S
Story_Teller
Gost
ECKO UNLTD. ECKO UNLTD. ECKO UNLTD. ECKO UNLTD.
Courtney:toMiki bognar:Nebudite ludi najlepse je kad se vidi da neko ima stila a ne ko ulacari. Kod devojaka se prvo zapaza obuca zatim ruke i osmeha kod muskaraca obuca ruke sat kaic osmeh itd . To su sitnice koje mnogo znace verujte mi.
EJ TEBRA,OPUSTI SE MALO!!!!KO JOSH UVEK GOTIVI UPASANE SHMINKERE???VREME DIZELA JE PROSHLO!!!!
JaH_G|rL:Hehe doshao i red na mene da odgovorim...Ne znam ni sama da opishem svoj stil...Izmedju fancy i sportskog,mada vishe sportski..ma nemam pojmagK 87:JaH_G|rL:Dakle,po naslovu vec mislite da sam neki materijalista ili sta ja znam vec...ali nisamPitanje je,kao prvo kako se oblachite?Da li imate neki poseban stil,sportski,fancy ili koji vec?? Da li vam je bitno kako se osoba oblachi,da li to ostavlja neki utisak na vas?I na kraju...da li bi vam smetalo da se dechko/devojka oblachi suprotno vashem ukusu(da ne kazem da se grozite takvog stila)? Ako da,da li biste mu/joj rekli?!
A kako se ti oblachish?![]()
![]()
da, tako sam i ja pre reagovala... :wink: ... dok se nisam navikala na ogroman broj ljudi sa glupim predrasudama...Mala budala:Joooj...
Dishi Jelena,dishi...1,2,...6,...10![]()
Ljudi vi ni sami niste svesni kako ste me nasmejali... A najbolji je ovaj lik(KO MU DADE TASTATURU U RUKE :? :? ????) shto je napisao da su sve metalke gaborke,on to "zna",jer je bio na Metallici...On je jaka lichnost... Bio na Metallici,a slusha ISKLJUCHIVO REGGAE I RAP...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znachi,vi niste normalni... A ja bih pre rekla da su rokerke na prvom mestu ,pa metalke najlepshe devojke...
Rockerke,jer i tek kako umeju da budu zenstvene,a da pri tom ne izgledaju smeshno i jadno,shto je u danashnje vreme, veoma chesta pojava.A metalke,jer su pune sebe i svesne svoje lichnosti(BAREM ONE KOJE JA POZNAJEM,A POZNAJEM IH UZASNO MNOGO!!! :wink: )a i lepe su,da se ne lazemo!!! Ne zaaaaaato jer ja volim Rock i Metal,vec zato shto i jeste tako... Pogledajte: Tajru,Amy Lee,Gwen Stefani(No doubt),onda onu slatku devojku iz White Stripes-a,Joan Jett(devojku shto je pevala I LOVE ROCK'N'ROLL),onda,Courtney Love,koja je puna sebe,onda one 3 devojke is grupe The Bangless,... Nabrojala sam samo one devojke,za koje je verovatno svako chuo,...
A sad mi recite,da li ove nafrakane kokare sa pink-a,mogu da se porede sa ovim devojkama????
NARAVNO DA JE ODGOVOR-NNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!
Ja oblachim tamne boje,volim pauchinaste majce,srebrni nakit,ludo prstenje,srebrne mindjushe,crne starke,suknje dugachke,...
Alexandra9:imam izgradjen svoj ,stil'... on se neprestano dopunjava...
da li je ovo neka ironija na ,moj stil'?SisaDaPimp:Alexandra9:imam izgradjen svoj ,stil'... on se neprestano dopunjava...
Si ramisljala o tome da postanes modni kreator, mada u tvom slucaju kreatorka![]()
Alexandra9:da li je ovo neka ironija na ,moj stil'?SisaDaPimp:Alexandra9:imam izgradjen svoj ,stil'... on se neprestano dopunjava...
Si ramisljala o tome da postanes modni kreator, mada u tvom slucaju kreatorka![]()
![]()
Nisam razmisljala o tome, a nema ni sanse da masa prihvati nesto sto ne oblace devojchice na pinku i mtv- u... 8)
hvala, hvala... :wink:SisaDaPimp:Alexandra9:da li je ovo neka ironija na ,moj stil'?SisaDaPimp:Alexandra9:imam izgradjen svoj ,stil'... on se neprestano dopunjava...
![]()
Nisam razmisljala o tome, a nema ni sanse da masa prihvati nesto sto ne oblace devojchice na pinku i mtv- u... 8)
Nije ironija, iskreno volim kad se ljudi razlikuju od vecine, i nisu svi u istim bojama, pantalonama istog izgleda, majicama istih boja i tako dalje..
Kao i kad vidim fensi smuci mi se tako da postovanje. A pocni slobodno imaces podrsku od mene
![]()