Odvratnost žutog režima

По твом писању видим ниси далеко од жутаћа..
Какви бре фашисти..шта ти се причињава?

Ne trabunjaj!

Ako vlast kaže da su fašisti- ja pitam "Odakle u Srbiji fašisti?"

Ako Tadić kaže da su skinsi, ja ga pitam odakle to u Srbiji!?

sam Tadić sebi seče granu- Fašisti i boljševici su se pojavili SAMO I ISKLJUČIVO SAMO u onim zemljama gde je vlast besumučno pljačkala i ponižavala svoj narod!

Dakle vlast je uzrok nastajanja i fašizma i boljževizma.

Ма није, он је за Тому,
нада се да ће и он
као и један наш колега који се више не појављује
да се у неком преврату домогне неке функцијице ...

ne vredi da provociraš.
Ti si mali i beznačajan lik, koji nikada u forumskom bitisanju niej postavio ni jedan dobar tekst, ili ni jedan dobar komentar i živiš na ovom forumu samo od podyebavanja i zluradih komentara.
Čibe.

Aleksandar3 podržava SNS, stranku koja je samo druga strana DS-a. I sad misli da će izazvati neke revolucionarne promene kada umesto Dačića dođe Vučić.

U trenutku kada je narod gladan, kada Srbim gladuje, režim pravi gej paradu. Iako zna da je narod iziritiran i na ivici erupcije.
Pa ko vas ****, oborite onda vladu nasilnim protestima.
Ali, ja mislim da treba putinovskim metodama lomiti demonstrante i opozicionare.

recimo da se neki i sekiraju. Ko će da zameni Tadića? Kaži jednog "službenika" koji to može da radi, a da ne bude lošiji? Ajde navedi jednog....

Predložio sam moju mačku.

A stvarno- bilo koji predsednik opštine.
Tadić pre ministarske i predsedničke funkcije nije imao NI JEDNO ZAPOSLENJE U KOJEM JE RADIO POSLOVE UPRAVLJANJA LJUDIMA I RESURSIMA.
Znači TOTALNO NEISKUSNA LIČNOST

Dakle- ako je tako, a jeste onda bilo ko sa iskustvom u menadžerskim poslovima će biti bolji od njega.

ne vredi da provociraš.
Ti si mali i beznačajan lik, koji nikada u forumskom bitisanju niej postavio ni jedan dobar tekst, ili ni jedan dobar komentar i živiš na ovom forumu samo od podyebavanja i zluradih komentara.
Čibe.

Ni tebi ne vredi da provocirš Ni jednom nisam spomenuo SNS, a dest puta sam spomenuo da osudjujem nasilje na ulicama.
Takvi kao ti upropaštavaju ovo zemlju.
JEDNOSTAVNO STE NEPISMENI!

Aleksandar3,svaka cast na postu,sve si lepo rekao i tu se ne moze mnogo toga dodati,cak sta vise i nema se sta dodati!
Mene je jedino strah,sobzirom da nemamo nikakvu opoziciju,i cinjenica je da su to sve isti ljudi koji se vrte u krug,i umorni smo vise od njihovih praznih prica,da kako je krenulo i kako je narodu dosta i to vecini,velikoj vecini,da se ne desi narod na ulicama!Bez snaznog vodje to bi bio veliki haos!Ali jedino tako imamo neku sansu,da rizikujemo!

Predložio sam moju mačku.

A stvarno- bilo koji predsednik opštine.
Tadić pre ministarske i predsedničke funkcije nije imao NI JEDNO ZAPOSLENJE U KOJEM JE RADIO POSLOVE UPRAVLJANJA LJUDIMA I RESURSIMA.
Znači TOTALNO NEISKUSNA LIČNOST

Dakle- ako je tako, a jeste onda bilo ko sa iskustvom u menadžerskim poslovima će biti bolji od njega.

