O KRFU KONKRETNO

Da li je neko isao na taj deo Krfa? Suprug i ja smo gledali ponude i ne izgleda lose. Vila Maricas je skromna,ali sasvim ok. Spavaca soba, trpezarija, kupatilo i kuhinja ali nista vise ti tamo i ne treba,100m je udaljena od plaze... Mene samo brine kakva je plaza, more?

Ako ste imali iskustva ili neko vama poznat slobodno pisite.

Poslednja izmena:
Da li je neko isao na taj deo Krfa? Suprug i ja smo gledali ponude i ne izgleda lose. Vila Maricas je skromna,ali sasvim ok. Spavaca soba, trpezarija, kupatilo i kuhinja ali nista vise ti tamo i ne treba,100m je udaljena od plaze... Mene samo brine kakva je plaza, more?

Ako ste imali iskustva ili neko vama poznat slobodno pisite.

Dasija ima vrlo loše more, tako da ako vam je to bitno slobodno je isključite iz planova za Krf. Naravno uvek možete otići kolima i ići na plaže zapadnog Krfa, ali vam je onda i nebitno gde ste smešteni

Potpuno sam zbunjena oprecnim informacijama na ovom topiku, a pregledala sam 10-tak strana. Agencija preko koje godinama letujem (i pouzdani su) mi savetuje Krf i Ipsos, apartmani Ilias. Na mapi oni deluju vise od 450 m od plaze, a i plaza deluje jako bedno, i Ipsos i Dasija me podsecaju na Boku Kotorsku: magistrala, pa neka uska plazica - bljak! :dontunderstand:
Mi volimo da obilazimo plaze, ali bas da dva puta dnevno 10 dana idemo po 20 i vise km da bismo se okupali, previse je. :dash:
Molim nekog poznavaoca prilika na Krfu da da neki dobar savet :ceka:
I da li je stvarno hladna voda?

Unapred hvala!

Nama se baš dopalo da obilazimo plaže, 2 dnevno * 10 dana nije dovoljno za obilazak Krfa :) Plaže koje vrede su na zapadnoj obali, od Paleokastrice pa naniže do ispod jezera, tako da vam je Ipsos prilično daleko, a on je isto loš po pitanju mora. Na žalost naše agencije ne nude zapadnu obalu (bar koliko ja znam), možda bi trebalo da razmišljate o putovanju u sopstvenom aranžmanu? Malo interneta i možete mnogo bolje proći nego da vam agencije "preporučuju".

Nama se baš dopalo da obilazimo plaže, 2 dnevno * 10 dana nije dovoljno za obilazak Krfa :) Plaže koje vrede su na zapadnoj obali, od Paleokastrice pa naniže do ispod jezera, tako da vam je Ipsos prilično daleko, a on je isto loš po pitanju mora. Na žalost naše agencije ne nude zapadnu obalu (bar koliko ja znam), možda bi trebalo da razmišljate o putovanju u sopstvenom aranžmanu? Malo interneta i možete mnogo bolje proći nego da vam agencije "preporučuju".

Hvala Muad'Dib (btw, Dina je jedan od mojih omiljenih filmova :heart:). Verovatno cu potraziti neku drugu destinaciju. Ove godine mi je vise do odmora, nego do jurcanja od plaze do plaze. Pozdrav!

slazem se s tobom...definitivno je da nase agencije nude najlosiju varijantu Krfa :aha:
a uz malo truda i internet Krf moze da bude divno mesto za odmor :)

vise ni agios geordis ne dolazi u obzir

Hoteli su na 300m od plaze, nisam lenja nego jednostavno idem na odmor a ne na planinarenje. izgleda da Krf ipak nije vise opcija
osim ako se ne nadje nek mesto koje ima normalne hotele koji su blizu
Onaj sto je uz plazu za dve osobe i dete izadje oko 2500 e i plus avionske karte...

Baš si me iznenadila, Gordis nije mali i ima dosta smeštaja vrlo blizu plaže ali ok, možda su oni preskupi.

Glifada je lepa ali nisam siguran oko smeštaja, pogledaj bolje Pelekas (uz Gordis moj favorit na Krfu)

Zanima me nekoliko informacija o Agios Georgiosu juznom>
--da li ima komaraca pocetkom juna?
--da li ima nekog sa iskustvom boravka u vili "Dimitris"?
--kakvo je vreme pocetkom juna?
Hvala puno unapred. Rado cu preneti svoje utiske, nakon povratka sa Krfa.

Zanima me nekoliko informacija o Agios Georgiosu juznom>
--da li ima komaraca pocetkom juna?
--da li ima nekog sa iskustvom boravka u vili "Dimitris"?
--kakvo je vreme pocetkom juna?
Hvala puno unapred. Rado cu preneti svoje utiske, nakon povratka sa Krfa.

Ej društvo i mene isto ovo zanima ali i da dodam ...ako neko zna cene iznajmljivanja motora.... :)
Hvala!!!

Back