Oblachenje...

SisaDaPimp

Aktivan član
Poruka
1.140
nesrecan:
e pa kad znash toliko lepih metalki!!!!!
sto one nisu na MTV!!!!!!!!! kad su tako lepe!!!!
ako nisi primetio sve koje si nabrojao nemozes da kazes da su ruzne!!!!!!!!
a ja sam bio na metallici i ne hvalim se time ali BAS SAM ZAGLEDAO I GLEDAO I GLEDAO i gledao ALI BRE NEMA NIJEDNE LEPE METALKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ajde da kazem da sam video jednu!!!!!!!!!
ali one bre ko da su u najgoroj sekti SAMO STO NE POCNU DA NOSE LJUDSKE GLAVE KO MINDZUSE!!!!!!!!!!!

imam ja ortakinja koje slushaju metal i black metal i sve ali uopste se ne oblace tako.
ne vidim svrhu takvog oblacenja.
fazon samo kao da pokazu sta slusaju.
opet ne vidim svrhu.
svako se oblaci kako mu najvishe prija.
mada ne verujem da im ono bash prija.

ali sta da kazem uvek ce se neko buniti... pe4ce

Kad bi znao koliko si nebuloza strpao u ovaj post, skocio bi sa vrha beogradjanke..

Tusenfryd

Poznat
Poruka
7.674
nesrecan:
eyesburn rulezz!

Pa naravno :wink:

A sad da odgovorim na temu... pa, ne znam da odgovorim na temu. Ja nemam pojma ko sam, sto se tice oblacenja. Ne volim bas to svrstavanje u fioke i kategorije. Ne bih za sebe rekla da sam fensi, jer su mi one zesce fenserke (pricali smo o tome na temi FENSI?!) bljaaaak... Hm, kako se oblacim, kako se oblacim... :? Pa, farmerke su zakon, naravno, i ondak... vedre boje (ali ne drecave!!!), a obozavam i fazon natpise na majicama... Na primer... GIRLS CHEAT, BUT WE DON'T GET CAUGHT :D ; I'M THE GIRL - YOUR MOTHER WARNED YOU ABOUT :D ; DON'T JUDGE A GIRL BY HER T-SHIRT... Ne mogu da se setim sad ali znam da ih imam bas dosta... Ne volim nista sto je previse kratko ili previse otvoreno. Uglavnom, vecina mojih stvari je nosiva i za skolu i za neke dnevne setnje i za vecernje setnje i za sve moguce setnje i dnevne izlaske :wink:
Sto se tice obuce - starkeeee!!! Kad bas nije za starke, ali ne pada sneg :D , onda moje rozo-bele Diadora patike koje sam kupila u Engleskoj i prema tome, emotivno sam vezana za njih (a kako su samo bile jeftine... iju... :oops: :lol: ); zimi cizme koje strasno podsecaju na martinke ali su bile bruka jeftine, bruka, bruka, sok... Ma trocifrena cifra a dinari :shock: a prava je koza i jako su kvalitetne i ne mogu da verujem :shock: Leti kad je bas prevruce ne izlazim iz japanki (sandale sam prestala da nosim ne pamtim kada) a kad nije - starkice, he he he :wink: . I mada sminka bas ne spada u oblacenje, moram naglasiti da se skoro uopste ne sminkam, znaci za dan - skoro NIKAD, za vece maskara i neka lepa svetla senkica i sjaj za usne. Ozbiljnije sam se nasminkala jednom u zivotu i to je bilo prosle godine na banketu. Nije to lose izgledalo, naprotiv, ali prevelika je gnjavaza. Prirodan look rulez :wink:
E sad... jako, jako se divim ljudima koji imaju sopstveni stil i koje cete prepoznati i u guzvi od petsto ljudi... Znate ono - siroke lanene pantalone, slojevito oblacenje. sarene marame (i leti), jednom recju - niko kao oni... U osnovnoj sam i ja pokusavala da budem jedinstvena (to tad nije ni bilo tesko jer su svi bili uniformisani) ali deca su okrutna prema svemu sto se ne uklapa u njihove standarde i sto im je strano i neobicno :D :D :D tako da... obeshrabrili su me... I zao mi je... ne znam da li sad imam snage da eksperimentisem, ionako necu biti jedinstvena... bicu jedna od njih pet... :(

miloshjan

Zainteresovan član
Poruka
131
wild_child:
Definisi izraz napaljen

Ko? Jer ja? :roll:

