Obaveštenja, predlozi, primedbe ...

А да ли је, осим самих критика, изнео и нешто конструктивно? Идеја како то да побољшамо, да не кажем - конкретан предлог а не читав есеј о томе шта не ваља? Да ли је он уопште свестан целог труда који је уложен у све то? Нити је помагао нити доприносио нити гласао нити учествовао осим критиковао несвестан чињенице колико је ту времена потрошено? Сад већ почињем да се кајем што сам се упустила у све то, то сам урадила због свих вас овде, а највише да бих помогла Смех која, као што каже, није у техничкој могућности да то све реализује. А ја долазим уморна са посла, запостављам своју породицу зарад чега? Да би појединци нашли за сходно да критикују наш труд и налазили све пропусте?

čoveče, pročitaj taj moj post pažljivije, u donjem delu predložio sam model evrovizije. čitaš samo ono što ti odgovara.

А да ли је, осим самих критика, изнео и нешто конструктивно? Идеја како то да побољшамо, да не кажем - конкретан предлог а не читав есеј о томе шта не ваља? Да ли је он уопште свестан целог труда који је уложен у све то? Нити је помагао нити доприносио нити гласао нити учествовао осим критиковао несвестан чињенице колико је ту времена потрошено? Сад већ почињем да се кајем што сам се упустила у све то, то сам урадила због свих вас овде, а највише да бих помогла Смех која, као што каже, није у техничкој могућности да то све реализује. А ја долазим уморна са посла, запостављам своју породицу зарад чега? Да би појединци нашли за сходно да критикују наш труд и налазили све пропусте?

Ne kazem da je rekao bilo sta sto bi pomoglo da se poboljsa,ali nije ni uvredio nikog.
Svima vama koji ste ulozili vreme i trud u sve to skidam kapu.

Evo ja cu dati primer kako je na drugom forumu odradjeno isto takmicenje.
Postavljena je opcija za glasanje i napisano samo ime slike,a ispod su postavljene slike,tako da niko nije znao za koga je ko glasao.

Ne znam da li je to izvodljivo ovde,ali eto ideje,pa ako vam se svidi super,ako ne onda opet super,bar znam da sam pokusala da pomognem.

a drugo, kada kritika ukaže na propuste (moja je ukazala na dvosekli mač), ona je konstruktivna jer će pomoći da se iste greške ne ponavljaju iznova, kritika i konstruktivnost nisu isključive kategorije. dakle, čak i da nisam ponudio alternativno rešenje, post je koristan.

Ок. Само напред. Ја одох. И више се не враћам. Што се мене тиче, слободно се кандидуј за модератора. И надам се да хоћеш и да ћете поставити .... да видиш како је то, колико енергије треба. И труда. И свега осталог према чему немаш поштовања. И објасни другима шта треба да раде. Или настави да бојкотујеш, потпуно ми је свеједно.

Posto do sad nisam videla dragojlove postove jer su bili obrisani,nisam mogla ni da komentarisem. Sad sam i videla i resila da i ja kazem nesto.

Po prvi put podrzavam Dragojla jer nije rekao nista lose,samo je izneo svoje misljenje i ne vidim zasto je to bilo koga toliko uvredilo. Cak sta vise,slazem se sa njim u vezi glasanja.

Moderatori sami ste trazili neki predlog i on je svoj izneo i odjednom su svi skocili njemu za vrat.

Ja mnogo volim macke,ali ni ja necu glasati samo zbog nacina glasanja. Kad je trebalo da se ocene samo tri slike bilo mi je lakse.

eto vidite...
pročitajte ovo svi, Vilus je sve objasnila..

