OD DROGE DO BOGA

ristob:
Šalu na stranu. Mnogo ste me opanjkali kao kockara. Pa, zar zaslužujem tolike grdnje? Ne radi se ni ukom slučaju o nekom velikom novcu, jer sam ja mnovo više potrošio na lečenje sina. Pomenuo sam samo primer kladionice a mogla je biti lutrija, loto i sl. Suština je ta: ako čovek nesebično čini dobro (sebi i bilo kome), Bog će ga nagraditi mnogo većim dobrom nego što ga je on učinio.Tako je i sa materijalnim sredstvima - ako ih troši na dobro drugih, Bog će uvek nači načina da mu ih vrati mnogostruko.
A dojave? To je vrlo prosto - uzmete parove i slušajte glas koji vam sugeriše šta ćete tipovati. Isto možete primeniti za brojeve na loto-u i bilo kojoj kocki. Naravno, ne sme se preći u zavisnost.
Zaslužuješ. :)

@Obersturmfuehrer
Meni te palačinke liče na junake animirane serije Južni park! :lol: :lol: :lol:

Zeza me veza, da ne kažem, konekcija, pa neću moći, ah, da se sad istestiram, ali, preživeću, valjda, i bez toga. :shock: Moram na ručak. :p

@Borac za prava zivotinja
Nisi istestirala kucu i macu, a za njihova prava se boriš? Ili ih ne smatraš životinjama? :lol:

idol...:
80%

Atheism

75%

Satanism

65%

Buddhism

40%

Hinduism

25%

Paganism

25%

Confucianism

20%

Islam

10%

Christianity

5%

Haruhism

0%

Judaism

0%

sve sam samo ne hriscanin

Kaka test, takav i zaključak. Kada se ovo sabere dobija se 345%, što znači da si ti tri i po čoveka, ili si hteo da vršiš poređenje, koliko su međusobno slične ove religije, sekte i sl.To je već druga tema i drugačiji elaborat.
Od svega ovoga je najpreciznije to da ti nisi hrišćanin. :roll:

ristob:
Čovek je osetio potrebu da iznese svoje iskustvo, ne s namerom da misionari, negu u nadi da će pomoći unesrećenim mladim ljdima, koje je zadesila tragedija od koje ne postiji viša za mlade osobe koje su tek na pragu života. Želio je da iznese detalje njegovog pakla kroz koji je prošao i mali tračak svetlosti koji ga je spasio od večite tame. Njegove namere su bile poštene i nadasve humane.
Koliko humanosti ima u tebi crow? Zar ti smeta što se jedan nesrećni mladić iščupao od sigurne smrti, završio studije, zaposlio se, zasnovao porodicu...? Šta si ti? Bi li i ti, kako se jedan izrazio (prim.Tsutomua: a ti citirao ili parafrazirao), ove nesrećnike polio beziom i zapalio? Imaš li ti saosećanja, samilosti ili bar stida?
Tako je, spalimo neverujuće. :roll:
prvi bold: navođenje
drugi bold: ovo me već brine
treći bold: fenomenalno, čisto navođenje, nadam se ne i projekcija
četvrti: dečko ne zna ništa pa bar treba da se stidi sebe?, jbt vi ste ti koji ste opasni,
takvi kao ti...
Kada prestaneš maliciozno da koristiš psihologiju 'u korist' vere, crkve, možda
ti nešto i poverujem.
P.S. Da sam ja spoznao boga ne verujem da bih tako blatio ljude koji ne veruju. Peace

Taisa:
Kaka test, takav i zaključak. Kada se ovo sabere dobija se 345%, što znači da si ti tri i po čoveka, ili si hteo da vršiš poređenje, koliko su međusobno slične ove religije, sekte i sl.To je već druga tema i drugačiji elaborat.

lagao bi kad bi reko da sam od tebe ochekivo pametan odgovor... 8)

