O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja stvarno i pored najbolje volje ne razumem tz zimske čarolije i uživanja:dontunderstand::dontunderstand:. Ma ladno brate.:evil: Do bola.:evil::
Opšte poznato a mislim i da je u pitanju aksiom (pa ga kao takvog ne treba dokazivati) da je najveće zimsko uživanje leškarenje ispod toplog pokrivača, još kad se ima i sa kim i sa čim...::vatromet::mrgreen::mrgreen:

ja stvarno i pored najbolje volje ne razumem tz zimske čarolije i uživanja:dontunderstand::dontunderstand:. Ma ladno brate.:evil: Do bola.:evil::
Opšte poznato a mislim i da je u pitanju aksiom (pa ga kao takvog ne treba dokazivati) da je najveće zimsko uživanje leškarenje ispod toplog pokrivača, još kad se ima i sa kim i sa čim...::vatromet::mrgreen::mrgreen:

Staaaa...ne volis zimske carolije....škripu snega ispod cipela...pa zaledjene grane..joj..joj...

ono jeste lepo i ispod pokrivača...pa čaj za dvoje....;)

ja bih tebe u januaru bacio na Zlatibor mesec dana..i sve napolju preko dana

zima u gradu je malo drugachija...
chesce je u pitanju mokar bljuzgav i shtrokav sneg :(
al desi se da bude i lep suv....pa shkripi :) najbolje je to...da.....
jel vi na zlatiboru pijuckate kuvano vino zimi ? :lol:

naravno....i sa malo cimeta...prava stvar...meni je to ritual...:lol::lol::lol:

a clubu BOSS...ispred kamina veliki zemljani lonac pun kuvane rakije...

i ja sam zimovan ali volim i sneg jer ga sve manje ima.....iz godine u godinu...:(

Jel ljudi
posto nasa Milli tvrdi da je dreser, ja predlazem da joj uvalimo test!!!!!
BEZ SACMU I BETON MOLIM!!!!!
Test?
Nek dresira ovog mog loodaka i jaj joj dajem sve pehare koje nadjem negde!!!!( Bolje da oma pocnem da skupljam!!!!) ( Iako za neke je potreban David Koperfild, a ne dreser....)
Tako cu se ja ratosiljati bede.....heheheheheh i mislim da je to jedino dobro koje cce izaci od ove moje ideje!!!!
Kako sam samo lukava, heheh hihhi, koristim novonastalu situaciju da moje jaje , ko kukavica, uvalim Milli, ali Milli je moj drug i nece se ljuti mnogo na mene!!!!

sad mi je sve jasno, a ja bas sinoc htedoh da te pitam kako napreduje dresura bez batina? da li uspeva?

ja bih pre na snezne carolije (skijanje, sankanje i grudvanje, da ne ispadne nesto trece na snegu:whistling:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back