gost 42348
Poznat
- Poruka
- 7.267
Лепо сам рекла да читаш само оно што ти одговара. И што ти пружа прилику да критикујеш друге.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А да ли је, осим самих критика, изнео и нешто конструктивно? Идеја како то да побољшамо, да не кажем - конкретан предлог а не читав есеј о томе шта не ваља? Да ли је он уопште свестан целог труда који је уложен у све то? Нити је помагао нити доприносио нити гласао нити учествовао осим критиковао несвестан чињенице колико је ту времена потрошено? Сад већ почињем да се кајем што сам се упустила у све то, то сам урадила због свих вас овде, а највише да бих помогла Смех која, као што каже, није у техничкој могућности да то све реализује. А ја долазим уморна са посла, запостављам своју породицу зарад чега? Да би појединци нашли за сходно да критикују наш труд и налазили све пропусте?
А да ли је, осим самих критика, изнео и нешто конструктивно? Идеја како то да побољшамо, да не кажем - конкретан предлог а не читав есеј о томе шта не ваља? Да ли је он уопште свестан целог труда који је уложен у све то? Нити је помагао нити доприносио нити гласао нити учествовао осим критиковао несвестан чињенице колико је ту времена потрошено? Сад већ почињем да се кајем што сам се упустила у све то, то сам урадила због свих вас овде, а највише да бих помогла Смех која, као што каже, није у техничкој могућности да то све реализује. А ја долазим уморна са посла, запостављам своју породицу зарад чега? Да би појединци нашли за сходно да критикују наш труд и налазили све пропусте?
Posto do sad nisam videla dragojlove postove jer su bili obrisani,nisam mogla ni da komentarisem. Sad sam i videla i resila da i ja kazem nesto.
Po prvi put podrzavam Dragojla jer nije rekao nista lose,samo je izneo svoje misljenje i ne vidim zasto je to bilo koga toliko uvredilo. Cak sta vise,slazem se sa njim u vezi glasanja.
Moderatori sami ste trazili neki predlog i on je svoj izneo i odjednom su svi skocili njemu za vrat.
Ja mnogo volim macke,ali ni ja necu glasati samo zbog nacina glasanja. Kad je trebalo da se ocene samo tri slike bilo mi je lakse.
Moze, mada ako ce da bude lepljiva onda moze da stoji jedno vreme pa da se posle odlepi.
smeh jer malo je falilo da napustim forum povređen i ponižen ovim represijama.
ponizen i uvredjen, e mislim stvarno se ti super zabavljas...
ok, a sada se možemo konačno vratiti redovnim aktivnostima na forumu

A ti ne ideš nikud!Ок. Само напред. Ја одох. И више се не враћам. Што се мене тиче, слободно се кандидуј за модератора. И надам се да хоћеш и да ћете поставити .... да видиш како је то, колико енергије треба. И труда. И свега осталог према чему немаш поштовања. И објасни другима шта треба да раде. Или настави да бојкотујеш, потпуно ми је свеједно.

Slusajte ovo ne bi macku gledao istim ocima da je bila poslednja na glasanju. E Dragojlo vidi se koliko znas o ljubavi koju zivotinje nesebicno daju.ne znam vas, ali mene bi lično zabolelo da pročitam da moja mačka bude poslednja čak i u pojedinačnom postu, i ne bih je više gledao istim očima. u milinom sistemu bar toga nije bilo.
.

smeh, hvala na ponudi, ali nemam raspoloženje posle svega.
naravno, kako ne bi širili diskusiju opet i opet, na ove neke nove prozivke neću odgovarati...

smeh, hvala na ponudi, ali nemam raspoloženje posle svega.
naravno, kako ne bi širili diskusiju opet i opet, na ove neke nove prozivke neću odgovarati...
elem, moram da primetim da su mili i mackic napustile forum. zanimljiv gest odlaska, brisanje avatara. verujem da je odlazak mili bio čin solidarisanja sa mackic.
ljudi, šta da kažemo o njima u ovom trenutku?
pa, khm, bile su odlične forumašice, ali ne tako dobri moderatori.
ja ih evo pozivam da se vrate kao obični forumaši i da počnu sve iznova.
ovde u ovo naše društvance će uvek biti dobrodošle, jel tako?!
ali da se ne lažemo, podforum danas jeste pretrpeo udarac! umele su štošta korisnog da kažu, posavetuju neupućene, pomognu svakom i to ne samo savetima već i delima, ali hej, imate mene, ja sam ostao ovde. iako svestan da ih ne mogu zameniti, potrudiću se da ubuduće što više učestvujem na temama i odgovaram na pitanja i dileme forumaša...

Mili, mackic, gde su vam avatari![]()

DRAGOJLO NE K>E>NJ>A>J vise bre!
i super sto sam sacuvala ceo post posto si ga ti izmenio. stvarno si...