ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
Нећеш веровати, али морају да раде по закону, а подносилац пријаве мора да докаже наводе.Da, hahaha, sudija će sigurno biti na mojoj strani a ne na pandurskoj :/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нећеш веровати, али морају да раде по закону, а подносилац пријаве мора да докаже наводе.Da, hahaha, sudija će sigurno biti na mojoj strani a ne na pandurskoj :/

Како може да негира а дао ти је потврду, шта је с тобом, слушај ме шта ти пишем имам искуства с овим стваримаMa sad ću da odem u policiju i da tražim načelnika
Kakav je ovo način, bre, da me tako maltretiraju
Mada pretspostvaljam šta će biti, onaj će da negira da mi je uopšte nož i uzeo
U suštini opet, ne mogu mi nista pa što da sedim kući ko kukavica, odoh ja sad u stanicu pa kud puklo
Zamisli to, c, c c, počeće i pištolje da nam traže da vratimoдокле је стигла ова држава, кад поштеним грађанима чак и ножеве одузимају !!!!
вучићу *****
не дамо ножеве![]()
Evo, vratila sam se ali bez noža.Како може да негира а дао ти је потврду, шта је с тобом, слушај ме шта ти пишем имам искуства с овим стварима
Полако, имају месец дана да поднесу захтев за покретање прекршајног поступка, ако не покрену, тражи пријем код командира и реци да ћеш да их тужиш ако ти не врате нож.Evo, vratila sam se ali bez noža.
Samo su me išetali odavde- donde i niko nije odgovoran, svi se prave ludi, do načelnika ne može da se dođe (kao "nije tu" a auto mu parkiran ispred)
Jeb'o ga nož, kupiću drugi, sad me makar bes malo popustio.
Nikakvog prekršaja nije bilo, zato sam ovako i popizdela! Ništa ama baš nisam uradila, nego sam naletela na pandura koji je u nekoliko navrata već pokušavao da mi taj nož uzme, ali sećam se da je bilo (tada) u pitanju dužina sečiva (vidim da to više ne važi, sad mogu zapravo, daleko i veći i oštriji.)Полако, имају месец дана да поднесу захтев за покретање прекршајног поступка, ако не покрену, тражи пријем код командира и реци да ћеш да их тужиш ако ти не врате нож.
Прекршај може да буде то што си носила нож на јавном месту, кршење Закона о оружју и муницији, члан 48. став 4, ако покрену захтев оптужиће те по том члануNikakvog prekršaja nije bilo, zato sam ovako i popizdela! Ništa ama baš nisam uradila, nego sam naletela na pandura koji je u nekoliko navrata već pokušavao da mi taj nož uzme, ali sećam se da je bilo (tada) u pitanju dužina sečiva (vidim da to više ne važi, sad mogu zapravo, daleko i veći i oštriji.)
i da zbog toga nije mogao da mi oduzme.
E sad, ne zna se ko je luđi ovde, on ili ja, jebbote zapeo čovek k'o da nikad u životu nož video nije, a i ja brate, kupiću drugi i to ću ovog puta da kupim mačetu majku im...
Mada mi stvarno žao noža, imam ga godinama i em što "radi sve radnje" em sam se vezala za njega jbg.
Sta si radila sa tolikom nozekarom uopste?Policija mi je oduzela/zaplenila nož dužine 6cm što je dozvoljeno po zakonu.
Preko 6cm može da se smatra "oružjem".
S'obzirom da je sve "na tankom ledu" jedan od njih me je bukvalno ucenio "Ili ideš sa nama u stanicu, ili prosto daj nož"
Zamalo da me privedu ali ne zbog noža, nego bi mi nakačili napad na službeno lice, ometanje službenog lica, opiranje službenom licu itd, pa sam mu dala nož.
Interesuje me mogu li ja taj nož ikako da povratim? (S'obzirom da nijedan zakon nisam prekršila, nož mi je bukvalno silom i pretnjama uzeo pandur.
Hvala ako neko zna odgovor.
Kako "zašto", pa neću valjda "gola" da idem, zbog samoodbrane. Mali je, neverovatno brzo se rasklapa, ubitačno oštar a oblik mu je baš za dlan, nema šanse da ga ispustim ili da mi ga otme eventualni napadač. Odbranio me je već 2 puta u životu.zasto si nosila noz?
Nije "nožekanja", mali moj nožićSta si radila sa tolikom nozekarom uopste?

Znači najbolje da se i ja pravim luda, neka zadrži nož (što je godinama pokušavao), znam 100% da je dotični ugrabio šansu i da me neće tužiti niko.Прекршај може да буде то што си носила нож на јавном месту, кршење Закона о оружју и муницији, члан 48. став 4, ако покрену захтев оптужиће те по том члану
Рекао сам ти све, сачекај да прође месец дана, ако не покрену поступак МОРАЈУ да ти врате нож, макар уз тужбу.Znači najbolje da se i ja pravim luda, neka zadrži nož (što je godinama pokušavao), znam 100% da je dotični ugrabio šansu i da me neće tužiti niko.
A što je prekršaj nositi nožić na javnom mestu?
Rekoh ja, 6 cm, za brzu hranu, otvaranje konzervi...to obično kažem.
Hvala, konačno skapirah.Рекао сам ти све, сачекај да прође месец дана, ако не покрену поступак МОРАЈУ да ти врате нож, макар уз тужбу.
Ако те дају на суд, нипошто немој да кажеш да ти је икада служио за одбрану.
И опет, дужина сечива није важна, прочитај закон о оружју и муницији, нигде се не помиње дужина сечива, битна је намена.

Policija mi je oduzela/zaplenila nož dužine 6cm što je dozvoljeno po zakonu.
nego i pre su pokušavali da mi uzmu taj nož, nije ovo prvi put
naručeno je dostavljen i izuzetno oštar, na primer prolazi glat kroz obraz
Jeb'o ga nož, kupiću drugi, sad me makar bes malo popustio.
ja baš stvarno jesam "pošten građanin", ozbiljno. Ne kršim ni moralna načela akamoli zakon.

Pa jbt mogla si nesto normalnije da ponese a ne noz sa kojim mozes ubiti nekoga. I treba da plene, ko normalan nosi tako noz. Kupi onaj biber sprej ili tejzerNije "nožekanja", mali moj nožić![]()
Ако те питају пандури, само кажи да је за одбрану и немаш проблема..Pa jbt sta kad krene copor ljudi na piknik i rostiljanje normalno da nose nozeve,nosim i ja u rancu kad idem u voznju i za hranu i odbranu
Ај ми кажи који је то нож којим не можеш да убијеш неког?Pa jbt mogla si nesto normalnije da ponese a ne noz sa kojim mozes ubiti nekoga. I treba da plene, ko normalan nosi tako noz. Kupi onaj biber sprej ili tejzer
Reci cu da mi poklonio bear grylls jel moze toАко те питају пандури, само кажи да је за одбрану и немаш проблема..
Mislim da ima u zakonu neka mera dozvoljena za nosenje , mozda tipa svajcarskog-nozica.Nasmejaste me
Znaju oni- to jest konkretno ON- da ja neću dizati toliku galamu zbog dzepnog noža.
НемаMislim da ima u zakonu neka mera dozvoljena za nosenje , mozda tipa svajcarskog-nozica.
Nego mene interesuje , kako su te snimili da imas taj perorez , 'esu te pretresali .
Tupi perorez, onaj iz birtija, i slicnoАј ми кажи који је то нож којим не можеш да убијеш неког?