O cemu razmisljate sada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....*bem ti forum, odo da nastavim sa krecenjem...Žuto, plavo...žuto.....
lepa kombinacija,evo i za kucnog ljubimca prolecni out fit

16200-1.jpg

twigy, nemate dozvolu za pristup ovoj stranici. Ovo je moguće iz jednog od više razloga:

1. Možda nemate dovoljno prava za pristup ovoj stranici. Da li pokušavate da ažurirate nečiju poruku, pristupate administrativnim opcijama ili drugom privilegovanom sistemu?
2. Ako pokušavate da pošaljete poruku, administrator je možda onemogućio Vaš nalog, ili nalog još nije aktiviran.

-----------------------------
HVALA
twigy

twigy, nemate dozvolu za pristup ovoj stranici. Ovo je moguće iz jednog od više razloga:

1. Možda nemate dovoljno prava za pristup ovoj stranici. Da li pokušavate da ažurirate nečiju poruku, pristupate administrativnim opcijama ili drugom privilegovanom sistemu?
2. Ako pokušavate da pošaljete poruku, administrator je možda onemogućio Vaš nalog, ili nalog još nije aktiviran.

-----------------------------
HVALA
twigy

Ne možete započeti nove teme
Ne možete replicirati
Ne možete slati priloge
Ne možete uređivati Vaše poruke
----------------------------------------------------

hvala.....
laku noc,
twigy...

Zasto ovo? :shock:

malo smo casakale na pp.........
----------------------------------------------
riginal postavio twigy
Citat:
Original postavio guitarrr_babe
poštovana,

drago mi je da je problem sa Vašim nalogom rešen.
Vaš nalog nije imao nikakve kaznene bodove, i najverovatnije je u pitanju bila greška tehničke prirode.

korisniku koji zasluži opomenu ili prekršaj, kazneni poen može da dodeli administrator ili moderator. ukoliko je reč o težium prekršajima, administrator zadržava pravo da obriše/onesposobi nalog bez obaveštenja. moderator je dužan da pošalje obaveštenje korisniku čije je ponašanje na forumu neprihvatljivo, tačnije to obaveštenje se šalje automatski.

nadam se da je ovo objašnjenje dovoljno da objasni kako stvari na forumu funkcionišu
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
twigy
Ne zameram ako sam bila "kolateralna steta", ali moj problem nije resen....opcije slanja poruka su i dalje onemogucene!!!!
--------------------------------------------
guitarr_babe
hvala što ste mi skrenuli pažnju.
očekujem odgovor administratora.

eto..pa vidite....

Ma nije ona, mod je izvesni Damnjan.....pise ti dole....

Gitarice, ne ocekujes da kacim smajlice kada sam revoltirana iznenadnom diktaturom na ovom forumu,....e, sad ces reci opet nije smelo ni ovo da se pise...ali, reci mi postoji li ovde zrno demokratije uopste?????????
Primereno vladanje?????
Ma daj odavno sam izasla iz okvira da me neko vaspitava, godine mi ne dozvoljavaju...
Opet sam negde pogresila?????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back