O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kod trznog centra banjica
ne to je veeelika kuca sa veeelikim dvoristem
hrane se ujutro i poslepodne
pustim ih u dvoriste,pazim da se nesto ne desi i to je cela filozofija posla:)
kad padne mrak i h vratim unutra
pokupim za njima i crevom zalijem travu i ukrasno bilje

kuca ima 3 sprata ne racunajuci tavan
oni su na prvom spratu rasporedjeni u dve ogromne sobe,sa parketom i krevetima
svaki pas ima svoj transporter u kom jede,da se ne bi pobili oko hrane
ma uzivaju,bas im je super
a kuca je tako nekako namestena da uopste ne izvaljujes da ima pasa u njoj, jer ne moras da prodjes kroz jihove sobe da bi se popeo gore

Неко споменуо зиму? брррр ... већ се тресем .... ужасно сам зимогрожљива за мене су појам вунене чарапе ... штета што не постоје вунене гаће! :rumenko::whistling:

Неко споменуо зиму? брррр ... већ се тресем .... ужасно сам зимогрожљива за мене су појам вунене чарапе ... штета што не постоје вунене гаће! :rumenko::whistling:

pa dobro,danas je malo toplije nego sto je bilo prethodnih dana
sutra u Bg-u minimalna 10 maximalna 18:rtfm:
nije lose za pocetak
jao prodala bi dupe za jedan talas vrucina:worth:

Ускоро треба да прошетам џумарицу а напољу је тако хладноооо ... и треба да радим неке вежбице са њом .... треба да попричамо о лепом понашању у рингу :rtfm:

Ne mora da znaci da ce biti mirniji ako je kastriran. Kod mene na vozdovcu ima jedan lunja koji je kastriran jos pre 3 godine i dan danas je agresivan prema psima.

Gde na Voždovcu? I da nije malo više od 3 godine? Stanovala sam u Kraljevačkoj ulici, nadovezuje se na Kumodrašku, jednog kucova su pokupili šinteri i uštrojili ga, komšija je platio za njega, totalno je flipnuo posle toga a dotad je bio miran kao bubica. Sve se to dešavalo pre nekih 5,5 godina.

Ma има тамо нека ливадица код Пет-а, видећу да уграбим време да попричам са Гилетом о неким озбиљним темама ....

Eh, njima ima pomoći a ovaj moj nit' vidi nit' čuje... :( Mator je, nema šta! Ustvari, nekad imam utisak da se samo pravi da ne vidi i ne čuje, onda kad mu tako odgovara. Folirant matori.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back