Želim da uđem na ovu temu i ne naiđem na 10 postova iste osobe u kojoj se očajnički traži rasprava radi rasprave, dokazuje, potvrđuje, citira i iznova i iznova ponavlja ista priča!
Dragojlo podseća na onog davljenika koji tri puta glumi davljenje i svi skaču u vodu... Četvrti put kad se zaista davi - niko ne reaguje i čovek se stvarno udavi.
Ovog trenutka sam donela odluku i nadam se da Mili i Mačkić neće imati ništa protiv...
Dakle, Dragojlo, izvoli uđi na temu "Biramo mis i mister foruma kućni ljubimci", osmisli kategoriju, odaberi slike (posao ti je olakšan jer ih je Mili sve dovela na odgovarajuću meru), postavi temu, sam odredi pravila i način glasanja.
I sigurna sam da niko neće imati ništa protiv ako to bude najbolje osmišljeno takmičenje (do sad) ovde. Naprotiv.
Naravno, isto važi i za sve ostale - ne morate biti moderator pa osmišljavati teme koje će zabavljati i izazivati interesovanje.

Pa dobro bre deco!!!!!!!! Odem na dan i po i vi vec napravite pichvajz!!!!!!! Au bre Dragojlo , sedi na ruku dok ti ne utrne pa ko tudjom...... samo se nama vise skini sa Q..a!!!!!!!!! Covece ne gajis ni bubasvabe u kuci a ovde se pravis pametn ko niko!!!!!! Jbte koje ti komplekse imas!!!!!!!! Pa da ti je prvi put da pravis ove akcije pa da razumem ali ti ovo radis stalno i i dalje si uporan ko vo!!!!!! Neverujem koji si freak!!!!!!!!!!

smeh jer malo je falilo da napustim forum povređen i ponižen ovim represijama.
:lol::lol::lol::lol:ponizen i uvredjen, e mislim stvarno se ti super zabavljas...

ok, a sada se možemo konačno vratiti redovnim aktivnostima na forumu

ja mislim da je ovo poenta
mislim ako uzmete da se objasnjavate ima da ugasimo i svi kolektivno harikiri da izvrsimo:lol:

a vilus nije problem samo u ova dva dragojlova posta vec u svakom dragojlovom okrsaju na ovom pf i nacinu komunikacije, tacnije od prvog pojavljivana bez ikakvog postovanja drugih soli pamet svima i ispravlja samo njmu vidljive krive drine... decko se dobro zabavlja, ljudi se nerviraju a njmu je samo dosadno i kad se zalepi za bilo koju temu- problem, nastaje kurslus u komnikaciji tako da ja mislim da on ovde stvarno zeli da ostane neshvacen i zauvek kontras kontriranja radi...

Ок. Само напред. Ја одох. И више се не враћам. Што се мене тиче, слободно се кандидуј за модератора. И надам се да хоћеш и да ћете поставити .... да видиш како је то, колико енергије треба. И труда. И свега осталог према чему немаш поштовања. И објасни другима шта треба да раде. Или настави да бојкотујеш, потпуно ми је свеједно.
A ti ne ideš nikud!
bar ne dok ti se ne odobri ;).
ja sam ovde prva "zasela" na mesto moderatora, tako da dok sam ja tu - moraš i ti :D.
Jasno? 8)
Taman smo skupili ekipu! ;):heart:

Šta vam je modovi? Nema durenja:-( Niko ne spori da je lako uskladiti vreme i obaveze sa vodjenjem foruma, komunikacija sa ljudima je zahtevna, pogotovo ovako inkognito.

Ko ne želi da učestvuje u glasanju, pa ne mora. Ja učestvujem, iako sam i u ovoj temi dala svoj stav o realizaciji zamišljene teme.

Dragojlo, ne znam za druge, ali moja mačka je za mene i nadalje naj ljubimac u svakom pogledu, ma gde iskoristili one tri sličice imam ih na desetine i u kompu i netu. Naravno da će nesvesno ovde igrati ulogu i vlasnik, ako se duže poznajete i komunicirate daćeš više poena onom ko ti je bliži. Slobodna je volja onih koji su ovde povremeno što su se prijavili.

