Одбрамбено-отаџбински рат 1992-1995

• Začetnik teme Začetnik teme Blau
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne, nego su se Hrvati dogovorili s državom BiH i od 1994. je HV legalno ratovala protiv Srba na teritoriju BiH.
Kako si glup, to ti kažem, građani hrvatski, građani Knina su dogovorili 91 još dok se rvatska nije ni priznala da im Slobini Četnici legalno dođu u Knin
Dakle da pojasni po tom velikosrpske agresije nije bilo, kao što nije ni bilo velikoustaške na Bosnu, AMin bojovniče tupšavi, KAPIŠ?
Ebeš mi sve kolko ste tupavi, teško mi je išta, ma džabe zatucano pa ga ebi

Poslednja izmena:
Zanimljivo da se o ovom golemom Tuđmanovom uspehu u Hrvatskoj uopšte ne govori, preduboka je bila Una.
Greške se plaćaju Mr Lazanjski....pa smo ih platili i mi..

*Momir Talić...umro na VMA u 61 god. života(????)...podignuta optužnica protiv njega
*Arkan....tko li ga je ubio 😁
*Zbog grešaka nema svečane večere već sendviči..👌

2385171.jpeg

Laž.Hrvati su tek 22.7.95.s BiH tj.s muslimanima potpisali splitsku deklaraciju.
94.ste još ratovali s muslimanima.
I da nije laž, zamisli koji je to akt, da po tom dogovoru HV nije izvršila agresiju na BOsnu?? :worth: :worth:
Zašto Milošević po istom principu nije slao VJ u Bosnu i RSK??
Išli su dobrovoljci i paravojne dok VJ je ostala u SRJ

Brojite pokoju dobivenu bitku i tješite se mrvicama sa stola jer opet na kraju dana ostaje zapisano kako su Hrvati dobili taj rat. A to je ono nabitnije ;)

PS jel se švabe danas tako tješe s Normandijom? Nema veze šta nas je izbilo ka krepane mačke i šta smo izgubili rat, al bitno je da smo taj dan pobili masu Amera i Britanaca? :np:
To nije bila bilo kakva bitka.
Da smo je izgubili pitanje je jel bi danas bilo Republike Srpske,barem zapadnog dijela.
Prema tome nama je ta bitka bila sudbonosna.

je bilo besmisleno
Besmislen je bio čitav taj rat na prostoru bivše yu to se danas najbolje vidi posle 30g, samo ratni profiteri su dobro prošli a običan narod crkava, ono što zabrinjava da panjeva i zatucanih kao da se ne smanjuje već ih je sve više i više, najviše novinari i propaganda pumpa, i onaj Tupsonov koncert od 500k zombia, bolesno čoveče

Guštajte u svojoj RS meni samo bitno da nema onog K na kraju :)
Porazi su, kao i pobjede sastavni dio ratovanja...međutim...fijasko u operaciji UNA 95..se gura pod tepih a mišljenja sam da se moraju dati odgovori jer su hrvatski vojnici izgubili živote na teritoriji koji nije bio ni tada a nije ni sada u sastavu RH.
Dakle, čemu toliko izgubljeni životu ? Ameri su navodno tražili angažman hrvatskih snaga ali sa ograničenim akcijama s time da su jasno naznačili...Banja Luka se NE DIRA.

Porazi su, kao i pobjede sastavni dio ratovanja...međutim...fijasko u operaciji UNA 95..se gura pod tepih a mišljenja sam da se moraju dati odgovori jer su hrvatski vojnici izgubili živote na teritoriji koji nije bio ni tada a nije ni sada u sastavu RH.
Dakle, čemu toliko izgubljeni životu ? Ameri su navodno tražili angažman hrvatskih snaga ali sa ograničenim akcijama s time da su jasno naznačili...Banja Luka se NE DIRA.
https://hrcak.srce.hr/file/68155

Zborno područje Bjelovar u operaciji Una

Davor Marijan

E to Srbine, fino priznaješ išli ste tamo samo gde su vam Ameri davali podršku tu gde nije bilo Amera nije bilo ni ujkana
Znao sam da si Srbin, Ličana nema Rvata

E to Srbine, fino priznaješ išli ste tamo samo gde su vam Ameri davali podršku tu gde nije bilo Amera nije bilo ni ujkana
Znao sam da si Srbin, Ličana nema Rvata
Naravno, šta bi vi sve napravili sa svojom slavnim ratničkom tradicijom da nije bilo : Amera, Švaba, Engleza, Francuza, Rusa, Talijana, Španjolaca, Eskima, Pingvina, Papuanaca, Hotentota, Irokeza, ...Šiptara, Bugara, Klingonaca...a ha...Vatikana its :hahaha:

Back