O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
devojke uopšte ne moraju da trče
sama akrobatika da se svi + Meš potovarite u sparkića dovoljna je gimnastička vežba:mrgreen:

nek krene lepo kum Žika sa pasatom, ko gospoda ljudi, a ne da se svi čude kad vide kako počinjete da izlazite iz kola:per::per::per::per:

Kum Žika je jutros otišao pasatom na posao a svima ostalima je kaže dovoljan spark :hahaha: More muško pa ........
Kada je stigao sparkić, seli Maca i ja da se odvezemo do prijatelja u blizini, ali do njih doći su sve lakat krivine, pa više uzastopnih komada kroz cigan malu naselje. E to je bila vožnja. Moja Maca s onim rukama kao lopatama vrti volan na onim krivinama, gura se medju one cigane, a kad pogledaš spolja kroz šoferku vidiš samo Žiku i ništa više, ni levo, ni desno, ni nazad.:hahaha: Smešan je on onoliki u onim malečkim kolima, a ja sam malko klaustofobična pa se prosto gušim pored njega. Nema mesta bre za njega u tim kolima osim da se vozi sam :rotf:

nemoj da mi zapostavljas bezrepi deo porodice... :manikir:

Devojke ne idu u šetnju. Asocijalne su čim napuste dvorište. Maza je u stvari kolovodja. Zaboravila je (valjda zbog godina) da Sava nije njeno dvorište i da ne može da vija svako kerče koje tuda prolazi. Ona ga pojuri lajući u najveće, za njom Šaša takodje lajući visoko C a za njima Meš koji samo trči ćuteći. Samo je falilo da i on počne da laje. Tako je pojurila malu lutalicu a ono kerče se dere i doziva u pomoć, pa kad se sa bedema sjuriše na nas 7-8 lutalica, čitav blokovski čopor, jedva se izvukosmo neozledjeni. Stvarno je bilo gusto. E zato ne idu. Dobiše batinice svo troje i pravac kući.
Ruku na srce Maza dugo nije ni vodjena zbog nogu i ledja. Ne ume polako da ide nego jurne kao bez duše, trči kao da je omladinka, skače a posle ne može na noge da stane pa je kljukam tenaprostom ili nimulidom (po pola tabletice). I šta sam napravila, bolestan želudac. Matora je naumorna a i prepametna i tako koristi svoju starost da dobije sve što hoće ili ukrade hranu jer zna da niko neće da je kažnjava jer je matora.:hahaha:

I Eli voli flašu :hahaha:
To je Mazi omiljena zabava od šteneta kao i kradja hrane :dash:
Ali Šaša nije ljubitelj plastičnih flaša i ne krade hranu, ona je ozbiljna rodjena :hahaha:i sva gospodstvena, kao princeza, ni nalik svojoj majci džambasu :rotf:

dobar dan,
e baš je lepo napolju. Sunce sija, samo da nema onog ladnog lahorčića ;).
Otišli Laki i ja na kej i ja se opustila, mozak na pašu.....kad samo vidim svoje MILO kuče kako se valja u nečemu. Dok sam stigla sav je bio u g....., bila sam besna :poludeo::poludeo: i onda smo morali da se vratimo :dash:

Joj, to je ono predivno kuvano povrce iz supe, zajedno sa mesom koje se raskuvalo dosavrsenstva:heart: Uz to se napravi sosic i stavi se rendani ren i navali; zdravo, ne goji a UKUSNOOOO:D

Ali to zavisi od sosića... A meni bi baš, baš dobro došao strugani ren, odvrnula mi se slavina u nosu, trošim enormne količine papirnih ubrusa, papirnih maramica i toalet papira, šta mi prvo padne pod ruku.

ma problem je što sam ja već skoro dokusurila kolač :rumenko::rumenko:
i obećala od ponedeljka dijeta a sada da se ne baci :kolac:

:super: Ja od preksutra krećem sa još rigoroznijom dijetom (ova Mesečeva mi dođe nekako suviše laka i spora) a tražila sam kumi recept za mafine sa limunom, tobože da napravim sestri od ujaka za rođendan, da ima da posluži njih uz kafu a da joj torta ostane samo za probrane goste (i ukućane :mrgreen:).

Mi smo bili u fantasticnoj prelepoj divnoj bozanstvenoj.......setnji. Istina, prvo smo se malo zalud vozali do Fruske Gore (dosli tamo kad vid cuda, nismo se samo mi setili da bi bilo super otici gore po lepom danu) nakon konstatovanja neverovatne guzve okrenuli se i vratili u Kamenicki park. Divno, pod snegom, nigde nikog.......Bilo nas cetvoro i Tija i divno smo setali

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back