Одрицањем од прошлости себи смо ноге исекли

Нећете га се никад откачити, чак и ако дође неки други. Исти систем ће остати у сваком случају јер ви немате потенцијала за било шта друго сем да будете сендвичари.

Ви нисте способни ни за републику каква је Швајцарска, камоли за монархију.

- - - - - - - - - -

Да вам нешто не одговара у оваквом државном уређењу какво има Србија данас, Вучић никад не би ни победио. Ни Тадић, ни Слоба ни Тито...

...moram da primetim da prozivaš, bez ikakvog razloga. Što se mene lično tiče, to što pišeš je daleko od istine.

Nemam ništa protiv toga ni da etiketiraš, tvoja volja šta god da misliš :)

Kakvo bre odricanje od proslosti, Srbi samo o proslosti i pricaju.

Prosecan Srbin, od svih nauka, jedino ima interesovanja za vojnu istoriju, i kvazi-istoriju Sluzbi.

Naravno, o istoriji ideja nema blage veze, jer je to suvise apstraktna stvar za njega.

Da Srbi citaju o ekonomiji koliko citaju o vojnoj istoriji, bili bi mnogo bolji narod, a ne raspadnuti luzeri, sto i jesu.

Пре бих рекао да српски републиканци не разумеју републиканизам, обзиром да су сви председници република (СФРЈ, СРЈ и РС) владали, или владају, као чистокрвни аутократи. У стилу кнеза Милоша.

ali na kraju uglavnom ne zavrse dobro. a srbi su specijalizovani za to da im vladari ne zavrse dobro. cuvamo tradiciju :mrgreen:

Нећете га се никад откачити, чак и ако дође неки други. Исти систем ће остати у сваком случају јер ви немате потенцијала за било шта друго сем да будете сендвичари.

Ви нисте способни ни за републику каква је Швајцарска, камоли за монархију.

- - - - - - - - - -

Да вам нешто не одговара у оваквом државном уређењу какво има Србија данас, Вучић никад не би ни победио. Ни Тадић, ни Слоба ни Тито...

pa sad tita na vlast nije doveo narod nego mu je kralj svojim bekstvom omogucio da se nametne za vodju u borbi protiv okupatora ! ostali predsednici kako su vladali tako su i zavrsili a zamislite da je bio kralj em ga narod nije birao em bi za razliku od predsednika koje je narod smenjivao bio dozivotno

Ko je pitao Srbiju šta o tome misli. Srbi nisu očekivali monarhiju ni 1903. a kamoli 1918 da ih uvale u ono što ne poznaju, nije im ni blisko, ono što će prerasti u te SFR i ostale nakaze, gde je tu Srbija pitaće te svaki Srbin, odgovor monarhisti nemaju.

mi drzavu nismo imali skoro 90 godina. :eek:

pa kad covek pogleda oni zli amerikanci, oni uvek isticu naciju....zuti, crni, beli, krivi, pravi, debeli, mrsavi....svi oni su amerikanci bez obzira na poreklo i kako su u ameriku dospeli i bez obzira na njihove unutrasnje probleme, oni svi ostaju amerikanci. prva generacija su dosljaci, druga generacija su amerikanci sa poreklom, treca generacija su amerikanci. ali kod njih je nacija uvek na prvom mestu i uvek je isticu.

- - - - - - - - - -

kaze u severnoj koreji uhapsen amerikanac..pogledas sliku, a ono neki kosooki. :lol: al ybg...on je amerikanac.

Рецимо, ти возиш Југо, а твој комшија Мерцедс. Да ли ћеш тражити доказ да је Мерџа бољи аутомобил?

Наравно да нећеш јер, најпростије речено, знаш да је Мерцедес квалитетнији. Елем, то знаш је кључно. Ти (не у дословном смислу ти) не знаш ништа о монархији и зато ти је потребан доказ. Иначе не би тражио доказ, као што не тражиш по питању ко има бољи аутомобил.
Одличан пример, али потпуно погрешан, и баш зато је одличан!:lol:
Јер, мени треба аутомобил за превоз, а не за показивање статуса; Југо задовољава потребу, а Мерцедес сујету. Мораш да тражиш даље, овде си се жешће саплео...:lol:
Али, постоји начин да твој пример није фијаско; треба да коштају-исто.
Е- тад ћу да ти скинем капу!
Дотле, сорић...

Одличан пример, али потпуно погрешан, и баш зато је одличан!:lol:
Јер, мени треба аутомобил за превоз, а не за показивање статуса; Југо задовољава потребу, а Мерцедес сујету. Мораш да тражиш даље, овде си се жешће саплео...:lol:
Али, постоји начин да твој пример није фијаско; треба да коштају-исто.
Е- тад ћу да ти скинем капу!
Дотле, сорић...

Пример квалитет/неквалитет ти си схватио као показивање статуса?

