Odbrana

Femme balkanikus :lol:

Ja bih izdvojio ovaj komentar.
Izgleda da su zene jos u fazonu, ono, rukavica u lice pa dvoboj u podne pa potezi. Onaj vestiji dobije pikane (mozda, ako se dama ne predomisli) a onom manje vestijem za mesec dana nikne kopriva iz dupeta.
Ljudi, tacnije, zene, jeste vi svesne u kakvom vremenu mi zivimo. Covek da bi opstao, prvo mora da bude dobar psiholog. I kada prica sa prodavcem na pijaci i kada prica sa taksistom i kolegom i poznanikom i policajcem i beskucnikon... Jel se secate onog primera od pre par godina kada su se ona dva lika u Beogradu pokacila oko parking mesta i ovaj jedan izvadi sekiru i rascepi na pola ovog drugog. Ej, zbog parkinga, tek tako. I to pred njegovom suprugom. Na kraju, dobice lik par godina robije, kada ustanove da je lud pustice ga napolje, zena je dobila tesku traumu za ceo zivot a tog lika vise nema.
I sad, zena ce da ocekuje da ti u svakom trenutku skocis svakome za vrat zbog svakakve gluposti. Normalno, da ju je fizicki napao ili da je postojala neka konkretna pretnja ili konstantno vredjanje pa i da reagujes jer prosto moras. Kao sto bi zastitio bilo koga.
Sad, u ovoj situaciji, covek moze jedino da potrci za kolima i ovo sto rece Dee da vice - stani piccko da te polomim i sta? Stane covek, izvadi utoku i prosvira ti celenku. I sta? Uradio je to u samoodbrani jer - ti si njega napao jel da? Ali si umro kao heroj za njenu cast i posrane cipele, jel da?
Lik koji moze tako nesto da uradi ne moze biti pri cistoj svesti, ili je drogiran ili je prosto zesce lud. Kazem opet, da stane i pocne da je vredja, pa i da reagujes ali sta ocekuje ona uopste od njega? Da sedne u kola i da ga juri po gradu?
Ne, ne shvataju to one jer se i same loze na nasilne tipove koji su, kao, prema svima nasilni osim prema njoj. One sto sve redom gledaju popreko i samo cekaju da nju neko okrzne pogledom pa da ga okrzne palicom po vugli. Ih, ma nema boljih frajera od takvih.

Pricam sa prijateljicom o jednoj ruznoj situaciji.Izasla je sa deckom,i neki kreten joj je dobacio iz auta''poserem ti se u šminku i cipele''!Njen decko uopste nije reagovao,ignorisao je tog kretena.Da li je on ispao kukavica po vasem misljenju i da li ste se nasli u takvoj situaciji i kako je reagovao vas decko?

Nikad...zato jer se nikad nisam setao sa spodobama koje furaju stikle i brdo sminke...
Svaka mu cast...i ja volim da ih poserem tako...stikle furaju kompleksasice pileceg mozga...i to treba jasno i glasno da se kaze !
A da se posere po nekoj normalnoj djevojci, izgazio bih ga po glavi najvjerovatnije...:)

A što uopšte dobacivanje iz automobila ???
Pa to rade samo šabani i krelci !
Uopšte dobacivanje bez datog povoda je odraz primitivaca. I kao takvi su normalno za sankcije !
Može neko i njegovoj kevi da dobaci da je raspala babetina . Po toj logici !

A što uopšte dobacivanje iz automobila ???
Pa to rade samo šabani i krelci !
Uopšte dobacivanje bez datog povoda je odraz primitivaca. I kao takvi su normalno za sankcije !
Može neko i njegovoj kevi da dobaci da je raspala babetina . Po toj logici !

Može. Ali on onda odmah izlazi iz auta sa okastim ključem 30 i napada. A ti vidi šta ćeš...

Pricam sa prijateljicom o jednoj ruznoj situaciji.Izasla je sa deckom,i neki kreten joj je dobacio iz auta''poserem ti se u šminku i cipele''!Njen decko uopste nije reagovao,ignorisao je tog kretena.Da li je on ispao kukavica po vasem misljenju i da li ste se nasli u takvoj situaciji i kako je reagovao vas decko?

Pa cekaj jel joj on kupio cipele i nasminko?

Pazi ovu napaljenu! Ti, bre, nemaš pojma o životu. Tebi isto uvrreda i fizički napad. Tebi svejedno hoćeš li ti i momak da živite, ili da popijete po dva metka i da ostanete da ležite na ulici. Svakakvih ludaka ima....

Zapalim te odmah.Gledas samo sebe kao i ostali na temi koji ne bi branili devojku.Nije isto.Jasno napisah da musko koje ne reaguje kada se vredja devojka ne reaguje ni kada se devojka fizicki napadne.
Vi ni sebe ne bi znali da odbranite sto najgore a ovde nesto kao prodajete filozofiju cuti i trpi.

