Kroasanije
Iskusan
- Poruka
- 5.188
Zapravo tek sad vidim da je otkinut i komad PC, piši kući propalo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zapravo tek sad vidim da je otkinut i komad PC, piši kući propalo.
Sada svima fali sve, nema smisla voditi rat ako su gustoće stanovništva 50-70 po km2. Teritorija imaju i Srbi i Hrvati znatno iznad europskog prosjeka. Bošnjaci su u nezavidnoj situaciji i tu su dobili i Srbe i Hrvate protiv sebe. Iako tvoje mišljenje o Rvatima znam, to dvoje zaista više nemaju razloga ratovati, jer su se grubo odstranili tamo gdje su si smetali. Hr je u interesu jaka RS.
Zahtjevi Bošnjaka su logični i ići će u prvom redu protiv Hrvata u BiH, jer Srbi su svoje zauzeli. FBiH bi za Bošnjake bila taman a mi smo sad tu "višak". Opet, nema veze sa osobnim sentimentima.
Mislim da je najugroženiji deo na potezu Pale, Han Pijesak, Kalinovik , Rudo radi izuzetno slabe naseljenosti.
Nijedan deo nije ugrožen od strane muslimana, oni iz 23 posto ne mogu da mrdnu, a i nemaju kapaciteta.
Daj bože.
Bog sa tim nema ništa, dovoljni smo mi.
Jesi se već prijavio u SS Handžar diviziju?
Jesi li ti?
Tehnika je itekako bila superiorna na strani HR 95 ma sve ste imali ,a artiljerijom ste mogli da srucite na tone i tone granata...bez da se umorite jos i da dovedete novu posadu da zamene ove.Imali ste para i nabavili sve moguce ...Nego gde iskopa 450 000 hiljada ljudi u Krajini...promasio si za duploTreba biti pošten pa reći da VRS i VRSK nisu imale šansi protiv ABiH, HV i HVO. Tehnika je uvijek bila na strani Srba, ali ljudstvo i ekonomija su bili na drugoj strani. VRSK 1995. je bila poražena vojska i prije Oluje, načeta očajnim ekonomskim stanjem, zamorom i dezertiranjima. U Krajini je bilo oko 450 000 ljudi i to ruralnih, manje obrazovanih i bez i jednog većeg urbanog centra. Sve skupa u RS i RSK je bilo oko 1,8 milijuna ljudi naspram skoro 6,5 milijuna u HR i FBiH. Odokativno. Postoji podatak da je prije "Bljeska" u Z.Slavoniji velik dio Srba već kriomice uzeo hrvatske papire.
Tehnika ne dobija rat, nego ljudski resurs. To ne umanjuje činjenicu da su Srbi loše i konfuzno ratovali sa slabo postavljenim ciljevima, očajnom ekonomijom i posljedično sve lošijom motivacijom. To nema puno veze sa narodnim osobinama ili hrabrosti. Uvijek su okolnosti glavne.
Tehnika je itekako bila superiorna na strani HR 95 ma sve ste imali ,a artiljerijom ste mogli da srucite na tone i tone granata...bez da se umorite jos i da dovedete novu posadu da zamene ove.Imali ste para i nabavili sve moguce ...Nego gde iskopa 450 000 hiljada ljudi u Krajini...promasio si za duplo
Promašio sam za 15000 ako je vjerovati engleskoj, srpskoj i hrvatskoj wiki.Tehnika je itekako bila superiorna na strani HR 95 ma sve ste imali ,a artiljerijom ste mogli da srucite na tone i tone granata...bez da se umorite jos i da dovedete novu posadu da zamene ove.Imali ste para i nabavili sve moguce ...Nego gde iskopa 450 000 hiljada ljudi u Krajini...promasio si za duplo
Promašio sam za 15000 ako je vjerovati engleskoj, srpskoj i hrvatskoj wiki.
A za tehniku, nismo imali ništa što niste imali i vi sa izuzetkom 12 komada Mi24, rumunjskih VBR-ova ranga Oganj i nekoliko bespilotnih letjelica iz radinosti strojarskog fakulteta u Osijeku i Zagrebu. To što se nabavilo bilo je sa buvljaka oružja i nabavljano je na crno. Vi ste imali i Lune i PZO dugog dometa.
