O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mimi
stvarno mi je žao.
Ne mogu da kažem da znam kako ti je (Na moju sreću nisam bila u takvoj situaciji) ali mogu da predpostavim kako ti je.
Čim sam videla tvoju trenutnu aktivnost bili mi je grozno, ali mi je bilo glupo da pitam.
Još jednom, moje najiskrenije saučešće

Hvala vam svima. Ali ne obraćajte previše pažnje na mene a ja ću se truditi da ne budem preveliki party-breaker. Izjadala sam se i završila s tim. Nek' ide na veselje! Preksutra mi se udaje cimerka iz bolnice, malo bolesnija od mene, pokušavam sve vreme da se radujem zbog nje. Za tatom ću malo ozbiljnije da patim tek kad se mama malo oporavi, da može da čuva Milicu ako ja zaglavim u bolnicu. (Priznajem, bilo bi interesantno doktora gledati svakodnevno a i on me je pozvao preko svoje komšinice da se na najmanju promenu javim ali ne znam koliko bi to svakodnevno piljenje u njega iz bolničkog kreveta moglo da bude... produktivno. :per:)

A sestre su posebna sorta! :mrgreen: I sama sam nešto poput sestre koja je "smotala" docu, samo iz druge oblasti, naši pacijenti imaju ili 4 noge ili perje! :hahaha:

Eto, kao što sam obećala, trudim se da ne budem party-breaker!

P.S.Suncokreti su mi desktop od pre par minuta! :)

Ih, Mileva, nije valjda da te brinu Alfine pacijentkinje?! Pa one su gori slučajevi od mene, meni samo noga neće da radi a kod neurohirurga... :eek: :mrgreen:

MA ne, kakve pacijentkinje
nego reč je o tome kako je ginekolg koji me je porađao sa Anom takva faca da sam ja pod dejstvom opijata morfinskog tipa (kada porođaj traje saaaatima tj danima na stolu, onda ti u zt terminalnoj fazi daju i takve preparate) koji su kod mene delovali i kao serum istine, dakle na pitanje hoćemo li da se porodimo, ja mrtva ladna kažem, nemam nameru, lepo mi ovako da ležim i gledam tog Hrista razapetog kako se lanjka, pošto je bio avgust, a on imao prilično raskopčanu bluzu pa ja videla privezak na lancu (a bogami još ponešto) (mislim ništa naročito bitno, samo gornji rub od boxerica ).
Eto toliko o inspirativnom dejstvu lekara

PS i danas kad neko pita kod kog ginekologa idem na redovne papa testove i ja im preporučim kliniku na koju ne idem, (a drži je naš kućni prijatelj) onda Alfa objašnjava kako je i u trenucima Bogu dušu, on je neće ginekolog koji sada tamo radi delovao na mene, pa može misliti sad (još kad je malo ostareo, mislim ko mi + 5. 6 god, pa dobio stomače...)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back