Nisam ni video da si se javio, velika se diskusija vodi. Vidi, ti si mlad decko. Imas tetku. Buducnost je pred tobom. Sad ja ne znam koliko je tvoja tetka pametna ucena i sposobna, mozda zna vise od nas koje sad ti pitas ovde. Ne znam koju bi ti stalnu vizu pokusala, jer si mlad za skilled vize. Postoje ljudi koji se bave time i ako hocete, mogu nekog i da vam preporucim. Hiljade sati smo svi mi potrosili za proces apliciranja, ljudi koji nemaju toliko vremena ali imaju uspesan posao i novac, mozda izracunaje da je bolje da plate nekom da im u dva dana proracuna i preporuci najbolju opciju. Pitaj Zerathula, i on bi mogao da ti bude koristan, mada je brezobrazan, zna puno o vizama.
Na kraju, ako na buildingu treba elektricar i data installer, upoznaj me s tetkom, pa mozemo imati uzajamnu korist, cak i ako ne treba, mozemo jedni drugima ispricati sta znamo o pcijama koje svakog interesuju, razmeniti kontakte i slicno.
I samo da ti kazem, postuj to sto tetka hoce da te dovede. Ljudi obicno ocekuju od rodjaka pomoc, dok nisu ni svesni gledajuci odande kako to pomaganje moze biti i stresno i opasno za onoga ko pomaze. Velika je to stvar.