Obostrana ljubav

Ne. Nisi razumio. Ako sam napisala da je ženi bitan ukupan osjećaj koji ima pored muškarca, podrazumijeva se i to da osjeća privlačnost prema njemu. Sad, šta je kome privlačno i na kojoj razini - to je individualna stvar.

Razjasnili smo, da bi presla na druge stvari u analizi mora najpre da ti je privlacan. Znaci drugim recima najbitnije ti je kod muskarca privlacnost.

Pitanja koja moras istraziti:

Sta to drugi muskarci njima pruzaju pa ih toliko vole i zele ? :lol:
Zasto ne umem cak ni slut da smuvam ? :mrgreen:
Da li sam zaostao u rezonovanju i ne kapiram sta zene zele od muskarca ? :rotf:
Da li ih ne palim dovoljno i ne posticem da me one prve pozele ili zasto nisam privlacan zenama ? :aha:
Da li pisem gluposti online i pravim odsebe budalu i klovna ?
Mozda nisam doboljno perverzan i sexualno potkovan ?
Zasto ne znam da sa zeneam komuniciram o sexu i ljubavi ?
Ne poznajes zene dobvoljno ? Imas malo iskustva :per: ?

Sve to tebe sputava :mrgreen:

Ima jos tona toga sto moras ukloniti :aha: :rotf:

Pre sveega morash voleti zene <3 i zeleti ih :per: ma koliko te povredjuju ne ne popustaj :mrgreen: Zena zeli da je zelis i :per: ako ona ne oseca to odmah te napusta :lol: i nisi joj zanimljiv :aha:

Ili ne veruje da je volis zelis ... prosto ih uzmi i zadovolji :smeker: vole to <3 hihi ;) pokazi joj strast ... Voli zensko telo i uzivaj u njemu :ok:

Obostrana ljubav jos uvek postoji samo u knjigama, bajkama, lepim recima koja i gvozdena vrata otvaraju, papiru. U snovi je interes, i obostrana korist medju partenrima. Obostranim interesom se spajaju i suprotnosti, pa od intersnih akcija postaju mnostvo kombinacija. Spaja se belo i crno, spaja se plavo i crno, spaja se zeleno i crno.

Back