mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
uuu vidi ovde "misa" al' izgleda opasno... bas je baja![]()
Pa ja to stalno ponavljam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uuu vidi ovde "misa" al' izgleda opasno... bas je baja![]()

Nema odmora za nas, mi ionako pokrećemo biznis na hacijendi, hladovina, trešnje, baštica sa svežom salatom, deca u komšiluku luda za Milicom... Samo još da zaštitimo matorog stvora od krpelja i sve je pod kontrolom. I da se radne pomalo, to mu dođe kao kolateralna šteta.
jel hoces sad? 
uh evo crvenim, a bogami i jako sam ponosna, uz rizik da ću biti pogrešno shvaćena, ali skoreo isto kao kad sam videla da ni je sin prvi na regionalnom iz matematike.

SVAKA MU CAST ....joj ,prvi iz matisha....a ja se plasim da ne idem na popravni![]()
ok ajde za tebe samo 30 evra...jel hoces sad?
![]()
, na imanju na obodu šume pune krpelja
. Inače, ja sam više za Tursku u maju ili tako nešto,
volim, brate mili, kad imam gde da se istuširam i mrzim bube koje se zavlače svuda a u Kušadasiju nema ni komaraca! 
oops,sorry!
Vilus? Hehee!!!!!!!!!! Super da je ona!!!!! Bas sam se plasila ko ce nam se zalomiti!!!!

Od večeras imamo još jednog moderatora.
Pogodite ko se tome najviše raduje?
ČESTITAMO!![]()

Ne znam draga sta da ti kazem,sad sam uzela vlast u svoje ruke. Tesko vama
![]()

Ne znam draga sta da ti kazem,sad sam uzela vlast u svoje ruke. Tesko vama
![]()
cestitam!! i da sve bude
Ćuj... "zalomiti"Vilus? Hehee!!!!!!!!!! Super da je ona!!!!! Bas sam se plasila ko ce nam se zalomiti!!!!

Sve najbolje u daljem radu!
Cestitke vilus, i nadam se da ti mesto moderatora nece tako tesko pasti kao meniSve najbolje u daljem radu!
![]()