Student pravnog priveden jer je posedovao klikere, masku za ronjenje, Dukat Jogurt 1L, Pesto Sos i Barilla Spagete od 500 grama. Sve oduzeto.

Miša Šmolja

Zainteresovan član
Poruka
208
1755471839802.png

Koji je pravni i bezbednosni razlog da se coveku oduzme jogurt, pasta, pasta sos i klikeri? Sta li je ovaj blokader terorista hteo da uradi sa ovim stvarima?

On bi da roni i klikerima gađa muslijine iz beograda na vodi..eee ne mere.
Sprdnja od države i vlasti
Neće još dugo
Al dobar jeprirucni paket, par naocara da je osiguran protiv suzavca, jer misli da je suzavac ono sto napada oci , ali suzavac prolazi kroz nos, e sad ja nisami iskusan , ali nesto ne bih rekao da ce totalno da mu pruzi zastitu par naocara, ali koliko se secam ima i onih koje pokriju nos, tako da bingo..

dva para, misli i na devojku , pozitivno , plakacemo sutra sad se samo smej, a kres sigurica...
Klikeri , nisu ubojni ali peckaju , nema sanse sa klikerom da razbijes glavu , kao sa sneznom grudvom, npr, ubitacnija je snezna grudva, ja to u praksi znam, razbio sam glavu decku jednom , slucajno nisam znao da mogu toliko daleko da dobacim i ne mogu ali kad je vlazan sneg onda grudva moze da leti bas bas daleko i puce glava, ja mislim preko 300m daljine, a ja nikad nisam mogao peko 200m , tu je obicno kraj mojih vestina bacanja grudve...

A kliker udari ali ne pocepa glavu...samo oko da ne pogodi...ali glavi nece nista..
Pesto sos osim boje nudi ljutinu zar ne...uh , to je neki domaci recept za suzavac iz blizine...

Dovitljivo nema sta...

Back