LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.541
devojke uopšte ne moraju da trče
sama akrobatika da se svi + Meš potovarite u sparkića dovoljna je gimnastička vežba
nek krene lepo kum Žika sa pasatom, ko gospoda ljudi, a ne da se svi čude kad vide kako počinjete da izlazite iz kola![]()
Kum Žika je jutros otišao pasatom na posao a svima ostalima je kaže dovoljan spark
More muško pa ........Kada je stigao sparkić, seli Maca i ja da se odvezemo do prijatelja u blizini, ali do njih doći su sve lakat krivine, pa više uzastopnih komada kroz cigan malu naselje. E to je bila vožnja. Moja Maca s onim rukama kao lopatama vrti volan na onim krivinama, gura se medju one cigane, a kad pogledaš spolja kroz šoferku vidiš samo Žiku i ništa više, ni levo, ni desno, ni nazad.
Smešan je on onoliki u onim malečkim kolima, a ja sam malko klaustofobična pa se prosto gušim pored njega. Nema mesta bre za njega u tim kolima osim da se vozi sam 

Uz to se napravi sosic i stavi se rendani ren i navali; zdravo, ne goji a UKUSNOOOO
Ja od preksutra krećem sa još rigoroznijom dijetom (ova Mesečeva mi dođe nekako suviše laka i spora) a tražila sam kumi recept za mafine sa limunom, tobože da napravim sestri od ujaka za rođendan, da ima da posluži njih uz kafu a da joj torta ostane samo za probrane goste (i ukućane