aha

a vi ste ispod moje odgovorili na moje sasvim direktno pitanje direktno vas post kao visi samo bez obaveze...
znam i ja taj trik, pokazacu vam ga ne brinite.
kao prvo, da bi neko iz inostranstva usvojio srpko dete taj mora da bude proveren po milion tacaka. nadam se da se makar tu slazemo. znate koliko se proverava? jel da kazem? znate li vi sta se sve desava sa usvojenom decom po onim najcrnjim scenarijima. posle svih provera socijanih sluzbi u srbiji, pa provere policije, pa provera psihijatara, psihologa i koga vec ne, pa misljenja komisija, desi se kiks.
a zamislimo strance. ko sme da potpise na svoju ruku i preuzme odgovornost za davanje deteta mozda nekim ludacima, ili osobama koji trguju organima, ili pedofilima? ko kontrolise to dete kada ode u drugu drzavu, ko prati kako se snalazi u americkoj porodici? americka socijalna sluzba? ili ce nas socijalni radnik da putuje u usa svaka tri meseca da obilazi to dete? pa sto im onda amerikanci nisu dali neko dete nego ih odbili pa oni u zemlju treceg sveta dolaze da za malo para kupe dete po meri jel
namerno parafraziram los scenario, a zbog loseg scenarija postoje i socijalne sluzbe a nikako zbog divnih ljudi koji ne mogu da imaju decu. uvek treba misliti na najgore kada su deca u pitanju.
a za gejeve i transexualce...bice videcete i bice sto se kaze laganica da se dete dobije iako je svuda na zapadu tako restriktivna politika jer su se opekli i deca odrastala u totalno nezdravoj sredini. ima statistika bas iz te amerike o lezbejskim parovima, ali to nije tema pa necemo.