Pa i ja bih voleo da vidim tvoju mačku na mestu predsednika, ali nije to baš tako. potrebna je podrška ne samo naroda, već i političara, domaćih i stranih, potrebne su veze i moć da se spreovodi vlast, potreban je kapacitet da se koordinira institucijama i sl. nije predsednik samo ličnost, i to je ono što je problem. Nije Tadić samo Boris, nije on predsednik što ima iskustva u poslovanju i radu. Već zbog sklopa mnogih parametara koji su potrebni za takvo mesto. Zato ja iskreno sumnjam da imamo boljeg u ovom momentu. Mi ionako trebamo da imamo moćnog premijera, takvo nam je uređenje, a da nam predsednik služi samo za paradiranje, smeškanje i mirenje i balansiranje između politike vlasti i opozicije. Ali, na žalost, imamo Mirka koji je nesposoban, pa spoljnopolitički faktori uvažavaju Tadića i kao premijera, tj. primarnog čoveka Srbije.

Aleksandar3,svaka cast na postu,sve si lepo rekao i tu se ne moze mnogo toga dodati,cak sta vise i nema se sta dodati!
Mene je jedino strah,sobzirom da nemamo nikakvu opoziciju,i cinjenica je da su to sve isti ljudi koji se vrte u krug,i umorni smo vise od njihovih praznih prica,da kako je krenulo i kako je narodu dosta i to vecini,velikoj vecini,da se ne desi narod na ulicama!Bez snaznog vodje to bi bio veliki haos!Ali jedino tako imamo neku sansu,da rizikujemo!

I ja se slažem sa tobom.

Bojim se da je situacija prešla granicu gde bi vlast mogla da ode mirnim putem i da se situacija ne otrgne kontroli. bojim se da bi smo mogli da imamo užasno nasilje na ulicama, da krena sa osvetom prema - ne pripadnicima režima- nego prema svakom ko drugačije misli.
Dakle Vlast je dovela narod do ivice erupcije i nadaj Bože, krvavog obračuna- a akko si rekla, onda će krenuti nekontrolisano nasilje koje neće imati ko da zaustavi
- policija će se raspasti
- vojska- i ne postoji

Desiće se kao u Kirgistanu, ako Tadić ne ode.

Rešenje? Ostavka. Da li će to da uradi? Neće ni u ludilu. On je čovek koji će pustiti hilajde da izginu ali neće nikada podneti ostavku.
Smoljubiv, narcisoidan, ubedjen u svoju veličinu. Nevidim ni trunke skrupula u njemu.

Aleksandar3 podržava SNS, stranku koja je samo druga strana DS-a. I sad misli da će izazvati neke revolucionarne promene kada umesto Dačića dođe Vučić.

Pa ko vas ****, oborite onda vladu nasilnim protestima.
Ali, ja mislim da treba putinovskim metodama lomiti demonstrante i opozicionare.

Sobzirom ko ti je na avataru,dovoljno govori o tvojoj inteligenciji i moralnim vrednostima!
Da mi imamo Putina,zuti bi odavno bili po zatvorima!

Da, ali su Rumuni, madjari i Slovenci tranziciju i razvoj shvatili ozbiljnije. Oni nisu ubili svog premijera. Mi 10 godina tabanamo oko kosovskog pitanja i jos uvek zivimo u zabludi svetske zavere dok imamo primer da gradonacelnik Kopra postaje crnac. Ovde bi se od tako necega napravio skandal.

Tempo kojim neka drzava napreduje je samostalan, jednostavno, nismo u rangu sa Slovenijom, Madjarskom ili Rumunijom...

Pa pogledajte samo ovu zalosnu manipulaciju sa onim nesrecnim policajcem koji radi za 200/300 evra (" Moj BG si dosao da lomis!"), klasicna taktika zavadi pa vladaj, ko je ovde i sta je uopste "Beogradjanin" je posebna prica. A inace, to sa BG me podseca na one nesrecnike u konc. logoru koji dobiju neka posebna zaduzenja pa kao zive malo bolje a ostali im zavide.
Ovo je zutocrveni rezim.
Ovakvo razocarenje promenama od 5. Oktobra zaista nisam ocekivao. Debakl i tragedija.
Licno poznajem neke DS polupismene junose i kurire koji do 2000 god. nisu imali sta da jedu a sada zive na Dedinju.
Nezapamcen lopovluk, korupcija i pljacka uz rasprodaju i razaranje svih vitalnih nacionalnih i drzavnih interesa.
Ako je neke nade i bilo dok je Djindjic bio ziv, od njegove smrti nema nikakve.
Tacno je da nema na vidiku prave alternative ali je bolji i haos neko ovo tiho i sigurno propadanje.
Iz haosa moze ispasti nesto dobro, iz ovakvog stanja sigurno nece.

