LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.540
Mene je stigao umor.
Laku noć
Laku noć

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Malo..........![]()

Divno, belo jutro! Ustajte, idemo na
i da pravimo
Oma će me sunce ogrejati.
, a tako uživajuKaze dijagram od 18. A moram teska srca priznati da su im prognoze veoma tacne, ne gledaju vise u pasulj, drob i pilece kosti nego su umrezeni sa ostatkom sveta. A ja ko baba stalno pratim prognozu tako da su mi se dokazali kao prilicno precizni

)
)
nego drage moje, da li primećuje te da nekih urmašica nema ili jaaako retko ima na forumu ili ih ja ne viđam - Rija, Vilus, pa čak i zt šišmiš

Kaze dijagram od 18. A moram teska srca priznati da su im prognoze veoma tacne, ne gledaju vise u pasulj, drob i pilece kosti nego su umrezeni sa ostatkom sveta. A ja ko baba stalno pratim prognozu tako da su mi se dokazali kao prilicno precizni
on sve radi da opovrgne sujeverje o magijskom uticaju broja 3. Sve u svemu, spremam se da napunim kuću cvećem-kalama, gerberima, ružama... I da izbacim ova dva jadna mrtva bambusa. I Smeh mi je sa ovim suncokretima baš dala lepu ideju-možda i koja sličica, makar i uramljena sa kalendara! I još jednom: