O cemu razmisljate sada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
........................jel može jedan mali savet..................
.................uzmeš i blago poprskaš košulju vodom sa prskalicom ili sa prskalicom na pegli i peglaš i samim tim samo onaj deo koji si opeglao ostaje suv i opeglan.......................
.............................košulje se najlakše i najbolje peglaju kad su vlažne......................

Hvala Bodzi :)

Kad budem oprobao ovo oko vlaznosti, ima da doletim ovde da SE pohvalim ili da TE pokudim :)

paz' ovako:
Ceda..zna se...Velja...nebitan...Voja...e Voja ce da odlucuje krajnji ishod...

............Altec vidi se da živiš u inostranstvu...................Velja i Voja su zajedno, Voja je podržao Velju, Velja je bitan ima 8,5%, a Čedica 4,5%.................
..................Velja možda i podrži Borisa jer su u istoj vladajućoj koaliciji, a Čedica sad kaže da su ljuti oni na Borisa jer je u takvoj krš vladi...............................
............................CESID kaže ovo će biti najneizvesniji izbori..........................

............ko što reče neki analitičar malopre 03.02. će biti referendum dal' Srbija hoće uz Rusiju ili u Evropsku uniju..................

a znate sta je ovde najveci problem:
1. djubre iz Napulja ne mogu da spale vec mesec dana
2. Ah kako smo smeli da dozvolimo da nsam se Spanci priblize po standardu!

i tako...o tome bruje mediji oko mesec dana...emisije, analiticari, ankete, komentari prolaznika na ulici...
zaludan narod...ili....mozda normalan narod..nego nama koji smo rasli i koji dolazimo iz drugog miljea smesno

................nisu oni zaludni nego imaju državu u pravom smislu te reči i imaju uređeno društvo i nemoraju da lupaju glavu i brinu o stvarima o kojima mi moramo, uvek sam se smejala svojim prijateljima iz Evrope i Amerike koji su brinuli o ekologiji i sličnim stvarima ( da li treba smeće reciklirati, da li treba smeće klasirati svako u svoj kontejneri, itd.......). A zašto sam se smejala, zato što me briga za smeće i što prosečan građanin moje zemlje i kad hoće da bude kulturan i baci papir u kantu on je promaši.....
..........................ovde ima 450.000 registrovane dece (jedan veći grad) gladne dece, a koliko je onih koji nisu registrovani...........i onda je nekako normalno da mi bude smešno globalno zagrevanje, ekologija i prava životinja, kad ovde ima onih koji nemaju pravo na život............
...............ja bih volela da kad otvorim novine nema crne hronike i da mi neko ***** o tome kako psa moram da poštujem kao i čoveka, ali nažalost nije tako ovde......
................mi smo se smejali rumunima a oni su daleko ispred nas...............tužno, ali istinito......

Jao nemoj o Rumunima i Bugarima...bio ja tamo pre dve godine...i video tu muku...
Kaze meni Bugarin koji prodaje nemacke slemove koji su shatro iz 2WW ispred crkve Aleksandra Nevskog (centar Sofije): vi cete uvek biti ispred nas! Vi za 5 godina napravite 1000 mostova i oni traju, a mi za 20 godina napravimo jedan koji se srusi odmah! (da se razumemo, ne aludira se na 1999. jer covek je Bugarin!)
Nemoj misliti da su ispred nas jer su usli u EU!
nego mnogo mi se spava a tako bih o ovome elaboriraooo...
nego, kad je drugi krug?

......................................razmišljam o tome kako su ljudi prevrtljivi i kako iskorišćavaju tuđu dobrotu, i kako koriste tajne koje ste im poverili da vam zabiju nož u leđa kad se najmanje nadate, a najviše od svega me nervira to što se svaki put iznenadim i začudim kad mi se to desi................................

......................................razmišljam o tome kako su ljudi prevrtljivi i kako iskorišćavaju tuđu dobrotu, i kako koriste tajne koje ste im poverili da vam zabiju nož u leđa kad se najmanje nadate, a najviše od svega me nervira to što se svaki put iznenadim i začudim kad mi se to desi................................

E, bodzi nazalost je tako u zivotu, koliko god puta pomislimo da smo ucinili dobru stvar poveravajuci nekom ,kad tad ispadne da smo samo pogresno procenili ljude....:|

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back