Da li neko moze da mi napise nesto vili Artemis i vili Lola u Dasii. Zanima me udaljenost od plaze, prostranost i higijena apartmana?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je neko isao na taj deo Krfa? Suprug i ja smo gledali ponude i ne izgleda lose. Vila Maricas je skromna,ali sasvim ok. Spavaca soba, trpezarija, kupatilo i kuhinja ali nista vise ti tamo i ne treba,100m je udaljena od plaze... Mene samo brine kakva je plaza, more?
Ako ste imali iskustva ili neko vama poznat slobodno pisite.
Nama se baš dopalo da obilazimo plaže, 2 dnevno * 10 dana nije dovoljno za obilazak KrfaPlaže koje vrede su na zapadnoj obali, od Paleokastrice pa naniže do ispod jezera, tako da vam je Ipsos prilično daleko, a on je isto loš po pitanju mora. Na žalost naše agencije ne nude zapadnu obalu (bar koliko ja znam), možda bi trebalo da razmišljate o putovanju u sopstvenom aranžmanu? Malo interneta i možete mnogo bolje proći nego da vam agencije "preporučuju".
Nama se baš dopalo da obilazimo plaže, 2 dnevno * 10 dana nije dovoljno za obilazak KrfaPlaže koje vrede su na zapadnoj obali, od Paleokastrice pa naniže do ispod jezera, tako da vam je Ipsos prilično daleko, a on je isto loš po pitanju mora. Na žalost naše agencije ne nude zapadnu obalu (bar koliko ja znam), možda bi trebalo da razmišljate o putovanju u sopstvenom aranžmanu? Malo interneta i možete mnogo bolje proći nego da vam agencije "preporučuju".
Та констатација не важи само за Крф, већ за сва острва.Da ne budem pogrešno shvaćen, Krf je odlično mesto za odmor ali da bi vam pokazao svoje čari zahteva da budete u pokretu![]()
Ima li neko mesto sa zelenilom, cistom vodom, pescanom plazom, hotel blizu, i toplom vodom,![]()
Baš si me iznenadila, Gordis nije mali i ima dosta smeštaja vrlo blizu plaže ali ok, možda su oni preskupi.
Glifada je lepa ali nisam siguran oko smeštaja, pogledaj bolje Pelekas (uz Gordis moj favorit na Krfu)
Pelekas smo pronasli sad, samo me interesuje topla voda![]()
Traži garancije da bojler radi i nema problema sa toplom vodomŠalim se ja sam se u dva navrata kupao tamo, a devojka mi je vrlo zimogrožljiva i nije bilo problema. Samo Paleokasticu izbegavaj.
Zanima me nekoliko informacija o Agios Georgiosu juznom>
--da li ima komaraca pocetkom juna?
--da li ima nekog sa iskustvom boravka u vili "Dimitris"?
--kakvo je vreme pocetkom juna?
Hvala puno unapred. Rado cu preneti svoje utiske, nakon povratka sa Krfa.