O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eeeeeeeeeeeeeeee

Prilozi

• 38897197.jpg
    38897197.jpg
    21 KB · Pregleda: 8
Kaze dijagram od 18. A moram teska srca priznati da su im prognoze veoma tacne, ne gledaju vise u pasulj, drob i pilece kosti nego su umrezeni sa ostatkom sveta. A ja ko baba stalno pratim prognozu tako da su mi se dokazali kao prilicno precizni

Kaze dijagram od 18. A moram teska srca priznati da su im prognoze veoma tacne, ne gledaju vise u pasulj, drob i pilece kosti nego su umrezeni sa ostatkom sveta. A ja ko baba stalno pratim prognozu tako da su mi se dokazali kao prilicno precizni

:hahaha::hahaha::hahaha:
Pa red je bio da se i mi kultivišemo.

Uh, to je još dugačkih hladnih pet dana.....:(
Ja u poslednje vreme uopšte nisam pratila prognozu (zanelo me lepo vreme...:lol:)
tako da me je ovaj sneg baš iznenadio:roll:....bez obzira na doba godine. (da ne kaže posle Mileva od snega u februaru može više da iznenadi sneg u januaru :mrgreen:)

moram da dodam da gledanje u drob i pileće kosti je veoma omiljeno zanimanje nekih likova poznatih kao mama Dona i Sin Baja Antihrist. Nego, mana je što im sredstva za rad za tili čas nestanu

Evo malo vedrine... dok ne prođe sneg i ova bljuzgavica

Smehić, draga, nestalo mi "bona" kako ti kažeš a ove prelepe cvetiće svakako moram da citiram, ovaj sneg me ubi. Povrh svega... Dakle, da opravdam izostanke sa časova ovih dana. Znate svi da mi je pre 10-tak dana umro teča i da nas je to sve jako potreslo. E pa, izgleda da je najviše potreslo (naravno, pored tetke i sestara) mog tatu koji je nakjuče ujutru imao treći infarkt s kojim bi se možda i izborio ali mu glupava :ketva: Drina original nije dozvolila da dođe do daha. Ne smem ni da pomislim kako je mami, umro joj je na rukama. Gde god da pogledam, vidim nešto što je on popravio, napravio, ili me na neki drugi način podseća na njega. Konstantno sam nadrogirana (a taman sam bila počela da se "skidam" sa Ksalola) da ne bih zbog sekiracije imala relaps i zaglavila na 5 dana, ako ne i duže, u bolnicu, kao što se desilo jednoj mojoj sapatnici koja je imala saobraćajku, prošla bez ijedne ogrebotine (ako izuzmemo auto koji sad više liči na harmoniku) ali je zato imala relaps i sad, 2 dana pred venčanje mora da skraćuje venčanicu ili da uzima širi žipon jer nije mogla da je proba u cipelama koje je kupila, još uvek nije smela da se popne na potpetice.

I da "otrojči" u mojoj familiji, sestru od tetke su morali na početku 8. meseca hitno da porode carskim rezom prekjuče i bebac je juče umro zbog teške srčane mane i nerazvijenosti plućnog tkiva. Dakle, zatvreni su i "zipper-club" ("sezonu" je "otvorio" otac forumaša Morikonea, inače tatin kolega iz Magnohroma) i trougao u porodici pa bi trebalo da mi je stric bezbedan na još neko vreme ali opet :think: on sve radi da opovrgne sujeverje o magijskom uticaju broja 3. Sve u svemu, spremam se da napunim kuću cvećem-kalama, gerberima, ružama... I da izbacim ova dva jadna mrtva bambusa. I Smeh mi je sa ovim suncokretima baš dala lepu ideju-možda i koja sličica, makar i uramljena sa kalendara! I još jednom:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back