Ako ti znaš za šta javi. Za potrebe parade kupljen je dio sistema S300 od ukrajine, koji nikada nije bio u funkciji.
Promašio sam za 15000 ako je vjerovati engleskoj, srpskoj i hrvatskoj wiki.
A za tehniku, nismo imali ništa što niste imali i vi sa izuzetkom 12 komada Mi24, rumunjskih VBR-ova ranga Oganj i nekoliko bespilotnih letjelica iz radinosti strojarskog fakulteta u Osijeku i Zagrebu. To što se nabavilo bilo je sa buvljaka oružja i nabavljano je na crno. Vi ste imali i Lune i PZO dugog dometa.
Ako ti znaš za šta javi. Za potrebe parade kupljen je dio sistema S300 od ukrajine, koji nikada nije bio u funkciji.
Nego gde iskopa 450 000 hiljada ljudi u Krajini...promasio si za duplo
Шта представља ово?
Ко је загоравао такву поделу?Милошевић-Туђман!?Moguću podelu BiH na bošnjačku republiku i srpski i hrvatski deo pripojene Srbiji i Hrvatskoj.
Ко је загоравао такву поделу?Милошевић-Туђман!?
Pricao je o oluji , pa nisam skontao da on tu nabraja sve ljude i ove iz vukovara i odatle....Broj je porastao zbog izbeglica.
Значи један од многобројних предлога.Održiva podela.
Treba biti pošten pa reći da VRS i VRSK nisu imale šansi protiv ABiH, HV i HVO. Tehnika je uvijek bila na strani Srba, ali ljudstvo i ekonomija su bili na drugoj strani. VRSK 1995. je bila poražena vojska i prije Oluje, načeta očajnim ekonomskim stanjem, zamorom i dezertiranjima. U Krajini je bilo oko 450 000 ljudi i to ruralnih, manje obrazovanih i bez i jednog većeg urbanog centra. Sve skupa u RS i RSK je bilo oko 1,8 milijuna ljudi naspram skoro 6,5 milijuna u HR i FBiH. Odokativno. Postoji podatak da je prije "Bljeska" u Z.Slavoniji velik dio Srba već kriomice uzeo hrvatske papire.
Tehnika ne dobija rat, nego ljudski resurs. To ne umanjuje činjenicu da su Srbi loše i konfuzno ratovali sa slabo postavljenim ciljevima, očajnom ekonomijom i posljedično sve lošijom motivacijom. To nema puno veze sa narodnim osobinama ili hrabrosti. Uvijek su okolnosti glavne.
Operacija Južni potez kratko nakon uspješne operacije Maestral i neuspješne operacije Una je pokazala da su Srbi pred porazom.Bez NATO strateske i vojne pomoci nijesu imali ABiH, HV i HVO sanse protiv VRS i VRSK. Dokaz = Operacija Una.
Od Kupresa do Mrkonjić grada (okt 94. do okt 95.) Sve te vaše združene hv,hvo,muslimanske,nato akcije su bile vođene isključivo protiv lokalnih jedinica sa eventualno simboličnim pojačanjima sa strane.Za svaku vašu akciju ili ti opertaciju u tom periodu najbolje i najelitnije srpske formacije nisu korištene i uvek ste za zalogaj imali lokalne jedinice plus neke grupe sa strane, dok ste vi koristili onako združeni sve najbolje što ste imali u tom trenutku, čak u širim operacijama su čitave srpske armije bili pasivni posmatrači.Od početka rata navedenog perioda srpske snage su na raznim ratištima širom RS i RSK delovale združeno i koordinisano BG-Pale-Knin,a u tom periodu to više ne postoji,jednostavno združenim hrvatsko-muslimansko-nato snagama se prepuštaju teritorije koje su na udaru dok sve ostale srpske jedinice,korpusi pa i čitave armije postaju nemi posmatrači događaja.Tako da sve te vaše herojske akcije i operacije možete okačiti mačku o rep.Operacija Južni potez kratko nakon uspješne operacije Maestral i neuspješne operacije Una je pokazala da su Srbi pred porazom.