Obaveštenja, predlozi, primedbe ...

ljudi, meni nije problem da preuzmem na sebe breme odgovornosti što su njih dve napustile forum. iako znam da je ovo samo poslužilo kao povod da odu, a u stvari ih je smorio forum i samo su spojile svoj odlazak sa prilikom da time nanesu štetu nekome kog ne vole.

mackic je više puta govorila meni - nađi život, te za sebe govorila ja nisam uvek na forumu kao ti, ja imam život itd, to kazuje da je ona očigledno posećivanje foruma doživljavala kao nešto sramotno... u tom smislu, meni je drago ako sam joj pomogao da se konačno reši nečeg što je doživljavala kao bedu i teg oko noge..

drugo, ja sam samo branio svoje pravo da postujem, suprostavio se tome da neko upucava moje postove protivno svim pravilima.
pravo na postovanje je bazično pravo svakog forumaša, nešto kao pravo na život u rl.
čak i šerifi na divljem zapadu nisu smeli da idu i pucaju protivno zakonu...
a ovaj forum je jednako moj koliko je i njen, ili nečiji treći bio sve vreme, a ona ga je doživljavala kao svoje privatno vlasništvo, shvatala ga apsolutistički a kontrolisanju postova pristupala navijački, gde ako nešto nije u skladu sa njenim verovanjima ona to ukloni sa foruma.

eto to je sve što imam da kažem na bilo kakva prebacivanja meni za njihov odlazak.
i ja definitivno neću o ovoj temi više ni reč reći. smeh hvala na razumevanju, od ovog trenutka se definitivno povlačim iz ove diskusije

ljudi, meni nije problem da preuzmem na sebe breme odgovornosti što su njih dve napustile forum. iako znam da je ovo samo poslužilo kao povod da odu, a u stvari ih je smorio forum i samo su spojile svoj odlazak sa prilikom da time nanesu štetu nekome kog ne vole.

mackic je više puta govorila meni - nađi život, te za sebe govorila ja nisam uvek na forumu kao ti, ja imam život itd, to kazuje da je ona očigledno posećivanje foruma doživljavala kao nešto sramotno... u tom smislu, meni je drago ako sam joj pomogao da se konačno reši nečeg što je doživljavala kao bedu i teg oko noge..

drugo, ja sam samo branio svoje pravo da postujem, suprostavio se tome da neko upucava moje postove protivno svim pravilima.
pravo na postovanje je bazično pravo svakog forumaša, nešto kao pravo na život u rl.
čak i šerifi na divljem zapadu nisu smeli da idu i pucaju protivno zakonu...
a ovaj forum je jednako moj koliko je i njen, ili nečiji treći bio sve vreme, a ona ga je doživljavala kao svoje privatno vlasništvo, shvatala ga apsolutistički a kontrolisanju postova pristupala navijački, gde ako nešto nije u skladu sa njenim verovanjima ona to ukloni sa foruma.

eto to je sve što imam da kažem na bilo kakva prebacivanja meni za njihov odlazak.
i ja definitivno neću o ovoj temi više ni reč reći. smeh hvala na razumevanju, od ovog trenutka se definitivno povlačim iz ove diskusije
Čoveče, pa ti si stvarno mnogo gore i više od onoga što je bilo ko ovde o tebi napisao! :evil::evil::evil:
Toliku ironiju, pakost, zlobu, pokvarenost - teško da je moguće naći na jednom mestu!
I pošto blagu predstavu nemaš o tome koliko je vremena, truda, želje, volje, sposobnosti, znanja, iskustva, strpljenja, pameti... i svega onoga što ti nemaš, niti znaš da prepoznaš, uloženo u ovaj podforum - prestani da pametuješ!
Postuj ako hoćeš, komentariši, ali ne napadaj ljude, ne nipodaštavaj ono o čemu blagu predstavu nemaš!
Dobio si ponudu da učestvuješ u nečemu konstruktivnom, prema očekivanju si to trenutno odbio!
Destrukciju čuvaj za neko drugo mesto, a meni prestani da se zahvaljuješ što samo pokušavam da sprečim jednog totalnog negativca da uništi nešto u čega su drugi uložili ono što on ček ni u nagoveštajima ne zna da prepozna!
I, da, slobodno se žali supermoderatorima, administratorima i UN!
Sve one koje ovaj lik iritira, savetujem da ga stave na "ignore" i fiktivno i formalno.
I, da, i ja sam izgubila živce (što se da primetiti), ali teško da ovakvi mogu da dobace dotle i shvate zašto!
Ostali, molim vas, ne zamerite i ostanite na ovom lepom mestu!
Hvala na razumevanju.

