OD DROGE DO BOGA

Tsutomu:
Test jeste šaljiv, bar po nekim pitanjima koja su se provlačila kroz njega,
i pitanja su malo naivna, parafraziram: Da li postižete unutrašnji mir meditacijom...
Buddha, anyone? Mislim da bi pravi šaljiv test bio da pitanja nisu imala nikakve
veze sa religijom, nego sa nekim svaodnevnim karakterističnim stvarima, pa da
se kao iz toga izvuče koja vam religija odgovara. Ali dobro, nije da nije zanimljiv.

Nisam ga ni čitala, iskreno rečeno, jer su to stvari za koje se sam opredeljuješ. Nije tu u pitanju neka tvoja skrivena osobina, pa je otkrivaš testom, nego upravo se upoznaješ sa određenom religijom, i svesno je prihvataš ili ne, ili te naravno neko prevari pa prihvatiš i td. i td.

Taisa:
Nisam ga ni čitala, iskreno rečeno, jer su to stvari za koje se sam opredeljuješ. Nije tu u pitanju neka tvoja skrivena osobina, pa je otkrivaš testom, nego upravo se upoznaješ sa određenom religijom, i svesno je prihvataš ili ne, ili te naravno neko prevari pa prihvatiš i td. i td.
Nisam na to ni mislio. A da li si ti mislila da sam ja na to mislio ili... :?

Gljiva zjalelovka:
moze...pa ce ovi shto su napadali Boga, tad pocheti da napadaju drogu ?
jel' u toj temi sve naopako ide ? Jel' tako ide sad :smile:

Da, moralo bi sve naopako... Na primer, oni koji ne veruju, da se stave u poziciju vernika, i obrnuto. Da gledaju stvari iz drugog ugla. I imena bi morala biti permutovana. Yes, ja ću biti ŽIVOTINJA (uvek sam to htela) za prava borca! Ne znam kako će Crow - mora nešto da smisli.
Ja se samo našalila... Ali može, zanimljivo je. Ako većina odluči, otvaramo.

i ja sam se shalila, ali stvarno mislim da bi bio zanimljivo, bash da se prijave uchesnici i da se bash potrude igrati suprotnu ulogu... zanima me kakve bi rechi bile korishtene, koliko bi vernici dali sebi slobode, a koliko i nevernici bili uzdrzani od epiteta
...chak i kad su teshke rechi u opitanju, mislim na obe strane...kako bi ih koristili i kako ne bi :smile

Tsutomu:
Tako je, spalimo neverujuće. :roll:
prvi bold: navođenje
drugi bold: ovo me već brine
treći bold: fenomenalno, čisto navođenje, nadam se ne i projekcija
četvrti: dečko ne zna ništa pa bar treba da se stidi sebe?, jbt vi ste ti koji ste opasni,
takvi kao ti...
Kada prestaneš maliciozno da koristiš psihologiju 'u korist' vere, crkve, možda
ti nešto i poverujem.
P.S. Da sam ja spoznao boga ne verujem da bih tako blatio ljude koji ne veruju. Peace
Bravo.

Taisa:
Zar ste zaista crow i ti razumeli moj komentar na ovakav način?! Pa ne mogu da verujem!

Zaista čovek mora da ima u vidu različite mentalne i obrazovne mogućnosti sagovornika!
:confused: :( :shock: :roll:

8)

Taisa:
Kaka test, takav i zaključak. Kada se ovo sabere dobija se 345%, što znači da si ti tri i po čoveka, ili si hteo da vršiš poređenje, koliko su međusobno slične ove religije, sekte i sl.To je već druga tema i drugačiji elaborat.
Od svega ovoga je najpreciznije to da ti nisi hrišćanin. :roll:

:D :D :D

Taisa:
Hvala Bogu, jedini čovek koji je razumeo, pa makar se ni u čemu drugom ne slagali. Treba u životu imati završenu školu. :D
Biti opredeljen satanistički sa 80% svog bića i 65% budistički, znači da se satanizam i budizam poklapaju 45%, što se zna da nije tako. :D

:D :D :D :D :D :D

ebesh ti to obrazovanje koje nema logiku i matematiku :D

divlja je bar za nijansu bila inteligentna

ti si bre pojam glupost :D

Taisa:
Objasni zašto nije pametan? Objasni drugima, pošto ja ne razumem. :( Dakle, tvoje obrazovanje ima velike šupljine, blago rečeno. :( Možeš da budeš duhovit, ali među tebi sličnima po mentalnom i obrazovnom uzrastu. :( Ponekad si simpatičan, ako te čovek prihvati takvog kakav jesi, ali te prilično ograničava nedostatak pravog obrazovanja, tako da se ponekad upuštaš u ocenjivanje, za šta zaista nisi merodavan.
Ako si jako mlad, za tebe još ima vremena. :D
shlihtanjem necesh nishta postici 8)
jednostavno - ne lozm se na hriscanke ;)

Tsutomu:
Test jeste šaljiv, bar po nekim pitanjima koja su se provlačila kroz njega,
i pitanja su malo naivna, parafraziram: Da li postižete unutrašnji mir meditacijom...
Buddha, anyone? Mislim da bi pravi šaljiv test bio da pitanja nisu imala nikakve
veze sa religijom, nego sa nekim svaodnevnim karakterističnim stvarima, pa da
se kao iz toga izvuče koja vam religija odgovara. Ali dobro, nije da nije zanimljiv.
Taisa:
i odgovor koji se odnosi na post Borca za prava životinja.

Tačno, prosta računica, međutim Borac za prava životinja objašnjava, što mogu da prihvatim, da je u pitanju šaljivi test tipa Alana Forda ili tipa Sto godina samoće, gde u čoveku ima svega u ogromnim procentima sem hrišćanstva.

Ako je ovakva šala u pitanju izvinjavam se. :D

vidish prijatelju
ovde se radi o tome da kolegenica s foruma je radila test
i dozivela za nju razocharajuce podatke :D

aj shto se ne razume u logiku i matematiku
ona se ni u hriscanstvo ne razume!

ustvari... ona se razume u ono shto joj njen guru prodaje...
u hriscansko hriscanstvo
ama bsh ich! 8)

Back