Pa, znas ja sam metalka, furam taj trip, mene nista drugo ne zanima, ruzna sam do bola, ali se pravim da sam neka riba. Da se ne lazemo, generalno metalke su ruzne, naravno ima i lepih, ali to je retkost. Nemam nista protiv tih ljudi, ali stvarno spustite se malo na zemlju.

Flame9446

Primećen član
Poruka
817
khm khm :?
elem da i ja nesto kazem...
prvo metalke:ko je vama ljudi reko da ako je neka davojka fenserka mora da bude lepa,ako je metalka ne,i obrnuto?pobogu to su sve ljudi...i veoma se razlikuju jedni od drugih
otprilike to vam dodje ko da uporedjujete npr fudbalere i kosarkase (lupaaam)u istom smislu...naravno da i kod jednih i kod drugih(metalki i fenserki)ima extrema :roll: (uf i te kako)ali ima i onih koje su prirodno takve kakve jesu(normalne tj lepe)i uz to imaju malo mozga da poslusaju sebe i druge...tako da se ne vredi raspravljti...

sto se tise oblacenja tj stilova to dolazi iznutra samo treba prslusati sebe i pronaci nesto sto ti odgovara u moru izbora...il smisliti nesto "by yourself"
isto tako ta odeca ne cini coveka ali je izraz onoga sto je unutra a to unutrasnje pre ili kasnije izadje na povrsinu pa na "cast" onima koji su bili "hrabri da budu" ono sto jesu...

e sad sto se tice muzike i oblacanja po mom skromnom misljenju :roll: to bas i nema neke veze jedno s drugim (al opet svako moze da radi ono sto hoce),to vazi za sve osim punka naravno... :oops: :wink:

Ernesto_Che

Aktivan član
Poruka
1.295
Flame:
sto se tise oblacenja tj stilova to dolazi iznutra ...
...e sad sto se tice muzike i oblacanja po mom skromnom misljenju :roll: to bas i nema neke veze jedno s drugim (al opet svako moze da radi ono sto hoce),to vazi za sve osim punka naravno... :oops: :wink:

nisam bas sigurna da dolazi iznutra...da me izvini svi kojima odeca dolazi iznutra, al stil je obicno nesto sto se namece od napolje...ma kolko to ljudi poricali...

ako vazi za sve zasto ne vazi za pank?!

Flame9446

Primećen član
Poruka
817
Ernesto_Che:
Flame:
sto se tise oblacenja tj stilova to dolazi iznutra ...
...e sad sto se tice muzike i oblacanja po mom skromnom misljenju :roll: to bas i nema neke veze jedno s drugim (al opet svako moze da radi ono sto hoce),to vazi za sve osim punka naravno... :oops: :wink:

nisam bas sigurna da dolazi iznutra...da me izvini svi kojima odeca dolazi iznutra, al stil je obicno nesto sto se namece od napolje...ma kolko to ljudi poricali...

ako vazi za sve zasto ne vazi za pank?!

pa rekla sam da muzika i oblacenje nemaju bas mnogo veze..a ne vazi za punk jer to nije samo muzika...
a stil jeste nesto sto dolazi iznutra,mada nekima se i to navlaci...

Alexandra9

Ističe se
Poruka
2.601
Ernesto_Che:
ma nemoj? pank nije samo muzika...
ako cemo tako, ni reggae nije samo muzika, ni oi! nije samo muzika.....nijedna muzika nije samo muzika...skoro
,skoro' je vrlo bitna rec ovde... da nema nje, bilo bi: turbo folk nije samo muzika, to je nacin zivljenja...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
joj... boli me stomak... :lol:

wild_child

Elita
Poruka
18.483
miloshjan:
wild_child:
Definisi izraz napaljen

Pa, znas ja sam metalka, furam taj trip, mene nista drugo ne zanima, ruzna sam do bola, ali se pravim da sam neka riba. Da se ne lazemo, generalno metalke su ruzne, naravno ima i lepih, ali to je retkost. Nemam nista protiv tih ljudi, ali stvarno spustite se malo na zemlju.