...eto to je sve što imam da kažem...

Lepo zvuci ali sve se nesto probojavam da nismo te srece. Idi malo muvaj onu komsinicu iz bloga, ostavi nas na miru, vecina nas pored naloga na ovom forumu (koji btw ne shvatamo kao nesto sramotno, ako si ti naveo) ima i RL, idi i ti probaj, nabavi jedan za sebe, nemamo ovde vremena za tvoje razglabanje, hteli bi da procitamo i nesto zbog cega necemo ceo dan da budemo nadr...ni. PLEASE!!! :worth::worth::worth: Druga je stvar ako recimo licis na Kvazimoda ili tako nesto... Mislim, ne vidim drugi razlog za takav nihilizam.

P.S.Sa razlogom sam te izvukla iz konteksta.

Moj avatar sam sklonila kao i sliku profilu i sve informacije, jer cekam da mi odobre razresenje statusa moda.
Nazalost ovo je kraj mog ucesca ne samo na ovom forumu nego na svim. Konkretno napustam ovaj forum zbog totalne nezainteresovanosti nadredjenih za resavanje problema u vidu ove vrece govana koja se na svako malo ovde istresa. Dragi moji, sta da vam kazem, izgleda da ste osudjeni na to da ga gledate kad god njemu dune. Kao sto vidis Losmi, niko ga nece banovati, cak ni opomenuti.
Naravno ovakvih je uvek bilo i bice, ali kad nema ko da ga dovede u red onda nastaje rasulo u kojem ja nemam zelju da ucestvujem.
Inace sve Tedijeve slike sa teme o retriverima su pobrisane da ih neko ne bi koristio bez moje dozvole, sad sam dosla da obrisem jos neke slike njega i Mackica dok me ne skinu sa funkcije. Zao mi je sto vise necete moci da pratite dogadjaje vezane za njih kao i njihove slike, ali eto.
Bicu dostupa na pp dok me ne razrese funkcije a onda odoh.
Puno pozdrava svima koji su se trudili da ovaj forum bude najbolji na krstarici.:heart:

ne idi mackic zbog nas:cry::cry:

:-(
A ti ne ideš nikud!
bar ne dok ti se ne odobri ;).
ja sam ovde prva "zasela" na mesto moderatora, tako da dok sam ja tu - moraš i ti :D.
Jasno? 8)
Taman smo skupili ekipu! ;):heart:

ma kakav odlazak.:evil: Zuar zbog lika koji nema šta da radi neko samo da zakera:?:
da nas ostavite sa takvima:shock:
ma ajde, tako će svi polako ali sigurno da napuste ovaj pdf.:evil::evil:
iskulirejte buuudalu
ostajte ovde sad cu da recitujem
sunce tuđeg neba (foruma) neće vas grejat ko što ovo greje....
:heart::heart::heart:

Kada budete ponovo usli na ovu temu verovatno cete primetiti da je korisnik pod imenom dragojlo banovan. Razlog je taj sto je vredjao moderatore na ovom forumu, dovodio u pitanje njihov rad i isao ka tome da se rasprava otegne iako su mu njegova dva posta vracena, sto je navodno bio njegov cilj.
Ne sumnjam da ce mu neko od nadredjenih skinuti ban, ili ce se sam "odbanovati" za tri dana, ali imam utisak da ovaj gest jednostavno dugujem svim strpljivim i optimisticnim ljudima koji su ga trpeli sve ovo vreme pokusavajuci da mu pokazu pravi put ka dobroj komunikaciji na ovom podforumu, nazalost bezuspesno.
Ja necu ostati mod ali cemo bar imati jedan dragojlo free dan.:)
Puno vas voli vasa Mackic. :heart: :wink:

Mackic, nisi valjda podnela zahtev?! Sacekaj ipak da vidis sta ce se desiti sa doticnim...:evil:...whatever, mozda mu nece skinuti ban.

Ja nista ne vidim, meni je on na Listi nepozeljnih korisnika (jeste, Ria, to je ta, lepo ti je Lorencio odgovorio) i ne izlazi mi nista osim njegovog nicka (nista reg. kor., banovani kor. isl.) i texta tipa Ova poruka je sakrivena zato sto je dragojlo na Vasoj listi nepozeljnih korisnika.

Back