О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O onoj divoti u frižideru. :aha:

29f8c9t.jpg

Poslednja izmena:
'Ajd, 'ajd... pustite čoveka, desi se svakome... Mislim, verovatno ima i onih kojima u pijanstvu, ničim izazvano, padne na pamet pesma Radiše Uroševića - Tecite, suze, teciteeee, o meni sve joj reciteee...:rumenko:

:hvala::hvala::hvala: Ledi me razume... evo veceras,u Golubu je vrhunski bilo,popilo se taman,slusao se dobar stari rokenrol... A Radisa je zakon :) Desi se svakome ... :)

Veseli_Ubica:
keš, kolica, šmekerica..

Kreč,kolica i mešalica... :hahaha: veseli,opet kakis,izgleda da ti je Marko dao komp da koristis... :hahaha::hahaha::hahaha:

Pa sad, šta se kome sve dešava u pijanom stanju... :rumenka: Al' davno beše...

Veseli, si ono bio ti sinoć oko 20h na bicikli, pored nadvožnjaka, među nervoznim roditeljima koji skupljaju decu sa džudo treninga kod Makija? I još jednom, izvinjavam se svima pored kojih sam možda nekad prošla na ulici/u parkiću/bilo gde i nisam se javila, stvarno nije namerno, likove povezujem sa mestima i jako mi je teško da se setim recimo odakle znam kasirku iz Rodića kad je sretnem u DM. A sve to zadnjih godinu ipo, i to je ono što se Bole smeje kad kažem da sam zaboravila doci da kažem da sam zaboravna.

Ne, na žalost nisam ja.. Moj bajs već neko vreme čami u podrumu, verovatno ga je prašina propisno pokrila.. Prvo ispitni rok, pa proklete kiše, pa sad nedostatak vremena.. Ali promeniće se to :)

Eh da, Wicker.. Aj pls razmisli da umesto tog kakiš upotrebiš neki bolji izraz, recimo "preterano sereš", "pišeš gluposti" ili nešto treće što će delovati manje gej. Nervira me bre tvoj bejbi talk :P I kad će ta kafa? Ustaj mrcino, nemam ceo dan! :P

Poslednja izmena:
Ma dajte, mislim, 50 ljudi godišnje, pa nije Slovenija tolika, tim tempom bi za koju godinu svi bili HIV pozitivni, ali ne bi me čudilo da ima i neke istine u tim pisanjima. A možda su neki pukim slučajem posle takvih "žurki" saznali svoj status, stečen još ranije.

Čeka me još jedan dan tegljenja džakova i slušanja nebuloza od raznih ruralnih likova a sve uz gutanje knedli...

O svemu i svačemu... Kako je moja mala političarka-šarmerka iskukala tatici svom dragom patike od 3000 dinara za samo jedan odlazak u park, koji slatkiš da umesim da poslužim ujku, ujnu i sestričinu iz Skoplja, kako će Milica reagovati na to što ima sestru od tetke crnkinju, kako bih slatko ovima bacila bombu, samo kad se od toga ne bi podigla još veća prašiina nego što je sad, dok renoviraju zgradu od provizije koju su počeli da naplaćuju čak i u pošti i Telekomu... :kletva:

Sretoh danas Pera i Sanju... Sanja ima novu kucu, planira da ga upari sa ćerkom svoje prethodne kuce, one ukradene, i planiraju PONOVO da meni uvale jedno štene.
Nije da bih se bunila, ja, ali onaj moj snob baš i ne bi bio oduševljen, buduća mama je mešankica u tipu jorkširskog terijera, a budući tata mešanac bolonjezera i maltezera, malci će da budu vrlo slatki i odlični pacolovci, ali ne i rasni što je našim prosečnim kupcima (čitaj: otužnim seljacima) jako važno za jednog veterinara. A za malinou bi mislili da je mešanac "vučjaka" :roll: i "džumare"... :dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back