Da, ali su Rumuni, madjari i Slovenci tranziciju i razvoj shvatili ozbiljnije. Oni nisu ubili svog premijera. Mi 10 godina tabanamo oko kosovskog pitanja i jos uvek zivimo u zabludi svetske zavere dok imamo primer da gradonacelnik Kopra postaje crnac. Ovde bi se od tako necega napravio skandal.

Tempo kojim neka drzava napreduje je samostalan, jednostavno, nismo u rangu sa Slovenijom, Madjarskom ili Rumunijom...

Evo dajemo ti svi zajedno dozvolu da živiš ubuduće u Kopru.

Nadam se da će ti se sa tim činom ispuniti sve životne želje, nadanja i snovi.

Srećan put i lep provod .....

Pa i ja bih voleo da vidim tvoju mačku na mestu predsednika, ali nije to baš tako. potrebna je podrška ne samo naroda, već i političara, domaćih i stranih, potrebne su veze i moć da se spreovodi vlast, potreban je kapacitet da se koordinira institucijama i sl. nije predsednik samo ličnost, i to je ono što je problem. Nije Tadić samo Boris, nije on predsednik što ima iskustva u poslovanju i radu. Već zbog sklopa mnogih parametara koji su potrebni za takvo mesto. Zato ja iskreno sumnjam da imamo boljeg u ovom momentu. Mi ionako trebamo da imamo moćnog premijera, takvo nam je uređenje, a da nam predsednik služi samo za paradiranje, smeškanje i mirenje i balansiranje između politike vlasti i opozicije. Ali, na žalost, imamo Mirka koji je nesposoban, pa spoljnopolitički faktori uvažavaju Tadića i kao premijera, tj. primarnog čoveka Srbije.

To je razmišljanje mogloda prodje pre 2-3 godine. poslednji voz je bio negde 2007 kada je krenulo sa priznavanjem Kosova, tada je Tadić mogao mirnoda ode sa vlasti i da se promeni vlast.
Sada parametri nisu bitni, jer se bojim i strahujem da je bura na pomolu, a kada bura krene, nije bitno šta misli svet, evropa....

ne zaboravi, Evropa i Svet, ako baš hoćeš-
podržaće i crnog djavola da samo osigura svoj novac.
Akos e pojavi neki lik i kaže
"Vaše investicije u su bezbedne, ali mi ćemo da na ulici povešamo sve članove DS"-
oni će ućutati i pustiti.

Pričamo o Svetu i evropi koji su ladno gledali zverstva Crvenih Kmera, koji prstom nisu mrdnuli akda je Hitler došao na valst....

Evo dajemo ti svi zajedno dozvolu da živiš ubuduće u Kopru.

Nadam se da će ti se sa tim činom ispuniti sve životne želje, nadanja i snovi.

Srećan put i lep provod .....

Ako bi mi samo rekao sta je pogresno u ovome sto sam napisao, bio bih ti zahvalan?

A dozvola da zivim u Kopru ili bilo gde, od vas mi nije potrebna.

I izmedju ostalog, hvala ti na lepim zeljama

:eek:

mnoge stvari se ne mogu zakreciti...jer je kuca stara i urusena...
da sagradimo novu?:super:

Imamo mi bolje;)
kostunica.jpg

Тако је...
Коштуница рулл

Ма није, он је за Тому,
нада се да ће и он
као и један наш колега који се више не појављује
да се у неком преврату домогне неке функцијице ...

Meni je, recimo. Nikolic najveca misterija..i Vucic...nikako da provalim sta je razlog sto su ostavili Shekija...
Da li je neko ubacio lovu u igru ili je to stvarno samo zbog Shekijevog teskog karaktera?

ali ALI zasto se onda Vucic toliko lomio?Do poslednjeg dana?:think:

valjda je za svo to vreme trebao da zna koga vise gotivi?:think:

Back