O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
UZBUNAAAAAAA!!!!

Moram da podignem uzbunu ovde, desio se jos jedan slucaj krpelja, PREKJUCE (citaj po snegu)! Retriverka mojih prijatelja je zaradila krpelja ali sa njim i onu groznu bolest, jedva su je povratili jadnicu (ona ima 10 godina):sad2: I vet im je rekao da su mu oni CETVRTI slucaj tog dana i svi zarazeni, nijedan krpelj samo krpelj...svi filovani virusom.:sad2:

A oni stanuju u bloku 30 i setaju se oko palate federacije i na uscu....

Preduzimajte mere, ove gadne zivotinje napadaju vec sada:besna:

Ljiljo, ne jedi se...
Moja komšinica knjigovođa, jedna starija vrlo, vrlo simpatična žena, kaže kako su knjigovođe u februaru isto što i mačke u tom dobu...
Ne jedi se ti nama, evo, već više od pola februara prošlo...

Poslednja izmena:
Ljiljo, ne jedi se...
Moja komšinica knjigovođa, jedna starija vrlo, vrlo simpatična žena, kaže kako su knjigovođe u februaru isto što i mačke u tom dobu...
Ne jedi se ti nama, evo, već više od pola februara prošlo...

Jeste prošlo draga ali ja nisam uradila ono što je trebalo za prvu polovinu jer me idioti onemogućavaju. Čekam po jedan papir i do dve nedelje. I pored toga svi rešavaju sve gluposti koje nisu rešili tokom godine baš u februaru.......I ne bih se ja toliko nervirala da mi danas nije baš, baš loše a onda sam vrlo kratkog fitilja. I na sve to dodjem da pročitam i opustim se a tamo Zeenmc viče kako Aksel ima zatvor i to već 7-8 dana i ja poludim :mrgreen: Ali sam bila fina u odgovoru ......koliko je to bilo moguće danas:dash:

Moja sestra ga uzela i za sada je zadovoljna. Oni su imali problem sa buvama i uz ovo ga nemaju. Jedino ne znam kako funkcioniše s krpeljima. No htela sam da vidim zna li neko nešto.

Ljiljo šta ti je danas, što si loše?

Ma na ovu vlagu reagujem užasno, sve me boli, u glavi haos, nervoza želudca, malo pomognu tablete protiv bolova ali...... Biće bolje sutra :D

e evo imam sad jednu ampulu koja mi je ostala
uopšte nije na V (a znam da sam tražila na V, ali nije bitno)
PREVENTIC spot on permethrin
i dalje nešto piše na nemačkom, bitno je da nije otrovno niza pse i z mačke, (jeste za ribe, ali one ne ulaze u program zaštite).

evo za moju kumu kako da se organizuje da sutra ima savršen da.
Istina tu je i predlog za kuma Žiku
Savršen dan

Savrsen dan, po njemu:
10:00 Budjenje
10:02 Oralni sex
10:10 Obilan dorucak
11:30 Voznja pored obale Ferarijem, sa zgodnom zenskom
14:15 Ogroman rucak
15:15 Oralni sex
15:25 Rekreacija sa drustvom
16:30 Pivo sa drustvom
18:30 Sretanje Pamele Anderson