Пример квалитет/неквалитет ти си схватио као показивање статуса?
Па, кад си већ зашао у поље економије- што не помену и најважнији аспект- цену?:lol:
Ако ја за тај Мерцедес могу да добијем 10 Југића- хоћеш да кажеш да је бољи од њих 10 заједно?!:roll: Не улази у такве воде, удавићеш се...

- - - - - - - - - -

Tako je, nije fora ni u republici, ni u monarhiji, vec u Srbima, koji su klovnovi i klosari.
Ти то личним примером доказујеш...:lol:

Далеко од доброг.
Та твоја "помирљивост", као пасивно-агресивни метод је мало демоде. :lol: Овде се дискусије воде аргуентима, утемељеним на неким неоспорним чињеницама; ово што ти радиш није учешће у дискусијама, него њихово минирање и скретање у бесмислене свађе, бесомучну размену увреда и надгорњавање са само једним циљем- изнервирати опоненте.
Е, видиш, код мене то не пролази.:lol: Ја те технике познајем много боље, али им не прибегавам; то није плодотворно.
То је јалово.
Зашто то онда стално радиш?
Правим неку студију о томе...

Па, кад си већ зашао у поље економије- што не помену и најважнији аспект- цену?:lol:
Ако ја за тај Мерцедес могу да добијем 10 Југића- хоћеш да кажеш да је бољи од њих 10 заједно?!:roll: Не улази у такве воде, удавићеш се...

Цена? Српско друштво је свој нововековни врхунац по питању квалитета доживело за време једног краља који је спрам ових што су владали после 1945. године био и више него скроман.

Далеко од доброг.
Та твоја "помирљивост", као пасивно-агресивни метод је мало демоде. :lol: Овде се дискусије воде аргуентима, утемељеним на неким неоспорним чињеницама; ово што ти радиш није учешће у дискусијама, него њихово минирање и скретање у бесмислене свађе, бесомучну размену увреда и надгорњавање са само једним циљем- изнервирати опоненте.
Е, видиш, код мене то не пролази.:lol: Ја те технике познајем много боље, али им не прибегавам; то није плодотворно.
То је јалово.
Зашто то онда стално радиш?
Правим неку студију о томе...

Pa znas, sa obzirom da ne postoji forumas na Krsti koji vas je zatrpao sa vise cinjenica i argumenata, i da od mojih postova ovde mozes da napises 56 naucnih radova, ovo tvoje blebetanje je stvarno simpaticno, mada je besmisleno.

Pazi ti, ja mu lepo napisem da Albancima treba dati vlast na tim teritorijama gde je on kao zabrinut za 'resavanje albanskog pitanja' (na stranu to sto je to debilana jezicka konstrukcija sama po sebi), a on i dalje konstatuje jedno te isto.

Zabole me sta kod tebe prolazi, stvarno.

Цена? Српско друштво је свој нововековни врхунац по питању квалитета доживело за време једног краља који је спрам ових што су владали после 1945. године био и више него скроман.
Објасни

- - - - - - - - - -

Zabole me sta kod tebe prolazi, stvarno.
:lol: Бахатост није интелигентан став.

Zajedničko za sve vatrene monarhiste jeste što misle da će imati neku funkciju na Dvoru.

Vizit karta na kojoj piše Kraljevski pa nešto jako jako bitno, tipa Aranžer Trofejnih Karabina.

Dva kompleta odora za sve vrste Ceremonija, jedan kod kuće a drugi za goste :heart2:

tacno...:lol:
a neki ce mozda imati titulu decak koji dobija batine umesto kraljevica. :mrgreen:

Zajedničko za sve vatrene monarhiste jeste što misle da će imati neku funkciju na Dvoru.

Vizit karta na kojoj piše Kraljevski pa nešto jako jako bitno, tipa Aranžer Trofejnih Karabina.

Dva kompleta odora za sve vrste Ceremonija, jedan kod kuće a drugi za goste :heart2:

тако је. ево на пример овај произвођач тестенине:

lupa-logo.jpg

- - - - - - - - - -

Da li je King Aleksandar stvaranjem Jugoslavije odlučio da prestane da bude srpski kralj.Šta ćemo sad :per::zper:

Uživo TV Krstarica, Monarhistička Dvorska Elita protiv Grbavih Musavih Tupavih Levičara :mrgreen:

драго ми је да нисте и гладни. иначе не бих могао да спавам :lol:

Koji si Jugosloven, ne mogu da verujem, provaljen si SFRJ monarhisto.

Svi monarhisti koji se zalažu za povratak Karađorđevića se automatski zalažu i za restauraciju Kraljevine Jugoslavije, nestali kao jugoslovenska kruna, kako sad da se vrate kao srbska kruna, jel može to :per:

Poslednja izmena od moderatora:

Back