Odbrana

Pricam sa prijateljicom o jednoj ruznoj situaciji.Izasla je sa deckom,i neki kreten joj je dobacio iz auta''poserem ti se u šminku i cipele''!Njen decko uopste nije reagovao,ignorisao je tog kretena.Da li je on ispao kukavica po vasem misljenju i da li ste se nasli u takvoj situaciji i kako je reagovao vas decko?

Ja ne mogu ni da zamislim takvu ili neku slicnu situaciju u kojoj bih bio na mestu njenog decka.

Pricam sa prijateljicom o jednoj ruznoj situaciji.Izasla je sa deckom,i neki kreten joj je dobacio iz auta''poserem ti se u šminku i cipele''!Njen decko uopste nije reagovao,ignorisao je tog kretena.Da li je on ispao kukavica po vasem misljenju i da li ste se nasli u takvoj situaciji i kako je reagovao vas decko?

idi bre, :lol: bila bih mu zahvalna što nije odreagovao.
moj dečko stalno hoće da se bije ako me neko i popreko pogleda a tek ako mi kaže nešto ružno bilo bi krvi do kolena.
a ja ne volim nasilje :flert:

- - - - - - - - - -

Усрао се да ће морати да се бије. Тај из теме.

aj zamisli sledeću situaciju
on počne tuču da spasi čast i dostojanstvo svoje drage i onda ovaj koji ju je uvredio izađe iz kola sa napunjenim pištoljem i isprazni ceo šaržer u njenog dečka.

i šta bi joj bilo više po volji.
da ide kući držeći se za ruke sa dečkom ili da ide u mrtvačnicu da bi uradila identifikaciju?

Pametan decko sto nije odreagovao. Najlakse je reagovati na provokaciju jer je to instinkt ali malo vise umeca i samokontrole treba da izbegnes konflikt.
Vidi da ima posla sa budalom koji mozda namerno ide i provocira jer trazi svadju, a mozda nosi pistolj i sta? Zbog komentara, ajmo da se poubijamo.

Mani se tih balkansko-seljacko-primitivno-agresivnih odbrana casti.

I pogledaj film Divlje price bas na temu provokacija u zivotu i odgovora na iste.

Pametan decko sto nije odreagovao. Najlakse je reagovati na provokaciju jer je to instinkt ali malo vise umeca i samokontrole treba da izbegnes konflikt.
Vidi da ima posla sa budalom koji mozda namerno ide i provocira jer trazi svadju, a mozda nosi pistolj i sta? Zbog komentara, ajmo da se poubijamo.

I pogledaj film Divlje price bas na temu provokacija u zivotu i odgovora na iste.

:heart:

pdf tinejdzeri druga vrata levo :kafa:
pa se tamo kurrcite reakcijama hormonskih poremecaja u tom dobu

- - - - - - - - - -

ciji je pa sad ovo klon

pa dešava se to i starijima.. msm, meni se nije nikad desilo..poslednji put ko kec na 11 mi došao jedan šoferčina...ja se isparkiravn na uzbrdici, idem nizbrdno, on ide gore..fora je što je baš usko i on meni kao prvo stane, neće da se pomeri...pa se pomeri metar, pa onda kao daje znak da mu se sklonim...na putu, on bi bio u pravu... ali u konkretnoj situaciji ne, ulica uska je u pitanja, a gore ni nije dozvoljeno zaustavljanje,osim nas privilegovanih..... i ja mu pokažem..aj nazad, ima više mesta, ne više, nego široko brate, samo da ga zaobiđem i on meni dobaci u prolazu...šta ti je, jesi retardiran... i ja kfrccccccc ručna.... uspon je, pa nije ni stigao da ubaci u prvu i krene.. i dođem do njega i pitam..ko je retard..a ovaj : ja sam retard :rotf:
E, tako se to radi kad je istopolno.. kad je različitopolno, onda dame ne reaguju nikad...vOspitanije tako nalaže..

idi bre, :lol: bila bih mu zahvalna što nije odreagovao.
moj dečko stalno hoće da se bije ako me neko i popreko pogleda a tek ako mi kaže nešto ružno bilo bi krvi do kolena.
a ja ne volim nasilje :flert:

- - - - - - - - - -

aj zamisli sledeću situaciju
on počne tuču da spasi čast i dostojanstvo svoje drage i onda ovaj koji ju je uvredio izađe iz kola sa napunjenim pištoljem i isprazni ceo šaržer u njenog dečka.

i šta bi joj bilo više po volji.
da ide kući držeći se za ruke sa dečkom ili da ide u mrtvačnicu da bi uradila identifikaciju?

slozila bih se sa ove dve dame, po konkretnom pitanju. :)

dobacio iz kola, pa sta? nije nasrnuo fizicki na nju, nije dalje provocirao..
dzudzan za volanom, neka mu je srecan put..

reci ti svojoj drugarici da ne bude toliki dramoser i da ne uvaljuje decka u govna bez razloga.
samo jedna neprijatna situacijica i nista vise.

i, mozda da ona ipak malo smanji tu sminku? :malav:

• Podržavam
Reactions: Em.

