O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovde nije ni stajalo, nemojte da mi prizivate brzo otopljenje, jel ste culi! :)
ni ove godine nema nista od zimovanja (sem za Andjelu, ide sa vrticem na kopaonik), tako da mi je ovo najblize sto imam
istrosila mi se baterija na fotoaparatu pa nisam stigla da slikam, oblacim danas andjelu za napolje i gledam monu pored nje, i tu su negde po dimenzijama. I setim se Andjeline stare jakne zimske, od prosle godine, skidaju joj se rukavi, i onako kao prsluk obucem Moni, znaci da sam joj sila po meri, ne bi joj bolje stajalo i uopste se ne buni. Valjali smo se ceo dan po snegu, i ostala je skoro suva, naravno samo sapice i neizbezne usi :)

Kako je bilo na Savi?

Ovde PONOVO počinje nešto da provejava :evil:

Lepo i vetrovito. Izgubili smo lopticu u snegu. Deset puta je našao ali onda nije. Anismo ni Miloš i ja uspeli da je nadjemo. Onda smo se prošetali i kada smo se vraćali moj medenjak sve ide gde na mesto gde je bila loptica da je opet traži. Već je i marka pao pa od daljeg traženja nema ništa. Ali je bio sladak kako ne odustaje i ne zaboravlja da je traži.

ma salim se naravno :)
ja sam ti prosto zimski tip, more i vrucine me ne privlace mnogo, ali zato kad krene ovako lepo da pada, pa se zabeli, radujem se ko malo dete

Ma i ja :) se šalim, ali generalno ga ne volim. Na planini da, ali ovako po gradu, bljuzge, kolaps u saobraćaju i sve ostalo što sneg donosi nešto mi se i ne sviđa.

A deci, nema veće uživancije. Jutros moja mlađa ćera sva mrzovoljna jer je neispavana (kasno legla, naravno) ali kad je ugledala sneg, odmah je obukla sve što treba i izašla jako raspoložena.:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back