O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:bye:
Зашто жирафа има дугачак врат?
Да не би осетила колико јој смрде ноге!

Купао се слон и долази мрав и зове га да изађе. Овај изађе и пита га:

* Шта је било?

* Ништа, само да видим да л' ми ниси ти украо купаћи!

Ишли мрав и зец шумом и одједном зец упита мрава:

* Колико је сати?

* Пет и пет.

* Па што не кажеш десет.

nasa Aleksandra(bavi se udomljavanjem lutalica) je bila u emisiji moje leto u Beogradu.
Ima jos sat vremena za glasanje(glavna nagrada...neki put negde,ne znam ni ja)

Ako neko zeli da glasa za nju neka poshalje ML 6 na 4822
cena poruke 5 dinara

Ne znam da li je na ovoj temi mesto mome pitanju, ali ne znam gde drugo da ga smestim... A pitanje glasi: Da li je sve u redu sa psicem (stene od 6 meseci) koje jako "juri" svoj rep? Negde sam procitala da to ima neko znacenje ali ne mogu da se setim sta ...
Moja mala Zone ponekad jako juri svoj rep, vrti se u krug, da li je to od dosade ili treba nesto da preduzimam i sta?
Hvala svima koji nadju neku rec na ovu temu i pitanje!

Gliste su ako cese guzom po zemlji,juri rep ili cvili kao da joj nesto smeta...moguce je da su gliste,ali ne znam da li se to vidi u izmetu.

e a vidiš, moji Baja i Dona nemaju gliste (ništa se ne vidi u izmetu, a i svakog meseca im dajemo tablete protiv parazita, mada znam da je svaki pas primarno već zagađen, tako da je glupo tvrditi da nema gliste, ali pošto je razvojni ciklus gliste nekih 18 dana, onda tableta na30 dana je pouzdana), ali ponekad tako povuku dupe po travi . Vet. nam kaže da tako sami očiste isto tj cenjeno dupe i nikada nemaju problem a zapušenim, upaljenim železdama oko anusa.:klap:

Ne znam da li je na ovoj temi mesto mome pitanju, ali ne znam gde drugo da ga smestim... A pitanje glasi: Da li je sve u redu sa psicem (stene od 6 meseci) koje jako "juri" svoj rep? Negde sam procitala da to ima neko znacenje ali ne mogu da se setim sta ...
Moja mala Zone ponekad jako juri svoj rep, vrti se u krug, da li je to od dosade ili treba nesto da preduzimam i sta?

verovatno je samo dosada, visak energije, nas gile to radi retko, uglavnom kad ne zna sta ce sa sobom, mi necemo vise da se igramo i sl.

jeste iz dosade...to moja Una radi kada nema pametnija posla :lol:

mene pomalo trudne...:klap::klap::klap::ok:

nažalost, ni te bebe neće više biti, nekako nisam spremna na sav rizik koji to povlači:sad2::sad2::thumbdown:

ne bi da popujem, ali mi se čini da si u nekom ranjem postu pisala da bi upravo trudnoća bila dobra za tvoje zdravlje, ili sam ja to pogrešno razumela:dontunderstand:

Pa evo ovako! Ako je psihičko stanje i ostali aspekti zdravlja, nevezano za bolest, u redu, to je tačno. Ali ja sam trenutno pomalo... nestabilna, do te mere da smatraju da moram pod 'itno da počnem da se rokam smejuljicama a i ne ispušta mi se mesto na listi čekanja za beta-interferone a ni jedno ni drugo se ne slažu sa trudnoćom i laktacijom. A i neposredno posle porođaja su kod ovakvih ciknutih kao što sam ja česti ataci bolesti pa bi briga o Milici i toj drugoj bebi pala na moju mamu dok bih se ja izležavala u bolnici prikopčana na infuziju bar nekih 5 dana što opet ne valja jer ni moja mama više nije u stanju za to. Ovako, da se malo oporavim u svakom pogledu pa ću lako (očigledno :mrgreen:) zatrudneti kad bude povoljniji trenutak.

ovaj post sam napisala naravno na temi Belgijski ovčar, ali bi je i ovde zalepila pošto sin aBaja Antihrist me sinoć oduševio
ali ono što se sinoć desilo me oduševilo.
Moja ćerka se igrala sa Bajom a i ostalim psima koji su bili tu. Međutim jeedno veliko belo kuče ne znam ni sama šta je definitivno ima građu molosa, podseća na boksera i buldoga i staforda tako nešto, ali baš veliko, napelo pa sve vreme skače na moje dete. Mislim skače da se igra i prvo se Ana branila tipa ne skači, ne balavi mi jaknu, pa je bilo ne cepaj mi jaknu (koju je inače pas i iscepao ) ne grizi me, a kuče je gricne za ruku, mislim ništa ozbiljno, vidi se da hoće da se igra ali ja nešto nemam poverenja previše u rase koje imaju zatupastu facu. Ana se pomeri pas za njom. Vlasnica ne reaguije . Kad su ostali ljudi počeli da viču na tog psa ona je ustala sa klupe viknula je i to je bilo to,
Pas je nastavio da skače na Anu i da je vuče za jaknu, pantalone (naravno ne besno nego da se igra, ali bem ti takvu igru) a onda je nastupio Sin Baja. ULeteo je između Ane i tog psa i prosto ga glavom i telom odgurava. Taj beli pas onda optrči sa druge strane, Baja se odmah na tamo namesti i ne dozvoljava da priđe do Ane. Široke narodne mase na čelu samnom se oduševe kao da li je moguće da to radi, dsa je tako štiti,da bi podle 15 min takvog delanja ta bela kuja prevršila meru i mada je Baja gentlmen, kad je ona krenula na Baju, frajer se okrenuo i meseci igre sa mamam Donom kad skaču jedno na drugo stojeći na zadnjim nogama, gde Baja uglavnom izvlači deblji kraj iliti ćutek, dali su rezultate-iako je dotična bar 15 kg teža iza dve sekunde je završila na leđima bBaja je uhvatio za grlo i reže. Odmah sam skočila da ih rastavim, na komandu Bajo dođi, on je naravno odmah došao, dok je uvređena gospođica počela da seeere kako je Baja kao ustalom i svi malinoi agresivan i da takve pse ne treba izvodoiti među ljude.
Ej, pukla sam. Pa njen pas je pocepao Ani jaknu, zakačio noktima ipantalone i kad je Baja brani onda je agresivan. Okolni narod počne da komentariše da nije normalna, da je nje pas započeo i sl a na moje pitanje šta je bilo sve vreme dok maltretira moje dete ona i dalje nastavlja ma nije je maltretirao, on hoće da se igra.
Pa poludela sam
Iskreno, plakalao mi se i sinu mi se završavao trening pa samo otišli (a izgledalo je kao da bežimo) i više no ikad mi je nedostajao Alfa (MM) koji je dežurao.
Ali Baja me oduševio.
Mislim da je tu bila Dona to ne bi izašlo uopšte na dobro jer smo već gledali kako skače na nekog ko je dirao Anu, bacao je u sneg i zatrpavao, (istina bila je igra ali je Ana vrištala jer joj se nije baš sviđalo) grabi mu jaknu zubima pomera sa Ane i pošto je Ana tada imala 4 god, leže na nju i čeka da mi naiđemo.
Tako je Sin Baja Antihrist (koji je ostavio pola grada bez kablovske u toku dana pošto je izgrizo neki kabl, ali to je druga i duga priča, a i sad nije reč o njegovoj štetnosti) postao moj lični heroj.
Posle sam se skoro do ponoći smela da kurčim u tom parku pošto se trening odužio, a ja bila sigurna da imam zaštitnika. Da toga nije bilo, bogami jedno 45 mim bi sedeli u kolima dobro zabravljeni i čekali kraj treninga pošto sam ja moram da priznam jako plašljiva (zec je jedna strašna zver)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back