O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uh, i ja sam hiperaktivna. I nije baš da mi je stalo do toga kako se kotiram, samo me malo blam tog dodatka, ispada da sam, ne znam, da to nisam ja... Malo sam kontra od toga. :rumenko: Sledeća kategorija je elita? To mi se više sviđa, priznajem, snob sam.

daklem, kao prava plavuša, molim za objašnjenje kako se dodeljuju kategorije aktivan član, elita, hiperaktivan i sl

nisu rekli, nesto na fazon broja postova, vremena od kad si na forumu, valjda...
inace:
Uh, i ja sam hiperaktivna. I nije baš da mi je stalo do toga kako se kotiram, samo me malo blam tog dodatka, ispada da sam, ne znam, da to nisam ja... Malo sam kontra od toga. :rumenko: Sledeća kategorija je elita? To mi se više sviđa, priznajem, snob sam.

Evo jos jedne, da se ne baci....

drago mi je da sam u dobrom hiperaktivnom drustvu :lol:

Hehehhe ja sad kliknula na vagicu koju inace volim da zovem zbunic( tako mi srcu blize), i zamislite sta su mi izbacili?????
Ispala porukica kako sam u zadnjih 24h dala dovoljno reputacionih poena!!!!!
Nisam znala da ima limit!!!!!
Sta cu ja kad dajem dajem, i sakom i kapom sam skoro svima podelila.... hehehhehehehehe

Hehehhe ja sad kliknula na vagicu koju inace volim da zovem zbunic( tako mi srcu blize), i zamislite sta su mi izbacili?????
Ispala porukica kako sam u zadnjih 24h dala dovoljno reputacionih poena!!!!!
Nisam znala da ima limit!!!!!
Sta cu ja kad dajem dajem, i sakom i kapom sam skoro svima podelila.... hehehhehehehehe

tako sam ja kliktala na svachije....zbunice(rumenko) dok mi nisu rekli da..."oladim" :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back