Taisa:
Paganism - 85% :roll:
Agnosticism - 80% :-D
Satanism - 80% :twisted:
Atheism - 65% :-|
Buddhism - 65% 8-)
Confucianism - 60%
Hinduism - 40%
Haruhism - 30%
Islam - 20%
Christianity - 15% :shock:
Judaism - 0%
Mislim da im nije nešto u redu sa testom :) (ali ne zbog >100 procenata) :D
Al' vidiš ič nisam jevrej. :D

Borac za prava zivotinja:
E, i moji sinovi su agnostici.
I moj muž!
(Psa i mačku još nismo testirali, ali mislim da su satanisti. Sve govori u prilog toj činjenici - mačka kolje miševe i bube i donosi ih psu, a pas izgleda, kad se naljuti, k'o sam Đavo. )

:D :D :D extra post!

e... a neznam koju definiciju satanizma su uzeli ovde
to je tolko... nedefinisano da prosto nije normalno!

Ja ne smem da se testiram jer se bojim da će monitor da mi pukne od beskrajnog ateizma. Drugi razlog je, što mi je ristob rekao da sam prikriveni vernik i šta da radim ako kao ubeđenom ateisti ispadnu rezultati da sam vernik.

Taisa:

Ima jedan dobar intervju neke lokalne TV stanice.
Pitaju veselog seljaka koliko godina je čekao da se asfaltira put, a on kaže: "Pa, moj deda je živeo 70 godina, moj otac 85, a ja imam 75... Dakle, čekamo već 230 godina!"
A novinar klima glavom.

A ima i vic, apropo religije:
Sreli se Kinez, Arapin i Srbin na 100. spratu nekog oblakodera, pa raspravljaju čija je vera bolja. Kinez kaže: "Budizam je najbolji... Da bih vam to dokazao, skočiću odavde i molitva će me poštedeti smrti..", a zatim skoči sa vrha zgrade. Usput je mantrao: "Buda... Buda...Buda..." I, stvarno, nogama se dočekao na zemlji.
Arapin kaže: "Kad je mogao jedan budista, može i Musliman", skoči, i razbije se.
Srbin se prekrsti, kaže "Pomoz' Bog", i skoči, ponavljajući: "Buda... Buda...Buda..."

A ima i vic, apropo religije:
Sreli se Kinez, Arapin i Srbin na 100. spratu nekog oblakodera, pa raspravljaju čija je vera bolja. Kinez kaže: "Budizam je najbolji... Da bih vam to dokazao, skočiću odavde i molitva će me poštedeti smrti..", a zatim skoči sa vrha zgrade. Usput je mantrao: "Buda... Buda...Buda..." I, stvarno, nogama se dočekao na zemlji.
Arapin kaže: "Kad je mogao jedan budista, može i Musliman", skoči, i razbije se.
Srbin se prekrsti, kaže "Pomoz' Bog", i skoči, ponavljajući: "Buda... Buda...Buda..."
:lol: plakao od smeha :D

Ima jedan dobar intervju neke lokalne TV stanice.
Pitaju veselog seljaka koliko godina je čekao da se asfaltira put, a on kaže: "Pa, moj deda je živeo 70 godina, moj otac 85, a ja imam 75... Dakle, čekamo već 230 godina!"
A novinar klima glavom.

Zar ste zaista crow i ti razumeli moj komentar na ovakav način?! Pa ne mogu da verujem!

Zaista čovek mora da ima u vidu različite mentalne i obrazovne mogućnosti sagovornika!
:confused: :( :shock: :roll:

Tsutomu:
Paganism - 85% :roll:
Agnosticism - 80% :-D
Satanism - 80% :twisted:
Atheism - 65% :-|
Buddhism - 65% 8-)
Confucianism - 60%
Hinduism - 40%
Haruhism - 30%
Islam - 20%
Christianity - 15% :shock:
Judaism - 0%
Mislim da im nije nešto u redu sa testom :) (ali ne zbog >100 procenata) :D
Al' vidiš ič nisam jevrej. :D

