smeh
Veoma poznat
- Poruka
- 13.755
Smislićčemo i takmičarsku temu... a vi se uozbiljite
!

!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
!
samo da obavestim
živela sam u blaženom neznanju-mislila sam da je Dragojlo mnogo mlađi, kad on ozbiljan čovek, okačio sliku na forumu, za šta ima pozitivno brojanje sa moje strane.

eto, ne moram više ja da ga branim! Pošto definitivno nemam nameru, tip je za*ebo Hanibala Lektora! Ponavljam se ali šta ću, činjenice su to! A što se njegovih godina tiče, mada ima nešto u profilu, ne verujem mu ni da kaže da je sad nešto između subote i nedelje!

blaženo neznanje
stvarno gde može da se čatuje
A i supermodovi tamo chatuju.

eeeeejjjjjj....pa ja sam pitala jel moze da se otvori tema za chat i baljezgariju,ali su mi elegantnim klikom obrisali poruku![]()

ne bih bas reklaNa ŽK, nemaju moda!A i supermodovi tamo chatuju.
ne bih bas rekla
samo je atmosfera opustenija
Vilus je imala ideju za temu "Svaštara" koja bi bila upravo to o čemu pričamo... "opuštena".nisam zensko tako da ne idem tamo!
a sto se toga tice, i ovdje je atmosfera super!
po meni najbolji podforum na krstarici!
ops:ne bih bas rekla
samo je atmosfera opustenija

Modosi moji diwni,(ala se shlihtam...)
Molim was da mi dignete temu za boxere, jer je nema, a hocu da obawestim ljubitelje te rase neshto lepo...
Please!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozz![]()

uh koliko novih tema od kad sam ja bila zadnji put![]()

i ti si zensko? ja mislio da si musko ***...bas zaebano kad se koriste takvi nadimci![]()

Samo pazi da ne bude ti tamo a ono medjutim!!!!!
i ti si zensko? ja mislio da si musko ***...bas zaebano kad se koriste takvi nadimci![]()

ma laki joj se kuca zove!
a ovo junior, ne znam sta joj znaci!![]()

Smislićčemo i takmičarsku temu... a vi se uozbiljite!
![]()