nesrecan:
Pa naravno :wink:
A sad da odgovorim na temu... pa, ne znam da odgovorim na temu. Ja nemam pojma ko sam, sto se tice oblacenja. Ne volim bas to svrstavanje u fioke i kategorije. Ne bih za sebe rekla da sam fensi, jer su mi one zesce fenserke (pricali smo o tome na temi FENSI?!) bljaaaak... Hm, kako se oblacim, kako se oblacim... :? Pa, farmerke su zakon, naravno, i ondak... vedre boje (ali ne drecave!!!), a obozavam i fazon natpise na majicama... Na primer... GIRLS CHEAT, BUT WE DON'T GET CAUGHT

; I'M THE GIRL - YOUR MOTHER WARNED YOU ABOUT

; DON'T JUDGE A GIRL BY HER T-SHIRT... Ne mogu da se setim sad ali znam da ih imam bas dosta... Ne volim nista sto je previse kratko ili previse otvoreno. Uglavnom, vecina mojih stvari je nosiva i za skolu i za neke dnevne setnje i za vecernje setnje i za sve moguce setnje i dnevne izlaske :wink:
Sto se tice obuce - starkeeee!!! Kad bas nije za starke, ali ne pada sneg

, onda moje rozo-bele Diadora patike koje sam kupila u Engleskoj i prema tome, emotivno sam vezana za njih (a kako su samo bile jeftine... iju...

ops:

); zimi cizme koje strasno podsecaju na martinke ali su bile bruka jeftine, bruka, bruka, sok... Ma trocifrena cifra a dinari :shock: a prava je koza i jako su kvalitetne i ne mogu da verujem :shock: Leti kad je bas prevruce ne izlazim iz japanki (sandale sam prestala da nosim ne pamtim kada) a kad nije - starkice, he he he :wink: . I mada sminka bas ne spada u oblacenje, moram naglasiti da se skoro uopste ne sminkam, znaci za dan - skoro NIKAD, za vece maskara i neka lepa svetla senkica i sjaj za usne. Ozbiljnije sam se nasminkala jednom u zivotu i to je bilo prosle godine na banketu. Nije to lose izgledalo, naprotiv, ali prevelika je gnjavaza. Prirodan look rulez :wink:
E sad... jako, jako se divim ljudima koji imaju sopstveni stil i koje cete prepoznati i u guzvi od petsto ljudi... Znate ono - siroke lanene pantalone, slojevito oblacenje. sarene marame (i leti), jednom recju - niko kao oni... U osnovnoj sam i ja pokusavala da budem jedinstvena (to tad nije ni bilo tesko jer su svi bili uniformisani) ali deca su okrutna prema svemu sto se ne uklapa u njihove standarde i sto im je strano i neobicno

tako da... obeshrabrili su me... I zao mi je... ne znam da li sad imam snage da eksperimentisem, ionako necu biti jedinstvena... bicu jedna od njih pet...