Obaveštenja, predlozi, primedbe ...

s:super::super:amo da se pohvalim, a pošto sam u veeelllikoj gužvi, nadam se da ću sutra biti opširnija.
Danas na izložbi pasa u Nišu, Baja je po prvi put izašao na takmičenje, postao prvak rase i osvojio 2. mesto na takmičenju za grupu FCI I
Možda ovo nije ni vreme ni mesto, ni način, ali eto ja se sama pohvalih:rumenko:, pa nek ide život:super::super:

lepo , lepo ....svaka cast . puno srece i u buduce . pozdrav

s:super::super:amo da se pohvalim, a pošto sam u veeelllikoj gužvi, nadam se da ću sutra biti opširnija.
Danas na izložbi pasa u Nišu, Baja je po prvi put izašao na takmičenje, postao prvak rase i osvojio 2. mesto na takmičenju za grupu FCI I
Možda ovo nije ni vreme ni mesto, ni način, ali eto ja se sama pohvalih:rumenko:, pa nek ide život:super::super:

BRAVO!!!!!!!!!!!!!:worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth:

Svaka cast!!!!!!!
Jel isao onako zelenkast ili ste uspeli nesto da uradite?:rotf::rotf::rotf:

ma kakav alfa, on je držao aparat i gledao ostale pse,ili bolje reći vlasnike tj vlasnice pasa, podjebavamo me na veliko pošto sam se ja drala Bajo i skretala mu pažnju kad treba da pogleda u određenom pravcu jer on nije onako vežban za stav i sl. Vodio ga j e inače komšija koji ima najboljodgajivačnicu cane corsa u zemlji i šire, pa pošro se stalno sa Bajom preko ograde i ovako druže bio je ljubazan da on hendluje Baju. Osim toga mi nismo ništa znali ni u kako se sve radi ni gde se sve to takmiči, bili smo sa njima i njihovim preso di kanario sa kojim je Baja najbolji drug, tako da je sve biilo OK

ma malinoi definitivno nisu atraktina pseća rasa, ali mislim da su definitivno psi sa kojima je najlakše raditi u svakom pogledu, počevši od osnovne poslušnosti sa kojom kao da su se već rodili, pa do pravih radnih ispita. Uz to uključeni su u struju, a meni se takvi temperamentni psi naročito sviđaju.

Cestitke i od mene za Baju i Donamilevu :D

ma malinoi definitivno nisu atraktina pseća rasa, ali mislim da su definitivno psi sa kojima je najlakše raditi u svakom pogledu, počevši od osnovne poslušnosti sa kojom kao da su se već rodili, pa do pravih radnih ispita. Uz to uključeni su u struju, a meni se takvi temperamentni psi naročito sviđaju.
Što volim da pročitam ovako nešto! :)
Najlepša potvrda "pronalaženja" izneđu psa (rase) i vlasnika!
Čestitke i vama na odgoju i još više Baji na ponašanju (i prirodnom šarmu ;)!)

Back