Hajmo, nije smak sveta, ne trošite se na prepucavanja, videćemo kako će sve to na kraju izaći, a ne može da ne bude dobro, i iz propusta se nauči nešto novo. Meni su sve lepe slike, mada stvarno je nezahvalno što neka maca mora biti na zadnjem mestu.

smeh, hvala na ponudi, ali nemam raspoloženje posle svega.
naravno, kako ne bi širili diskusiju opet i opet, na ove neke nove prozivke neću odgovarati...
:)
Tako sam i mislila!
Odgovor "nemam volje posle svega" čak i ne zvuči kao dobar izgovor!
Dakle, kad nisi u stanju (ili nemaš volje, ili te mrzi, ili ne znaš, ili nećeš...) da sam osmisliš i postaviš temu, ostavi ostale da rade kako misle da je najbolje. :x
Ako ti se ne dopada, jednostavno nemoj da učestvuješ. Ne možemo svaku temu postavljati tako da se svima sviđa i da svako u njoj želi da učestvuje. :evil:
Obećavam da ću lično izbrisati svaki post kritike na temu izbora ljubimaca. Sugestije su dobrodošle, analiza i komentari postojećih tema u smislu isticanja onoga što ne valja (ili što se pojedincima ne dopada) - biće obrisani.
I sve je u skladu sa pravilnikom, slobodno se obrati supermoderatorima, administratoru ili kome već!
Kraj diskusije.

smeh, hvala na ponudi, ali nemam raspoloženje posle svega.
naravno, kako ne bi širili diskusiju opet i opet, na ove neke nove prozivke neću odgovarati...

elem, moram da primetim da su mili i mackic napustile forum. zanimljiv gest odlaska, brisanje avatara. verujem da je odlazak mili bio čin solidarisanja sa mackic.

ljudi, šta da kažemo o njima u ovom trenutku?
pa, khm, bile su odlične forumašice, ali ne tako dobri moderatori.
ja ih evo pozivam da se vrate kao obični forumaši i da počnu sve iznova.
ovde u ovo naše društvance će uvek biti dobrodošle, jel tako?!

ali da se ne lažemo, podforum danas jeste pretrpeo udarac! umele su štošta korisnog da kažu, posavetuju neupućene, pomognu svakom i to ne samo savetima već i delima, ali hej, imate mene, ja sam ostao ovde. iako svestan da ih ne mogu zameniti, potrudiću se da ubuduće što više učestvujem na temama i odgovaram na pitanja i dileme forumaša...

DRAGOJLO NE K>E>NJ>A>J vise bre!:evil:

i super sto sam sacuvala ceo post posto si ga ti izmenio. stvarno si...

Poruka svima:
Molim vas, smirite strasti (makoliko da je to teško).
Ovo je javni forum, pravila, na žalost, ne određujemo mi, već ih je neko drugi odredio.
Uvek ima načina da hladnih glava sa samo malo više strpljenja stvari okrenemo onako kako nam odgovaraju.
Za početak, ignorišite besmislene, izazivačke komentare, pisane upravo zato da reagujemo i produžavamo (besmislene) rasprave. Čim se u to upustimo, on je već poentirao - na svom terenu je.
Molim vas, ne dozvolite da to pokvari sve ono što smo uspeli ovde da napravimo.
Hvala.

Mili, mackic, gde su vam avatari:?::?:

Moj avatar sam sklonila kao i sliku profilu i sve informacije, jer cekam da mi odobre razresenje statusa moda.
Nazalost ovo je kraj mog ucesca ne samo na ovom forumu nego na svim. Konkretno napustam ovaj forum zbog totalne nezainteresovanosti nadredjenih za resavanje problema u vidu ove vrece govana koja se na svako malo ovde istresa. Dragi moji, sta da vam kazem, izgleda da ste osudjeni na to da ga gledate kad god njemu dune. Kao sto vidis Losmi, niko ga nece banovati, cak ni opomenuti.
Naravno ovakvih je uvek bilo i bice, ali kad nema ko da ga dovede u red onda nastaje rasulo u kojem ja nemam zelju da ucestvujem.
Inace sve Tedijeve slike sa teme o retriverima su pobrisane da ih neko ne bi koristio bez moje dozvole, sad sam dosla da obrisem jos neke slike njega i Mackica dok me ne skinu sa funkcije. Zao mi je sto vise necete moci da pratite dogadjaje vezane za njih kao i njihove slike, ali eto.
Bicu dostupa na pp dok me ne razrese funkcije a onda odoh.
Puno pozdrava svima koji su se trudili da ovaj forum bude najbolji na krstarici.:heart:

Back