E kako nezrelih i zatucanih ljudi ima.Mogu da se opkladim sa tobom da kad bih ti dovela neku metalku napuderisanu i fency obucenu da bi balavio ko kerina najveca.Kako mozesh da kazesh metalke su generalno ruzne...ok ako se tebi ne svidja njjihov stil ili tako nesto ali sta sad.....poenta tvog odgovora je da ruzne ribe postaju metalke jel a one lepe fency.Get a life please

*november rain*

Domaćin
Poruka
3.297
wild_child:
miloshjan:
wild_child:
Definisi izraz napaljen

E kako nezrelih i zatucanih ljudi ima.Mogu da se opkladim sa tobom da kad bih ti dovela neku metalku napuderisanu i fency obucenu da bi balavio ko kerina najveca.Kako mozesh da kazesh metalke su generalno ruzne...ok ako se tebi ne svidja njjihov stil ili tako nesto ali sta sad.....poenta tvog odgovora je da ruzne ribe postaju metalke jel a one lepe fency.Get a life please

:lol: :lol: :lol:
ima svakakvih na ovom forumu...sta ces... :wink:

Atala

Početnik
Poruka
23
Fizicki izgled i garderoba generalno, uticu na sud koji imam o drugim ljudima...mislim kako ja da znam da je neko dobar, posten, zanimljiv ili bilo sta, ako ga prvi put u zivotu vidim??? Moram na osnovu necega formirati misljenje, i u najvecem broju slucajeva garderoba zaista govori dosta o licnosti sagovornika ( i to ne samo o licnosti, vec i o socijanom statusu, obrazovanju, kulturi)...
Ja se licno oblacim po klasicno, pre svega sto moji profesori ne dozvoljavaju nikakvo sarenilo, famerke nisko na kukovima, presiroke pantalone ili prekratke suknje, a drugo, niko me ne bi ni shvatao ozbiljno kada bih bila drugacije obucena...na poslu sam u odelu uglavnom, mada pokusavam da nadjem kombinacije bez sakoa+mokasine koje izgledaju dovoljno elegantno...
I neko je na pocetku rekao kako je najbitnije imati lep osmeh i nekoliko detalja (sat i kais), i u potpunosti se slazem (iako vidim da je ovaj stav kritikovan)...

miloshjan

Zainteresovan član
Poruka
131
wild_child:

Ja nisam mislio da vredjam ili prozivam, ali ovde se neko ocigledno nasao prozvanim :roll: . Ukusi su razliciti, nekome se svidja ovo, a nekome ono i o tome ne vredi raspravljati i zato predlazem da jednom zauvek stavimo tacku na temu kako su metalke ruzne, a fencerke lepe, jer ovo raspravljanje ne vodi nikud. OK :?:

Atala:
Fizicki izgled i garderoba generalno, uticu na sud koji imam o drugim ljudima...mislim kako ja da znam da je neko dobar, posten, zanimljiv ili bilo sta, ako ga prvi put u zivotu vidim??? Moram na osnovu necega formirati misljenje, i u najvecem broju slucajeva garderoba zaista govori dosta o licnosti sagovornika ( i to ne samo o licnosti, vec i o socijanom statusu, obrazovanju, kulturi)...

Ja se uopste ne slazem sa tobom. Prvo - ne mora da znaci da je neko lep da bi bio dobar. Primer - moja bivsa devojka je bila bozanski lepa, ali je u dusi bila odvratna. Drugo - znam dosta ljudi koji imaju gomilu para, a oblace se na buvljaku (nemojte misliti da imam nesto protiv tih ljudi, samo navodim kao primer). Naravno garderoba oslikava i socijalni status, ali u manjoj meri nego recimo osobine tog coveka (hocu da kazem: moze neko da ima para koliko hoce, a da ga boli uvo sta je obukao).

