Odbrana

Pricam sa prijateljicom o jednoj ruznoj situaciji.Izasla je sa deckom,i neki kreten joj je dobacio iz auta''poserem ti se u šminku i cipele''!Njen decko uopste nije reagovao,ignorisao je tog kretena.Da li je on ispao kukavica po vasem misljenju i da li ste se nasli u takvoj situaciji i kako je reagovao vas decko?
Nije se ni nasmijao ? Bas je bezze ...

haha :) Da te je napao udario fizicki i da on nije nista preduzeo da te odbrani, tada bi razumeo tvoju zabrinutost :) A zbog dobacivanja je bzvz da se tuces jer ima svakavih boodala. I zamisli da se pobije sa svakim ko ti nesto kaze ? bio bi u zavojima kao mumija :rotf: sve to zbog tebe <3

Pricam sa prijateljicom o jednoj ruznoj situaciji.Izasla je sa deckom,i neki kreten joj je dobacio iz auta''poserem ti se u šminku i cipele''!Njen decko uopste nije reagovao,ignorisao je tog kretena.Da li je on ispao kukavica po vasem misljenju i da li ste se nasli u takvoj situaciji i kako je reagovao vas decko?

Ja bih joj rekao Eto kako si se obukla i nasminkala kada te svaka budala proziva. Smanji Kurir i Pink!!!

Zamišljam, kakav bi naš život bio da kojinim slučajem nestanu emocije?

Kretenu u kolima ne bi bilo važno šta je Prijateljica obula i kako se našminkala.

Prijateljici ne bi bilo bitno šta je obula i kako se našminkala.

Prijateljicinog momka bolela bi ona stvar što gilja pešaka i šta je njegova devojka obula i kako se našminkala.

Jedino bi Krsta, danima nakon nestanka emocija, nastavio da sere u Prijateljicinu šminku i cipele! :lol: :rotf:

Poslednja izmena:
Raskid odmah.Sutra moze neko da je isamara/prebije i taj decko bi belo gledao.Ne bi bilo reakcije kao sto nema kod prozivki.

Muka mi je od njanjavaca koji ne znaju da se brane.Djonirao - oddjoniras da odleti.Devojku kad neko dira ugazis ga momentalno.

To je nepostovanje devojke da pustis nekog da je vredja.Ko dopusti da mu neko ponizi devojku ne zasluzuje da je ima.

Raskid odmah.Sutra moze neko da je isamara/prebije i taj decko bi belo gledao.Ne bi bilo reakcije kao sto nema kod prozivki.

Muka mi je od njanjavaca koji ne znaju da se brane.Djonirao - oddjoniras da odleti.Devojku kad neko dira ugazis ga momentalno.

To je nepostovanje devojke da pustis nekog da je vredja.Ko dopusti da mu neko ponizi devojku ne zasluzuje da je ima.

Pazi ovu napaljenu! Ti, bre, nemaš pojma o životu. Tebi isto uvrreda i fizički napad. Tebi svejedno hoćeš li ti i momak da živite, ili da popijete po dva metka i da ostanete da ležite na ulici. Svakakvih ludaka ima....

Priča druga.
Pricam sa prijateljicom o jednoj ruznoj situaciji. Izasla je sa deckom i neki kreten joj je dobacio iz auta: ''poserem ti se u šminku i cipele''!
Prijateljica je od šoka ostala nema, ali njenog decko je hitro odreagovao, za tren oka stvorio se kraj auta i pretećim glasom zarežao na kretena:

DEČKO: Ljakse, smesta se izvini mojoj devojci, što si uvredio njenu šminku i cipele!

KRETEN: Seko, oprosti što sam uvredio tvoju usranu šminku i cipele! :lol:

Tu si u pravu.Retki su oni muskarci koji ce da reaguju u tom trenutku.

Obicna kukavica od coveka.Sta da su u braku?Ne bi umeo ni svoju decu da odbrani.

sve si u pravu.

neka odmah otkači tog dečka i neka se smuva sa Čak Norisom...mada, i on je postao pipika, kažu da ne dolazi u Srbiju zato što je Mile Kitić jači nego ikad, a Saša Matić ne gleda kuda bije

Back