O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Boja koju ostavlja kreozan je fluorescentno zuta i ne skida se. Dakle ako si uspela da mu skines sa njuske i sa svojih prstiju to onda nije to. Pod 'ne skida se' mislim na to da se boja ne moze oprati narednih par dana ni sa koze ni sa tkanine.

Boja koju ostavlja kreozan je fluorescentno zuta i ne skida se. Dakle ako si uspela da mu skines sa njuske i sa svojih prstiju to onda nije to. Pod 'ne skida se' mislim na to da se boja ne moze oprati narednih par dana ni sa koze ni sa tkanine.

jao mackic hvala, bas dodjoh na net da potrazim koliko najvise treba da se ispolje simptomi...

inace gica je dobro, maze sve sto mu stavimo pod njusku, raspolozen je i iskoriscava moju zabrinutost...

samo me zivo zanima sta je taj zeleno-zuti prah ? prosetali smo se da vidimo da li negde gde je njuskao ima veca kolicina tako necega, i nista. mada trava je u pitanju, i da ima neki prah ne bi se video...

Sad mi se javila Mimis Mom i zamolila da javim da je komp nesto zevzeci i ne moze da se javi!!!!
Elem upravo se vratila od lekara i konacno je dospela na listu cekanja za terapiju!!!!!!!!
URAAAA!!!!!!!!!!

Poljubac za Kacu!!!

Devojke, od mene imate veeeeliki :cmok:! Komp mi je kao proradio, mada vetilator ne brestaje da brunda, nek' mu je, jadnom, bog u pomoć! Mico, privijaj hladne obloge na taj prst i rokaj se B komplexom, on je dobar kod svih nervnih simptoma. Odo' dok još imam komp! :bye:

Mimi's mom mnogo mi je da drago sto si dospela na listu, drzi nam se i ne daj se!!:ok::ok:

Inace evo kako se Tedi upoznao sa rekom Dunav.:)

:D divan je. nije se dugo neckao, hrabrica.

neces verovati moj gica ima ljubavne jade (mini mesanka maltezera ima teranje) koji su ga toliko omeli da je pokusavao da "izmoli" od dve sterilisane zenke... nije tedi jedini zbunjen ovih dana... cak ih je bukvalno molio i brundao im nesto, pricao... a on bas nije "verbalni" tip :lol::lol:

MM RADUJEM SE ZA TEBE :klap::klap: :super:

E pa ljudi iskoristicu dobru volju moderatora :whistling: da vam kazem ako poznajete nekog iz Mirijeva kome treba da se setaju psi ili pas javite mi pliz. Ja sam slobodna u svako doba dana i noci, raspolazem setnjom od pola sata, pas ce biti na povocu, moze i neka laka dresura ako je potrebno (sedi, fuj to..), cena ce biti povoljna. Moracu da odbijem jedino agresivne velike pse koje ne mogu da zadrzim (mada sumnjam da bi vlasnici takvih pasa i pristali da im ih neko drugi seta), ostali svi dolaze u obzir.

sad videh kod nekog zbunja stence stare par dana... :(
spavaju svi sem jednog koji kmechi i baulja po suvoj travi...
u hladu su...sad ne znam dal ih je neko bacio tu ili ih je majka ostavila dok se ne vrati...
moguce je da se okotila tu posto je "prikladno" ako si pas....i ako ne razmishljas o ljudima :confused:
:(
jos razmishljam u koju prodavnicu da odem,dal u tu gde sam isla ili u drugu...i bas krenem u tu.....i u povratku chujem ovog malog sto je bauljao....i morala da pogleda milica.....i sad se jedem
a na poslu sam pa ne mogu da odem da izvidim situaciju :(

ma ubedjena sam da se kuja okotila tu......ne bi bila prva...desava se da ih "potera" na takvim mestima pa se okote...a buduci da su mali bas mali....mozda imaju dan,dva.....
da ih je neko bacio verovatno bi bili u nekoj kutiji pored kontisa ili neke zgrade a ne tu gde su,na suvoj utabanoj travi pored zbuna...ispod kroshnji nekog manjeg drveca.....nekih 5 metara od trotoara....
iskreno mi deluje kao mesto koje bi kuja mogla da izabere u frci.....
mozda je neko kuju izbacio trudnu pa nije umela da se snadje i onda je tu obavila to....
ko zna
ali ako imaju mamu a deca ih nadju...teshko njima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back