono što mu je ostalo..

Je li hrišćanski iznositi neistine.
Gde si ti juče na pomenu video žurke i veselje?
A video si ljude od 40 ili 50 godina?
Pa ne pripada pravo na pomen samo studentima.
Celo vreme dok su dolazili do NS bile su žurke, veselja, krkanje. To je n1 redovno prenosila. Parastos johi nije oarastos je izrugivanje našoj hrišćansjoj praksi i običajima. Jedna majka je došla na takvo nešto. Da li se neko setio da obiđe ostalih 15?

i blokaderi plaćaju porez jednako kao i ti i imaju ista prava na fer uslugu kao i ti
Tačno, i blokaderi plaćaju porez, kao i svi drugi građani ove zemlje,ako su zaposleni naravno. Nisu oni "nečiji" gosti, nego deo naroda koji ima pravo da kaže šta misli sve dokle god to rade mirno i bez nasilja.
Ali razlika između slobode i bezakonja mora da postoji. Država ne može da funkcioniše ako svako po sopstvenom nahođenju blokira puteve, fabrike ili škole kad god mu se nešto ne sviđa.
Patriotizam nije kad vičeš najglasnije, nego kad misliš glavom i razumeš da Srbija mora da ima red da bi imala budućnost. Nije država neprijatelj svog naroda, već onaj ko hoće da unese haos i podelu, jer to uvek koristi samo strancima i domaćim profiterima, a nikad običnom čoveku

Kako placaju?Gde rade kad ceo dan vec godinu dana pesace i blokiraju puteve?A organizatori razni rektori dekani bi trebali da rade ali nerade.Fala bogu da vise nedobijaju platu za nerad.Zamisli da ja odem kod svog poslodavca i kazem mu :E ja necu da ti radim a ti me placaj a usput malo i da te pljujem.Pa ko nebi dobio momentalni otkaz.
ako studenti ne rade, rade njihovi roditelji i svi koji ih podržavaju, a porez se plaća i svaki put kad nešto kupiš

Celo vreme dok su dolazili do NS bile su žurke, veselja, krkanje. To je n1 redovno prenosila. Parastos johi nije oarastos je izrugivanje našoj hrišćansjoj praksi i običajima. Jedna majka je došla na takvo nešto. Da li se neko setio da obiđe ostalih 15?
Šta su trebali da poste kako bi ti bio srećan i zadovoljan? Tako bedan i nebitan? 🤔

571260671_25094437450188290_1313153951404434305_n.jpg

Vladar i njegov dvor i vrhovni sveštenik nisu ni došli u Novi Sad.
Hrišćanski i državnički.

Back