Aleks1974
Obećava
- Poruka
- 96
Heheh..da kad sam bio mali..dobri stripovi..ima i ono Zagor,Ciko, Black Stena i ostali..Comandant Mark..aj javi se na private ili videces tamo poruku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da, to sam i mislio.
Mada tih 10 bodova i nije neophodno.
Pogledaj koje je udruzenje nadlezno za tvoje zanimanje.
immi.gov.au pa u desnom gornjem uglu ima search polje
Tu ukucas zanimanje i ANZCO code i pritisnes search.
Onda ces videti.
To je kolko ja znam, ostalo slabo mogu da ucinim.
Karatista, jel moguce da nam nesto napises...
...za, recimo, godinu dana?
Covek ima 4 (cetiri) meseca vremena.
I hoce odmah da ide!
Nije mu dosadno...
... i ne trenira karate.
Neka ide, ko mu brani!? Ako uspe za 4 meseca da polozi engleski, prikupi, prevede, overi, posalje dokumenta za assessment i ista mu se vrate i aplicira za vizu, SVAKA MU CAST!!! Ja mu to zelim iz sveg srca!
A mozda mu je ovaj novi sistem bodovanja povoljniji, ko zna...
Uostalom, i tebi zelim da sto pre dobijes vizu, da vise ne budes nervozan i da prestanes da me prozivas!
Moj muz je sve to uradio za oko 3 meseca!Ako uspe za 4 meseca da polozi engleski, prikupi, prevede, overi, posalje dokumenta za assessment i ista mu se vrate i aplicira za vizu, SVAKA MU CAST!!!
Dobro jasno,to verovatno pise i nasao sam ovo jos KONKRETNIJE SA ANZSCO UNIT GROUP 4413 POLICESamo nemoj paniciti
Treba da pogledas koja institucija vrsi assessment i da odes na njihov sajt, a tamo ces naci detaljna uputstva (sta ti treba od dokumentacije, koje skole se traze, koliko iskustva, znanje engleskog i sl.)
Moram po malecku u vrtic.
Sad nadji Skill Recognition Authority.
Za to zanimanje.
Vodi racuna da li kao policajac ili ono prethodno zanimanje, za uslovnu, sta li.
Mislim da mozes bilo koje od ta dva, nasi ce ti overiti sta treba.
Niti gori, niti se baba ceslja.
Radis sve potpuno OK.![]()
Coveku, staklorezcu, si nudio Professional Year.
Covek pobegao od tebe.
Zeni, Avelino, si nudio bodove za onshore aplikante.
Zena te pita kako, kad je 20,000 km daleko odande?
IELTS zakaze za april, dok ceka, skupi dokumenta (10 dana).
10 dana da mu prevedu i dan-dva da popuni obrazac.
Kad stigne IELTS, posalje za Assessment.
4-6 nedelja.
Kad stigne Assessment, salje u ASPC.
5 dana za DHL.
Sta ti nije jasno?
Yokoshaki...
Pa tako nekako,no kao sto rekoh pre,svaka pomoc je dobrodosla..Ovde zurka...neki novi klinci...
Lepo bogami...a mi stari momci jos sedimo na tresnji...citam neke gluposti..cetri meseca ovo ono...
Moj savet...kad krenes u ovo baci sat sa ruke,skini kalendar sa zida...i pocni da se bavis nekim hobijem..igraj sah..fudbal.... juri sojke....zivot je kratak....i ona ce doci (ili nece)..!!