Morala sam da branim sebe i musko kraj sebe.Lakse bi mi bilo da je neki sposoban za samoodbranu lik kraj mene bio da ne brinem za njega.

Pa cekaj jel joj on kupio cipele i nasminko?

Moraces njega da pitas

- - - - - - - - - -

Zapalim te odmah.Gledas samo sebe kao i ostali na temi koji ne bi branili devojku.Nije isto.Jasno napisah da musko koje ne reaguje kada se vredja devojka ne reaguje ni kada se devojka fizicki napadne.
Vi ni sebe ne bi znali da odbranite sto najgore a ovde nesto kao prodajete filozofiju cuti i trpi.

Morala sam da branim sebe i musko kraj sebe.Lakse bi mi bilo da je neki sposoban za samoodbranu lik kraj mene bio da ne brinem za njega.

Sve same kukavice.

Ti me podsecas na neke klinke koje su pajseri vodili u klub da igraju ,da bi ih startovali i onda to bude fora za izazivanje tuce
Patrijarhat i mizoginija.Taj "zensko je "krivo" kad ne da na sebe" pacenicki trip.
Jos jedan lik koji ne sme da pisne uzivo a ovde se kao siri.

Nije problem forum.Nije ni bitan.U realnom zivotu takvi muski nisu sposobni da kad nadju partnerku za ozbiljnu pricu (ako su taj tip ljudi) kazu kevi/caletu da im se ne mesaju u zivot.Taj "meni ne smeta za tebe me bas briga" stav ide u sve sfere zivota. To ne valja.
Devojka iz prvog posta ima velike probleme sa tim likom.Samo se mozda jos nije pokazalo koliko velike ili zataskava to.

brate mili, mogu da zamislim kakva je bila sminka i cipele kad je neki random tip tako nesto izvalio:mrgreen:
a smoki jos gora, ona ga napici, a onda decko da brani
nem pojma, kad bi me neko fizicki napao onda bih ocekivala od muskarca da me zastiti. a to pijaca siti, pa stvarno ne, ni ja ne bih reagovala a kamoli musko.

Patrijarhat i mizoginija.Taj "zensko je "krivo" kad ne da na sebe" pacenicki trip.

Nije problem forum.Nije ni bitan.U realnom zivotu takvi muski nisu sposobni da kad nadju partnerku za ozbiljnu pricu (ako su taj tip ljudi) kazu kevi/caletu da im se ne mesaju u zivot.Taj "meni ne smeta za tebe me bas briga" stav ide u sve sfere zivota. To ne valja.
Devojka iz prvog posta ima velike probleme sa tim likom.Samo se mozda jos nije pokazalo koliko velike ili zataskava to.

Jeste Zuzi, da je on neki dasa koji uliva poverenje ovaj iz kola ne bi smeo ni glas da pusti. Ma ne, još bi u prolazu reko da su joj cipelice baš fensi :lol:

Sve same kukavice.

Da li bi ga isto nogirala ako bi se pofajto zbog tebe i dobio po prknu? U toj varijanti, takodje nije sposoban da te brani.

Postoje situacije u kojima nema druge nego odmeriti snage, ali u 99% slucajeva musko ce se potruditi skloniti svoju lepsu polovinu i tek tada reagovati. Samo "mudonje" koji imaju zaledjinu jos nekoliko natankovanih likova su u stanju podjebavati i provocirati, a neprimetni su kada su sami. Sa druge strane...ako sam sa lepsom polovinom, izbegavacu konfliktna mesta.

Ma nemoj a kakve si ti devojke imao,klošarke koje se ne kupaju po nedelju dana?Ti si od onih koji ne smeju da pisnu kada bi neko podig'o glas na svoju devojku ako je uopste imas.

Pajserka

- - - - - - - - - -

Ti vodi tatu da ti cuva dupe u diskacu dok ne nadjes papucara

Pajserka

- - - - - - - - - -

Ti vodi tatu da ti cuva dupe u diskacu dok ne nadjes papucara

Verujem da si uvek imao model ''pajserke''daleko sam ja od tih tvojih .tipicna kukavica od coveka

- - - - - - - - - -

brate mili, mogu da zamislim kakva je bila sminka i cipele kad je neki random tip tako nesto izvalio:mrgreen:
a smoki jos gora, ona ga napici, a onda decko da brani
nem pojma, kad bi me neko fizicki napao onda bih ocekivala od muskarca da me zastiti. a to pijaca siti, pa stvarno ne, ni ja ne bih reagovala a kamoli musko.

Pa zar ne vidis da ni u tom slucaju ne bi stali u tvoju zastitu da ne bi dobili batine.Jel je to muskarac?

tog je briga samo za sebe
neka nađe drugog :heart:

Kad si seljanka i nosiš seljačke cipele i dva kila šminke ko prostitutka i treba da te zaebavaju.

Back