Oduzet mi nož?!

• Začetnik teme Začetnik teme DUH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma sad ću da odem u policiju i da tražim načelnika
Kakav je ovo način, bre, da me tako maltretiraju

Mada pretspostvaljam šta će biti, onaj će da negira da mi je uopšte nož i uzeo

U suštini opet, ne mogu mi nista pa što da sedim kući ko kukavica, odoh ja sad u stanicu pa kud puklo
Како може да негира а дао ти је потврду, шта је с тобом, слушај ме шта ти пишем имам искуства с овим стварима

• Podržavam
Reactions: DUH
докле је стигла ова држава, кад поштеним грађанима чак и ножеве одузимају !!!!

вучићу *****
не дамо ножеве:hahaha:
Zamisli to, c, c c, počeće i pištolje da nam traže da vratimo 😂
Šalim se, ja baš stvarno jesam "pošten građanin", ozbiljno. Ne kršim ni moralna načela akamoli zakon.

Како може да негира а дао ти је потврду, шта је с тобом, слушај ме шта ти пишем имам искуства с овим стварима
Evo, vratila sam se ali bez noža.
Samo su me išetali odavde- donde i niko nije odgovoran, svi se prave ludi, do načelnika ne može da se dođe (kao "nije tu" a auto mu parkiran ispred)
Jeb'o ga nož, kupiću drugi, sad me makar bes malo popustio.

Evo, vratila sam se ali bez noža.
Samo su me išetali odavde- donde i niko nije odgovoran, svi se prave ludi, do načelnika ne može da se dođe (kao "nije tu" a auto mu parkiran ispred)
Полако, имају месец дана да поднесу захтев за покретање прекршајног поступка, ако не покрену, тражи пријем код командира и реци да ћеш да их тужиш ако ти не врате нож.

• Podržavam
Полако, имају месец дана да поднесу захтев за покретање прекршајног поступка, ако не покрену, тражи пријем код командира и реци да ћеш да их тужиш ако ти не врате нож.
Nikakvog prekršaja nije bilo, zato sam ovako i popizdela! Ništa ama baš nisam uradila, nego sam naletela na pandura koji je u nekoliko navrata već pokušavao da mi taj nož uzme, ali sećam se da je bilo (tada) u pitanju dužina sečiva (vidim da to više ne važi, sad mogu zapravo, daleko i veći i oštriji.)
i da zbog toga nije mogao da mi oduzme.

E sad, ne zna se ko je luđi ovde, on ili ja, jebbote zapeo čovek k'o da nikad u životu nož video nije, a i ja brate, kupiću drugi i to ću ovog puta da kupim mačetu majku im...
Mada mi stvarno žao noža, imam ga godinama i em što "radi sve radnje" em sam se vezala za njega jbg.

Nikakvog prekršaja nije bilo, zato sam ovako i popizdela! Ništa ama baš nisam uradila, nego sam naletela na pandura koji je u nekoliko navrata već pokušavao da mi taj nož uzme, ali sećam se da je bilo (tada) u pitanju dužina sečiva (vidim da to više ne važi, sad mogu zapravo, daleko i veći i oštriji.)
i da zbog toga nije mogao da mi oduzme.

E sad, ne zna se ko je luđi ovde, on ili ja, jebbote zapeo čovek k'o da nikad u životu nož video nije, a i ja brate, kupiću drugi i to ću ovog puta da kupim mačetu majku im...
Mada mi stvarno žao noža, imam ga godinama i em što "radi sve radnje" em sam se vezala za njega jbg.
Прекршај може да буде то што си носила нож на јавном месту, кршење Закона о оружју и муницији, члан 48. став 4, ако покрену захтев оптужиће те по том члану

• Podržavam
Policija mi je oduzela/zaplenila nož dužine 6cm što je dozvoljeno po zakonu.
Preko 6cm može da se smatra "oružjem".
S'obzirom da je sve "na tankom ledu" jedan od njih me je bukvalno ucenio "Ili ideš sa nama u stanicu, ili prosto daj nož"

Zamalo da me privedu ali ne zbog noža, nego bi mi nakačili napad na službeno lice, ometanje službenog lica, opiranje službenom licu itd, pa sam mu dala nož.

Interesuje me mogu li ja taj nož ikako da povratim? (S'obzirom da nijedan zakon nisam prekršila, nož mi je bukvalno silom i pretnjama uzeo pandur.
Hvala ako neko zna odgovor.
Sta si radila sa tolikom nozekarom uopste?

• Haha
Прекршај може да буде то што си носила нож на јавном месту, кршење Закона о оружју и муницији, члан 48. став 4, ако покрену захтев оптужиће те по том члану
Znači najbolje da se i ja pravim luda, neka zadrži nož (što je godinama pokušavao), znam 100% da je dotični ugrabio šansu i da me neće tužiti niko.

A što je prekršaj nositi nožić na javnom mestu?
Rekoh ja, 6 cm, za brzu hranu, otvaranje konzervi...to obično kažem.

Znači najbolje da se i ja pravim luda, neka zadrži nož (što je godinama pokušavao), znam 100% da je dotični ugrabio šansu i da me neće tužiti niko.

A što je prekršaj nositi nožić na javnom mestu?
Rekoh ja, 6 cm, za brzu hranu, otvaranje konzervi...to obično kažem.
Рекао сам ти све, сачекај да прође месец дана, ако не покрену поступак МОРАЈУ да ти врате нож, макар уз тужбу.
Ако те дају на суд, нипошто немој да кажеш да ти је икада служио за одбрану.
И опет, дужина сечива није важна, прочитај закон о оружју и муницији, нигде се не помиње дужина сечива, битна је намена.

• Podržavam
Рекао сам ти све, сачекај да прође месец дана, ако не покрену поступак МОРАЈУ да ти врате нож, макар уз тужбу.
Ако те дају на суд, нипошто немој да кажеш да ти је икада служио за одбрану.
И опет, дужина сечива није важна, прочитај закон о оружју и муницији, нигде се не помиње дужина сечива, битна је намена.
Hvala, konačno skapirah.
:ok:

Policija mi je oduzela/zaplenila nož dužine 6cm što je dozvoljeno po zakonu.
nego i pre su pokušavali da mi uzmu taj nož, nije ovo prvi put
naručeno je dostavljen i izuzetno oštar, na primer prolazi glat kroz obraz

Nifty-Grave-Abalone-mobile.jpg

Back