Odbrana

batine i tuce vole SM osobe zeljne da ih neko povredi :lol: Gledam kako se svi online loze na snagu i silu ko je jaci ko bolje bije. a niko na stvarno lepe stvari koje pruzaju zadovoljstva za dusu i telo i um i :heart: :rumenko:

haha svi kao nesto izbegavaju te lepe stvari a samo o najgorim pricaju kao da je to toliko lepo da dobijes batine i li da te neko juri iz osvete sto si ga pretuko i da se osvrces ceo zivot da te negde ne saceka sa drustvom :aha:

Razmisli malo pre nego pozelis nesto :mrgreen:

batine i tuce vole SM osobe zeljne da ih neko povredi :lol: Gledam kak ose svi online loze na snagu i silu ko je jaci ko bolje bije. aniko na stvarno lepe stvari koje pruzaju zadovoljstva za duzu i telo i um i :heart: :rumenko:

haha svi kao nesto izbegavaju te lepe stvari a samo o najgorim pricaju kao da je to tolik o lepo da dobijes batine i li da te neko juri iz osvete sto si ga pretuko i da se osvrces ceo zivot da te negde ne saceka sa drustvom :aha:

Razmisli malo pre nego pozelis nesto :mrgreen:

Vidiš da paćenice vole da se potučeš sa svima koji se njoj ne sviđaju, pa kad popiješ šipku i ugrade ti 17 šipki da te drže u komadu, ona te ostavi i diže perje kako se zbog nje frajeri trse do koske.

- - - - - - - - - -

....a uopšte neću da pominjem kako siledžije najviše možeš da poniziš tako što ih ignorišeš, jer su takvi bolesnici samo kompleksaši koji pate za pažnjom.

Samo nashe ribe trze od muskaca da se bije i dokazuje snagu i ljubav tako :lol: Odem na SL nikada nisu htele trazile da se zakacim sa nekim ili sl. samo keks i <3

zasto nase ribe to pali kakva se trauma krije iza toga ? :rotf:

haha kad bi ona odlucivala sta cu ja kresati :lol: ne brini ja na moj nacin imam najbolje na svetu <3 zene koje vole sex i <3 a nasilje ih ne zanima kao te BG :malav:

Zele snagu moju da trose ali u sexu ne u tucama :) to su devojke a ove su ulicatrke neke zeljne tvoje krvi i bola :flert:

Strasno je kakve fantazije imaju te BG zene :) tvoja veza bi bila najgora nocna mora :lol: jezim se dok pokusavam i da zamislim vezu sa takvom zenom koj mi namesta batine svako vece i cereka se sladi mojim ranama bolovima kao njen Telohranitelj :rotf:

- - - - - - - - - -

nek vam zvuci :) bolje nego mene da boli :mrgreen:

ona ne prica o nasilju u sexu nego o nasilju na ulici u gradu ..... kako se on nije potukao zbog nje i popio batine od 2-3 lika :mrgreen: to je boli :lol: zasto se izvukao i nije povredjen :aha:

Zasto je bio mudar a ne glup da ga povrede zbog neke zle kucckice :lol: tu je muka njena :)

brate mili, mogu da zamislim kakva je bila sminka i cipele kad je neki random tip tako nesto izvalio:mrgreen:

Brate sestro cale si keeeve mi. Taj rad jel'te :namcor:
Nasilniku je sve samo izgovor za nasilje.
U tome se nalazi problem.

Ovde na forumu vecina krivi napadnutu osobu.
Zapravo je kriv nasilnik jer je nasilan.

Poslednja izmena:
Raskid odmah.Sutra moze neko da je isamara/prebije i taj decko bi belo gledao.Ne bi bilo reakcije kao sto nema kod prozivki.

Muka mi je od njanjavaca koji ne znaju da se brane.Djonirao - oddjoniras da odleti.Devojku kad neko dira ugazis ga momentalno.

To je nepostovanje devojke da pustis nekog da je vredja.Ko dopusti da mu neko ponizi devojku ne zasluzuje da je ima.

Ahaaaa...jasta to je onako bas muski, hrabro....prvo ce da djonira nekot sto mu je "dirao devojku", a posle malo ce da djonira i nju samu...siledzije su siledzije uvek, nekad
malo prikirene ali to je to.

NIje to nikakvo nepostovanje devojke to su gluposti, prizemlji se, ako je uospte moguce.

Back