P.S. @wild_child - Bas ti je simpaticna ona slicica iz profila.

miloshjan

Zainteresovan član
Poruka
131
Electra:
Zasto ljudi koriste jer za pitanje? :roll: Jer je veznik za uzrok, a za pitanje su recce JE LI ili skraceno je l' :!: :!: :!:
(Nemojte da me sad stavljate na lomacu zbog ovoga ali mnogo me nervira :oops: )

Ma i mene nervira ta rec JER (zvuci mi nekako glupo), ali vidis nisam znao za ovo objasnjenje :oops: . Bogami ovde se moze ponesto i nauciti.

Mala budala

Zainteresovan član
Poruka
330
Heeeelloooooo... Juuuuhhuuuuuuu... Ljuuuuudooooovviiiii... Ujaaaa,ima li koga :?:

Necemo se obazirati na komentare kako su metalke ruzne,a "fenserke"(GADNO ISTRIPOVANE DEVOJKE) LEPE,JER TO NICHEMU NE VODI...

ZNA SE DA SU METALKE I ROKERKE NAJBOLJE...
A ja,dechko mogu da zamislim kako si ti lep i koliki ti je koeficijent inteligencije,kad mozesh da hvalish tako te seljanke...
Je*bi ga...NE MOZE SVAKO DA BUDE LEP I PAMETAN KAO TI... :twisted: :twisted: :twisted:

Atala

Početnik
Poruka
23
Atala:

miloshjan:
Ja se uopste ne slazem sa tobom. Prvo - ne mora da znaci da je neko lep da bi bio dobar. Primer - moja bivsa devojka je bila bozanski lepa, ali je u dusi bila odvratna. Drugo - znam dosta ljudi koji imaju gomilu para, a oblace se na buvljaku (nemojte misliti da imam nesto protiv tih ljudi, samo navodim kao primer). Naravno garderoba oslikava i socijalni status, ali u manjoj meri nego recimo osobine tog coveka (hocu da kazem: moze neko da ima para koliko hoce, a da ga boli uvo sta je obukao).

P.S. @wild_child - Bas ti je simpaticna ona slicica iz profila.

Oprosti ali pogresno sam shvacena-nisam rekla da ako je neko LEP da to znaci i da je DOBAR!Rekla sam da donosim sud o ljudima KOJE NE POZNAJEM na osnovu toga kako su obuceni...takodje sam stekla utisak da i ti to radis, jer ako predpostavimo da nisi s svojom "boznaski lepom" devojkom pre veze bio drug,onda kad si je prvi put video sigurno ti se fizicki dopala (a to ukljucuje i garderobu) pre nego sto si saznao da je dobra/losa :)

Generalno mislim da garderoba "salje" neku poruku koju zelimo da nasa okolina primi, ali se slazem da ima veliki broj ljudi koji to ne dozivljajavu na taj nacin, i bukvalno kao sto si rekao, bas ih briga...mada mogu da garantovati da odnos prema tome sta oblacimo je KULTUROLOSKOG KARAKTERA i da istok Evrope ima mnogo drugaciji stav od zapada,recimo.

Atala

Početnik
Poruka
23
Lil'Still:

Ne razumem cemu ovakav komentar, nikoga nisam uvredila, ponizila ili iskritikovala...razumem da ti se mozda moj stil oblacenja ne dopada (mada nisam nikakva fenserka, posto se istih grozim, ali nema veze), ali to nije razlog biti negativan, posto kao sto sam rekla, nisam nikoga kritikovala :shock: :roll: ...
a ukoliko jesam nekoga uvredila mojim komentarom, ja se eto, izvinjavam

Lil'Still

Obećava
Poruka
72
Nisi ti kriva,ali ja jednostavno ne volim fenserke.Mislim koji je to stil drecavo zuto,zeleno,narandzasto(kao oni iz komunalnog).Takav kic je meni definitivno smesan :lol: .Mozda to neko i voli.Roze i plavo su OK. 8)