Taisa
Domaćin
- Poruka
- 3.239
crow:shlihtanjem necesh nishta postici 8)
jednostavno - ne lozm se na hriscanke![]()
Ja se ne ložim na mlađe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
crow:shlihtanjem necesh nishta postici 8)
Bela VranaBorac za prava zivotinja:Da, moralo bi sve naopako... Na primer, oni koji ne veruju, da se stave u poziciju vernika, i obrnuto. Da gledaju stvari iz drugog ugla. I imena bi morala biti permutovana. Yes, ja ću biti ŽIVOTINJA (uvek sam to htela) za prava borca! Ne znam kako će Crow - mora nešto da smisli.
Ja se samo našalila... Ali može, zanimljivo je. Ako većina odluči, otvaramo.
i to bash sad kad imam 8 dana za najgluplji ispitGljiva zjalelovka:Ajde da se igramooooo...otvori! otvori ! bice zanimljivo, bash me zanima kako ce se ko snaci u obrnutoj ulozi...verovatno se mogu prepisati postovi, neki samo sa zamenjenim objektom gadjanja

a shto bi ja zbog toga trebo da ... brinem?!Taisa:Ja se ne ložim na mlađe.![]()
Ma otvoriste li vi tu temu? Ja jedva čekam jer su mi ovde negde rekli da sam lud, a kako će tamo biti sve obrnuto eto mi prilike da budem nekad i pametan. Zamislite, ja pametan i tvrdim ima Boga. Da li je to spojivo?Borac za prava zivotinja:Da, moralo bi sve naopako... Na primer, oni koji ne veruju, da se stave u poziciju vernika, i obrnuto. Da gledaju stvari iz drugog ugla. I imena bi morala biti permutovana. Yes, ja ću biti ŽIVOTINJA (uvek sam to htela) za prava borca! Ne znam kako će Crow - mora nešto da smisli.
Ja se samo našalila... Ali može, zanimljivo je. Ako većina odluči, otvaramo.
stnco:Ma otvoriste li vi tu temu? Ja jedva čekam jer su mi ovde negde rekli da sam lud, a kako će tamo biti sve obrnuto eto mi prilike da budem nekad i pametan. Zamislite, ja pametan i tvrdim ima Boga. Da li je to spojivo?![]()
A na hriscanecrow:shlihtanjem necesh nishta postici 8)
stnco:Ma otvoriste li vi tu temu? Ja jedva čekam jer su mi ovde negde rekli da sam lud, a kako će tamo biti sve obrnuto eto mi prilike da budem nekad i pametan. Zamislite, ja pametan i tvrdim ima Boga. Da li je to spojivo?![]()

Ma gde je i pod kojim nazivom?DJM:Otvorena je tema odavno. Upadaj 8)
ne hvala 8)darkoje:A na hriscane
Ma ne vidim da se tamo diskutuje obrnuto. Ja sam razumeo da će biti otvorena podtema u kojoj će ateisti i teisti zameniti uloge.DJM:Ovde na ovom pdf i zove se OD BOGA DO DROGE.
Ma ne vidim da se tamo diskutuje obrnuto. Ja sam razumeo da će biti otvorena podtema u kojoj će ateisti i teisti zameniti uloge.
Ja se ne ložim na mlađe.![]()
To je i trebalo da bude tako, bas na tom mestu. Stvar je u tome sto vernici nece da dolaze na temu, pa je i tema malo skrenula.![]()
ne, stvarno
ozbiljan sam
ne mogu da budem cool sa pravoslavkom koja smara o svojoj veri
nikako
cool sam s onima koji svoju veru zadrzavaju za sebe
onim prvima ne mogu da istrpim nadmenost i tu njihovu "bogougodnost" i "odabranost" al nikako!
o boze, koja glupacha?
jel ti treba rechnik?
za tvoju informaciju
hteo sam da kazem
da sa bilo kim ko krene da smara o svom otkrovenju
ja vrlo brzo krenem da se neshto ne gotivim 8)
a nikad nikog ne ubedjujem u svoja ubedjenja...
o boze, koja glupacha?
jel ti treba rechnik?
za tvoju informaciju
hteo sam da kazem
da sa bilo kim ko krene da smara o svom otkrovenju
ja vrlo brzo krenem da se neshto ne gotivim 8)
a nikad nikog ne ubedjujem u svoja ubedjenja...
Iskreno rečeno meni uopšte ne smeta ispoljavanje tvojih ubeđenja jer me ni na koji način ne ugrožavaju,
takođe mi je bez značaja to što ti nekog nešto ne gotiviš,
to što mi govoriš glupačo, i ja sam to tebi rekla pa smo fifti, fifti...,
ali to što si rekao da se ja tebi šlihtam to mi je i smešno i ispod časti, zato ti kažem da ne umišljaš mnogo.
Tebe kao neko smara o otkrovenju, kao ti si neki naročiti prijemnik za diskusiju o otkrovenju.
I kao ti si neka faca pa hrišćanke odlepiše, a ti ništa, ostaješ dosledan svojoj muškosti.
Mislim da sam ti dovoljno rekla.
na zalost...
mnogo si be glupa
to za shlihtanje je shala, zezanje
ti si samo jedan izmishljeni lik kog povremno vidim na mom monitoru
kolko treba biti kreten da tako neshto chovek pomisli
to o otkrovenju ne smaraju samo mene
svi ti novopecheni imaju isti obrazac...na zalost...
a i zaebani su kad im lepo kazesh da se ne lozish na slichne tripove
postaju mnogo nezgodni
samo tako vole s ledja, onako, u poverenju, da ti zavuku...
shto opet nije problem
osobu koju takvi likovi mogu da naloze, josh je grdja od istih...
ja sam "faca" onoliko koliko jesam
dal se loze neke hriscanke ili neke iz ovog drugog bloka
il ni jedne... apsolutno nije bitno
nisam govorio samo o muvanju i sl
vec uopshteno
a valjda ti je poznato da dvoje mogu da komuniciraju, a da se ne muvaju...
ostajem dosledan tome da nikom ne precutim nishta
tako i dodje do toga da se uglavnom ne druzim sa goreopisanom grupom ljudi
mada... tvoje poslednje postove je zaista teshko shvatiti 8)
al neshto mi ne pada na pamet da se trudim ...