Hvala Bogu, jedini čovek koji je razumeo, pa makar se ni u čemu drugom ne slagali. Treba u životu imati završenu školu. :D
Biti opredeljen satanistički sa 80% svog bića i 65% budistički, znači da se satanizam i budizam poklapaju 45%, što se zna da nije tako. :D

zainteresovana:
A je l' mogu ja, ja, ja? :p
Halucinacije izazvane opijatima nemaju nikakvu naučnu vrednost u izučavanju nečega, pa se automatski odbacuju. Droga je, provereno, nesumnivi opijat. Iz toga sledi - dečko je doživeo drogu, i ništa više.
Hindusi koriste mantru, ponavljanje nekih reči unedogled, da bi sebe doveli u isto to stanje, stanje transa. Hm, zdravije. Po fizički organizam.
Zašto je trans uopšte, neophodan ljudima? :-)

A sta je onda sa Hashshashin-ima?

crow:
lagao bi kad bi reko da sam od tebe ochekivo pametan odgovor... 8)

Objasni zašto nije pametan? Objasni drugima, pošto ja ne razumem. :( Dakle, tvoje obrazovanje ima velike šupljine, blago rečeno. :( Možeš da budeš duhovit, ali među tebi sličnima po mentalnom i obrazovnom uzrastu. :( Ponekad si simpatičan, ako te čovek prihvati takvog kakav jesi, ali te prilično ograničava nedostatak pravog obrazovanja, tako da se ponekad upuštaš u ocenjivanje, za šta zaista nisi merodavan.
Ako si jako mlad, za tebe još ima vremena. :D

Taisa:
Zar ste zaista crow i ti razumeli moj komentar na ovakav način?! Pa ne mogu da verujem!

Zaista čovek mora da ima u vidu različite mentalne i obrazovne mogućnosti sagovornika!
:confused: :( :shock: :roll:

Ne, nisam TAKO mislila. Zašto se osećaš prozvanom? Nisam imala nameru da ismejem tvoj komentar. Naprotiv. Samo si postavila šlagvort za kritiku raznih online testova-nebuloza. Ovaj test delimično otkriva nečiju versku (ne)opredeljenost, ali - kao i gomila drugih testova tog tipa - mahom služi za zabavu.
Poenta je u drugom vicu.

Btw, moje mentalne i obrazovne mogućnosti dozvoljavaju određeni stepen tolerancije u stavovima neistomišljenika, i ništa ispod toga.

Taisa:
Hvala Bogu, jedini čovek koji je razumeo, pa makar se ni u čemu drugom ne slagali. Treba u životu imati završenu školu. :D
Biti opredeljen satanistički sa 80% svog bića i 65% budistički, znači da se satanizam i budizam poklapaju 45%, što se zna da nije tako. :D
Kod mene se satanizam i agnosticizam poklapaju bar 60%.
I jedna i druga opcija imaju 80%, Znači da poklapanje mora biti
između 60 i 100%. :shock:

Tsutomu:
Kod mene se satanizam i agnosticizam poklapaju bar 60%.
I jedna i druga opcija imaju 80%, Znači da poklapanje mora biti
između 60 i 100%. :shock:
i odgovor koji se odnosi na post Borca za prava životinja.

Tačno, prosta računica, međutim Borac za prava životinja objašnjava, što mogu da prihvatim, da je u pitanju šaljivi test tipa Alana Forda ili tipa Sto godina samoće, gde u čoveku ima svega u ogromnim procentima sem hrišćanstva.

Ako je ovakva šala u pitanju izvinjavam se. :D

Test jeste šaljiv, bar po nekim pitanjima koja su se provlačila kroz njega,
i pitanja su malo naivna, parafraziram: Da li postižete unutrašnji mir meditacijom...
Buddha, anyone? Mislim da bi pravi šaljiv test bio da pitanja nisu imala nikakve
veze sa religijom, nego sa nekim svaodnevnim karakterističnim stvarima, pa da
se kao iz toga izvuče koja vam religija odgovara. Ali dobro, nije da nije zanimljiv.

Back