Kolika olupina moraš da budeš da vređaš žene iz auta u pokretu?
Inače takvi ne dobacuju da bi se tukli, već da se oslobode malo frustracija i zbrišu. Eventualno ako im neka žena odgovori izašli bi da joj udare disciplinski šamar. Njima je ignorisanje najveća kazna i potvrda ne vrede dve pare.

slozila bih se sa ove dve dame, po konkretnom pitanju. :)

dobacio iz kola, pa sta? nije nasrnuo fizicki na nju, nije dalje provocirao..
dzudzan za volanom, neka mu je srecan put..

reci ti svojoj drugarici da ne bude toliki dramoser i da ne uvaljuje decka u govna bez razloga.
samo jedna neprijatna situacijica i nista vise.

i, mozda da ona ipak malo smanji tu sminku? :malav:

Mozda je decko iz kola u pravu? Mozda stvarno nije dovoljno dobro iskonturisala lice :D

Ja sam od jednog voditeljskog para na radio stanici S (Gorica & Dragan) naučila jednu finu stvar: kad god neko počne tako, ničim izazvano, da istresa sopstvene frustracije ili da (neprozvan) hejtuje, ja se nasmešim i kažem "dobar dan" :)

Zamišljam situaciju... Ja iskomentarišem njegovu mamu ili sestru. On izađe. Neko od nas dvojice popije više, neko manje batina. Krivične prijave. Izgubim posao, jer moj posao zahteva na svakih šest meseci bezbedonosnu proveru. Oduzmu mi svo oružje koje imam kući. A bar sam sačuvao dostojanstvo. Doduše, ako ne nađem posao devojka me možda i ostavi, jer ako ćemo realno, da je bila diskretno našminkana, ne bi se neko trudio da je komentariše iz automobila. Verovatno je bila malo naždrapana, a takve su obično pomalo sponzorušaste.

Šta sam sad dobio, a šta sam izgubio?

Znaci opali joj samar u kaficu i ti nista?

- - - - - - - - - -

Mozda je decko iz kola u pravu? Mozda stvarno nije dovoljno dobro iskonturisala lice :D

Sta njega briga za cipele ili haljinu?

Znaci opali joj samar u kaficu i ti nista?

- - - - - - - - - -

Sta njega briga za cipele ili haljinu?

Asok Murti?

Sasa Vidic?
ili, ne daj Boze-Darko Kostic, himself?
kako to, sta ga briga, mi se na forumu upljuvasmo pisuci o neprikladno obucenim/nasminkanim danasnjim devojkama, tako da smatramo da i ucesnici u saobracaju imaju to isto pravo

pa dešava se to i starijima.. msm, meni se nije nikad desilo..poslednji put ko kec na 11 mi došao jedan šoferčina...ja se isparkiravn na uzbrdici, idem nizbrdno, on ide gore..fora je što je baš usko i on meni kao prvo stane, neće da se pomeri...pa se pomeri metar, pa onda kao daje znak da mu se sklonim...na putu, on bi bio u pravu... ali u konkretnoj situaciji ne, ulica uska je u pitanja, a gore ni nije dozvoljeno zaustavljanje,osim nas privilegovanih..... i ja mu pokažem..aj nazad, ima više mesta, ne više, nego široko brate, samo da ga zaobiđem i on meni dobaci u prolazu...šta ti je, jesi retardiran... i ja kfrccccccc ručna.... uspon je, pa nije ni stigao da ubaci u prvu i krene.. i dođem do njega i pitam..ko je retard..a ovaj : ja sam retard :rotf:
E, tako se to radi kad je istopolno.. kad je različitopolno, onda dame ne reaguju nikad...vOspitanije tako nalaže..

Ona doticna kaze da se to desava tinejdzerima :roll:

Paaaa....ja bi ga pitala ljubavi jesu mi stvarno ružne cipele i šminka :sad2:

meni je to odmah proslo kroz glavu, ako mi verujes? :)))

al rekoh, da ne budem zla baba i da joj napisem umij se dete i povuci tu suknju preko dupeta, da ti ne dobacuju sabani iz auta.

ne ide, brate.
U tome i jeste poenta ovakvog dobacivanja, da mislimo da običan čin agresije i nevaspitanja nije ono što jeste, već malo glasnija objektivna kritika koju treba uzeti u obzir.

Back