Obaveštenja, predlozi, primedbe ...

Ma nije valjda?! :lol: Nema odmora za nas, mi ionako pokrećemo biznis na hacijendi, hladovina, trešnje, baštica sa svežom salatom, deca u komšiluku luda za Milicom... Samo još da zaštitimo matorog stvora od krpelja i sve je pod kontrolom. I da se radne pomalo, to mu dođe kao kolateralna šteta.

SVAKA MU CAST ....joj ,prvi iz matisha....a ja se plasim da ne idem na popravni:cry::cry::cry:

pa malo da te utešim. Moj sin je peti razred i očigledno mu je to genski, pošto ne radi matematiku onoliko koliko bi to izgledalo kad pročitaš da je osvojio prvo mesto. Čak, on van školskih obaveza uopšte ne želi dodatno da vežba,ali ima ono nešto, uklikeri za tili čas šta treba. Stalno mu kažem da bi od njega bilo kad bi makar malo hteo da mrdne van školskih obaveza, ali on nije zainteresovan, a meni ne pada napamet da ga teram i da se profesionalno ostvarujem preko njega. Uz to prvo mesto nije kao u vreme kada sam ja išla na takmičenja, pa je bio jedno prvo jedno drugo i jedno treće mesto, sada ima više prvih i ostalih mesta, tj svako ko je imao više od 90 poena na regionalnom takmičenju osvojio je prvo mesto, više od 85 drugo,, a više od 80 treće.

ok ajde za tebe samo 30 evra... :lol: jel hoces sad? :sad2:

Pa ja ti lepo kažem da nas čeka radno leto :dash:, na imanju na obodu šume pune krpelja :thumbdown:, pa još ako pokrenemo i taj pansion, niko od mojih iz familije nema nameru da se smara još i sa tuđim "džukelama", i Gizma trpe samo zbog Milice i mene:sad2:. Inače, ja sam više za Tursku u maju ili tako nešto,

:rtfm: volim, brate mili, kad imam gde da se istuširam i mrzim bube koje se zavlače svuda a u Kušadasiju nema ni komaraca!

Znam pouzdano, bili pre Milice. :whistling:

Back